Eiti į turinį
Lucky_Boucher

,, Grove Street“ gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi! Šįkart sveikinuosi su jumis pateikdamas ,,Grove Street“ gaujos direktoriaus rinkimų apžvalgą, senasis kaip žinote buvo nušalintas nuo pareigų dėl neaktyvumo, darbuotojų nepriežiūros, bei aplaidumo, direktoriaus rinkimai užtruko, todėl, kad pradėjome rinkti vieną dieną prieš Kučias, per Kučias tema buvo pašalinta, bei pradėti buvo rinkti kandidatai, bei ,,pusėtini“. Turbūt jums naujovė apie pusėtinus kandidatus, dabar įžangoje neišsiplėsiu nes apačioje bus aprašyta visa informacija. Taipogi noriu pasakyti, kad tai pirmasis mano direktoriaus rinkimas, todėl prašau nepykti jeigu radote klaidų, visi esame žmonės - visi jų darome, bet galite buti užtikrinti, kad į šiuos rinkimus įdėjau daug pastangų. Gana tempti gumą, pradėkime analizuoti rinkimus!

Kaip žinote, pradėjau rinkti kandidatus nuo forumo, kadangi pastebėjau, kad daug kandidatų ir tiesiog būna daug gerų, o tada sunku išsirinkti, sudariau dvi grupes tai ,,Pagrindiniai kandidatai“ bei ,,Pusėtini kandidatai“, pradėsime nuo pusėtinų kandidatų:

NAUJOVĖ! ,,Pusėtini“ kandidatai:

Tai asmenys kuriems labai nedaug trūko iki pilno kandidatavimo į ,,Grove Street“ gaujos direktorius, čia parašysiu asmenis su ties kuriais suabejojau, bei kodėl jų neįtraukiau į rimtus kandidatus. Nauda ta, kad šie asmenys galės matyti ko jiems truko iki vietos kandidatuose, bei ką reiks patobulinti. Taipogi, čia rašau nevisus kurie pildė, o tuos kuriems nedaug truko iki vietos kandidatuose.

Fugis_Corleone - tavo anketoje buvo kabliukas kuris mane ir užkabino, tačiau vienas dalykas dėl kurio suabejojau tavo kadencija į šį direktorių tai, kad tu neesi dirbęs gaujose, o kadangi čia labai rimtas direktoriaus postas, tai nežinau kaip bebūtų kai ateitų žmogus be patirties, todėl pasiūlymas tau - jeigu nori tikrai būti vienu iš gaujų direktoriumi, stenkis susipažinti su jų veikla dirbdamas būtent gaujose.

Lukas_Janksa - vėl iškilo man vienas klausimas, galbūt net keli ties tavimi. Pildai į ,,Grove Street“ direktorius bet tavo paraše matyti paveiksliukas su užrašu ,,Ballas 4ever“ tai kam tada pildyti į vienos gaujos galvas jei esi ,,ištikimas“ kitai? Taipogi tau pakišo koją atsakinėjimas punktais į klausimus, parašai vos keleta punktų, o tai suteikia įvaizdį, kad daugiau kaip ir nieko nesugalvoji, tad patarimas tau kitam kartui: Jei jau pildai į kokį direktorių, nusiimk tuos parašus kurie reikštų, kad ,,dievini“ vieną darbą, taipogi atsakinėk rišliais sakiniais, o ne punktais.

Dovydas_Ramstein - klydai atsakydamas į klausimus, ,,nugrybaudavai į pievas“ kitaip sakant nukrypdavai nuo klausimo esmės, o tai matėsi labai akyvaiždžiai. Patarimas tau: Geriau pildyk mažiau, bet pilnai atsakyk į reikiamus klausimus ir nenukrypk nuo temos, nei daug prirašyti bet visai ne į temą. Esmė tame: Svarbu KOKYBĖ, o ne KIEKYBĖ.

Saima_Masa - paskutinis pusėtinas kandidatas esi tu, bet tai nereiškia, kad esi blogiausias. Vietomis atsakinėjai punktais, taipogi tau kaip ir Lukui patariu jų atsisakyti, taipogi ir buvo nukrypimų anketoje, tačiau jie buvo menki, bet pagrindinė priežastis kodėl aš tavęs nepriėmiau į kandidatus tai: Prieš tampant man DPKT nariu, šmeižei mane šaukykloje, o vos man prisijungus į žaidimą jau kaip DPKT nariui, kalbėjai su manimi gražiais bei maloniais žodžiais, skatinai ir gyrei, nesakau, kad tai blogai jog paskatinai, bet reikia būti pastoviam. Tikiuosi supratai savo klaidą, bei pasitaisysi mano akyse.

PAGRINDINIAI KANDIDATAI:

Šiuos žmones įtraukiau į kandidatus be jokių abejonių, nebuvo jokių klaustukų, anketų nebuvo daug, todėl išsirinkau penkis kandidatus:

Donatas_Donis - į kandidatus įtraukiau tave, kad gerai rašai anketas, gerai samprotauji , turi gerą galvą, o tokių kaip tu gaujoms reikia. Pirmąją stebėjimo dieną aktyvumu nepasirodei, vis dėl to buvo Kalėdų metas, suprantu tai, antra diena pakilo aktyvumas, tačiau viena priežastis dėl ko nenorėjau tau duoti direktoriaus tai - gana veltis į konfliktus su kitais DPKT nariais, vis dėl to reikia susitaikyti, kad jie viršesni, bei reik elgtis pagarbiai. Kalbant apie veiklą tai žaidime pastebėjau važinėjant tave, paprašęs pagalbos tavęs jos sulaukiau, viskas būtų kaip ir gerai tik va tie nesibaigiantys kivirčai, kaip bebūtų ačiū už kandidatavimą, Donatai!

Naglis_Dimsa - kaip visada esi kandidatas, gerai pildai anketas, rišliai, bei tvarkingai, o mes iš kandidatų to labiausiai ir norime, taipogi turi patirties gaujose, tau dar vienas pliusukas. Kalėdų diena kaip ir kiti kandidatai išskyrus vieną, aktyvumu nepasižymėjai, bet ir pražaidei reikiamą kiekį, dirbi SWAT, veikla gana padori, veliau užtikau tave rengianti SWAT treniruotę, treniruotė buvo tikrai pavykus, viskas šaunu, bet ir vėl tas žodelis BET paskaičiau ,, SARG. lt buvę direktoriai“ ir pastebėjau, kad esi direktoriavęs gaujoje, bei išbuvai šiaip netaip reikiamą laiką, bei buvo minusiukų, žinoma buvo ir pliusų bet šįkart atsirado kitas kandidatas, kad tos klaidelės būtų svarbios, šįkart šiektiek pritrūko, bet manau įvertinsi klaideles, pasitaisysi mūsų akyse, bei kita kartą tikrai būsi direktorius, ačiū už kandidatavimą!

Rokas_Ziper - anketa tikrai buvo viena geriausių, viskas rišlu, tvarkinga, taipogi turi patirties žaidime, kaip šie visi kandidatai, esi buvęs ,,The Ballas“ pavaduotojas, o tai tau pliusas kadangi esi patyręs gaujų vadovavimo duonos. Bet kalbant apie žaidimą.. tavęs ten išvis nesutikau, nežinau ar laikas nesutapo, ar kaip, bet pasirodei neaktyviausias kandidatas iš visų, o tai mane nuvylė, tačiau ačiū už kandidatavimą.

Rytis_Eroz - pradėsiu nuo tavo anketos, tai viską parašei tvarkingai, rišliai bei be jokių nukripimų nuo klausimų, viskas buvo aprašyta rišliai, ko mes ir stengiamės gauti iš kandidatų. Taipogi esi patyręs gaujose kaip ir kiti kandidatai, tau taipogi buvo pliusas, nes kaip ir minėjau ieškojau asmens su patirtimi gaujoje. Dirbi gaujoje, bendrauji su žaidėjais, atlieki administratoriaus pareigas, tačiau aktyvumas šiektiek mažesnis už kitų, o ir veikla nuobodoka, beveik visada savo darbinėje tr. priemonėje, reiktų paįvairinti ją, o šiaip ačiū už kandidatavimą į direktorius, manau juo ateityje tikrai tapsi!

Piktas_Dievas - anketa tikrai nebloga, viską išdėstiai aiškiai, galbūt buvo mažų vietų prie kurių galėčiau prikibti, bet jos nieko nereiškė, turi patirties gaujoje gana nemažai, tai tau dar vienas pliusas patenkant į kandidatus, kadangi šįkart ieškojau daug patirties turinčio asmens.Paskutinis kandidatas, tačiau neblogiausias, drąsiai galiu sakyti, kad geriausias! Aktyvumas buvo geras pačią pirmą dieną, dirbi ,, The Ballas“, pasiūliau paįvairinti veiklą ir eiti mieste DM, atsisakei, prašiau pagalbos - man padėjai! Vedei treniruotes gaujai, atlikai daug vardan gaujos! Prikibti neturiu prie ko, pasirodei geriausiai, turi nemažai patirties gaujose! Sveikinu su ,, Grove Street direktoriumi “

Naujasis ,, Grove Street “ gaujos direktorius: Piktas_Dievas!

Papildoma informacija apie rinkimus: Kadangi kaip matote direktorius buvo renkamas viduryje švenčių, taip, padariau klaidą, kad pradėjau rinkti švenčių pradžioje, rinkimas truko kelias dienas su trupučiu, stengiamės išrinkti kuo geresnį direktorių, kitų etapų nebedarėme vien dėl to, kad ir taip išaukojau daug savo šventinio laiko vardan stebėjimo kandidatų, todėl atnaujintą sistemą pamatysite kituose rinkimuose, klauskit klausimus - atsakysiu.



  • PS: INFORMACIJA!

Jeigu ,,Grove Street“ gaujos direktorius pasitrauks iš posto per savaitę - DIREKTORIUS BUS ATIDUODAMAS ANTRAM KANDIDATUI!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...