Eiti į turinį
Kobis_Bryantis

The Ballas gaujos ir Ginklų prekeivių kandidatų į direktorius apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, turbūt pirmą kartą rašysiu 2 direktorių rinkimų analizes vienoje temoje, tik dėlto, kad būtų kuo mažiau bereikšmių postų, taigi kaip minėjau bandome naują dalyką, kuriame : "Jeigu išrinktas direktorius nepasiteisins per mėnesį, pašalinimo metu, direktorių gaus šiek tiek prasčiau pasirodęs asmuo" Išimtys būtų tokios: Jeigu nebus žaidėjo, kuris pasirodė labai gerai, nepaisant buvusio direktoriaus, direktoriaus rinkimai bus daromi iš naujo.

Taigi pradėsiu nuo ginklų prekeivių direktoriaus rinkimų analizės!

Į ginklų prekeivius pildė tikrai nemažas skaičius žaidėjų, nors aš anketų ir neskaičiau, man perdavė kandidatų sąrašą mūsų buvęs DPKT Narys - Dovydas_Suciara, tikimies, manau, jog geresnių kandidatų nebūčiau išrinkęs, taigi pasiklioviau juo. Šįkartą žaidėjai buvo ypač aktyvūs, palyginus su taksi direktoriaus rinkimais, kada praktiškai tik porą kandidatų buvo aktyvūs. Nežinojau kurį išriknti, dvėjojau tarp dviejų kandidatų, daug mąsčiau, bet galiausiai išsirinkau, nes manau šis direktorius jau labai ilgai siekė šio posto ir stengėsi iš paskutiniųjų, ypač dabar tai parodydamas, nes vakar pražaidė virš tūkstančio minučių!

Pirmas, apie kurį rašysiu bus Laurysimo_Like nuėjau paskaityti tavo anketos... anketa man tikrai patiko, buvo visa esmė, suprantamai surašyta, bet visada yra, bet nepatiko man tavo laikas praleistas AFK, nors vakar stebėjimo metu ir pražaidei 427 minutes ir viską darei gan tvarkingai, esmė buvo tame, jog šiandien 12 valandą neberadau tavęs prisijungusio ir negalėjau kažko pridurti, esi puikus žaidėjas, mano galva, tikrai pasieksi tu savo tikslų ir aš tau tikrai netrukdysiu jų siekti!

Dušmanas su Passatu priešakyje - Volkswagen_Passat Atėjęs vakare pamačiau, jog pražaidei virš 200 minučių, visada dirbai, šaunuolis, jeigu būtų taksi direktoriaus rinkimai ir būtum taip pasirodęs būčiau nedvėjodamas tave paėmęs, bet čia šiek tiek susimovei su aktyvumu, palyginus su kitais kandidatais... Toks taviškis ir minusas, jog prastesnis aktyvumas nei kitų, o darbą atlikai tą patį kaip ir jie, bet iš esmės man patiko tavo pagalba administracijai t.y parašymas į /admin kas afk ir t.t. Savo minusą žinai, aktyvėk ir manau pasieksi savo tikslo.

Žaidėjas Laurynas_Nolifer Kadangi tavąją anketą skaitė sučiara aš stebėjau tik tavo veiklą serveryje esi tikras nolifer, bet dar neužkietėjęs... Vakar, stebėjimo metu pražaidei virš 600 minučių, stengeisi, nemačiau jokių trūkumų, bet mažai mačiau pagalbos serveriui, šiek tiek trūko ir aktyvumo palyginus su būsimu direktorium, neturiu tau ko pridurti klaidų nepadarei, trūko tik aktyvumo, nors jis buvo ir labai didelis, bet buvo aktyvesnių ir tiek pat besistengenčių... Gaila...

Senas vilkas Nerijus_Alksninis perskaičiau tavo anketą ji buvo lygi 10 balų! Žinau, jog seniau buvai direktorium, gerai pasirodei, sugebėjai viską sutvarkyti, esi šaunuolis, maniau, kad tau reiktų dar pailsėti, bet tu man įrodei, kad tu tikrai nori šio posto ir, kad ginklų prekeiviai skirti tau... Vakar tu pražaidei netoli 1000 MINUČIŲ, tai buvo stulbinamai daug, visą tą laiką aktyviai dirbai, nenusižengei jokioms taisyklėms, manau laikas tau vėl pasireikšti ir parodyti, ką gali tikri ginklų prekeiviai!

Jasis_Driveris - Šis žaidėjas turėjo daug rekomendacijų, bet vakar sedėjai jaile, negalėjau tavęs stebėti, šiandien nebuvai prisijungęs, esmė tame, galbūt tu ir būtum geras direktorius, bet, jeigu jau žinai, jog yra stebimi kandidatai, būk malonus, nepapulk į kalėjimą, o tada, manau, bus kita šneka!

Ir dabartinis ginklų prekeivėlis Domazx_Intensive Anketa man tavo labiausiai patiko, manau žaidėjams taipogi... Serveryje dirbai, mačiau, kad irgi stengiesi ne mažiau, nei Alksninis, bet aktyvumas buvo mažesnis... Žinau, kad tu atsisakei Narkotikų prekeivių direktoriaus, ban asmeniškai kaip buvęs Narkotikų Prekeivių direktorius tu palikai didelį įspūdi, taigi aš suteikiu tau galbūt dar vieną galimybę pasirekšti...

Taigi, kaip suprantate nelabai yra laiko didesniam stebėjimui, nes susiklostė tokios aplinkybės, jog rytoj nauji metai, o aš ruošiuosi neateit ~2 dienom, nes kažin kokioj stadijoje būsiu...

Naujasis Ginklų prekeivių direktorius Nerijus_Alksninis Sveikinu jį ir linkiu, jog šįkartą išbūtum direktoriumi dar ilgiau, nei išbuvai seniau, tikimies, jog pateisinsi mūsų lūkesčius ir nereiks keisti direktoriaus.

Antrasis kandidatas į Ginklų prekeivius yra Domazx_Intensive. Domuk nenusimink, jeigu Alksninis nesugebės išsilaikyti tu perrimsi vairą, arba, galbūt Nerijus pamatęs, jog esi 2 kandidatas pasiims tave į pavaduotojus... Bet gerai paklausyk manęs, jeigu mėginsi jį stebėti, versti iš posto, dėsit bereikšmius papeikimus, gausi BlackList'ą. Čia tik perspėjimas, žinau, kad tu ne toks žmogus!

Su ginklų prekeiviais baigta, dabar pereikime prie The Ballas gaujos direktoriaus analizės. Kaip žinia gaujos direkorių išrinkti yra sunkiausia, nes tu nieko nežinai ar būsimas direktorius kariaus forume, ar serveryje. Žinoma, gerai būtų, kad kariautų serveryje.... Anketų buvo nedaug, bet nemaža dalis buvo tikrai neblogų, kaip ir su Ginklų prekeivių direktoriumi, aš daug mąsčiau, kurį imti, nes buvo 2 užkietėję Gaujos nariai, kuriems nebuvo lygių... Taigi kandidatai štai tokie

Pirmasis užkietėjęs gaujos narys - Double_Fox anketa nebuvo 10/10, buvo keletas gramatinių klaidų, bet esmė surašyta, pasakei kaip kariausi, manau, tau išeis vadovauti ir kariauti serveryje, o ne forume, nes žinai ką reiškia gauja ir jos valdymas... Esi buvęs panašiame poste ir buvai nuvylęs visus, bet manau, turime suteikti antrą šansą, juk aš pats kadaise buvau susimovęs ir man grąžino viską, ką buvau atsiprašant "Prašikęs" serveryje vakar pražaidei virš 200 minučių, šiandien pražaidei maždaug panašiai, manau pakankamai, kaip gaujos nariui. Visą tą laiką stebėjau tave, mačiau, kaip treniruojaties Groove gaujoje, nors ir nelabai suprantu jūsų treniruotes, nes man gaujos nepriimtinos, bet vistiek užsiimei tinkama veikla, kuria turi ižsiimti tinkamas kandidatas.

Paulius_Maklodas - Neturiu ką pasakyti apie tave, anketa man patiko, bet žaidime nepastebėjau "galbūt prasilenkėm", nežinau, bet žinok, kad išminties dar turi, trūksta tik aktyvumo.

Domux_Pes - Visu pirma turėjai minusą nuo manęs, nes turi daug įspėjimų webe ir dar to betrūktų nemačiau tavęs prisijungusio, taigi būk malonus, pirmą susitvarkyk aktyvumą, o tada rašyk anketą.

Naglis_Dimsa - Vakar mačiau tave pražaidei nemažą laiką t.y 300minučių, bet daugelį laiko sukai ratus aplink Las Venturas, net neturiu ko pakomentuoti, šiandien pusdienį neradau prisijungusio, anketa gera, taigi problemos tik serveryje.

Deividas_Erkysimo - - Mąsčiau dėl tavęs imt į kandidatus ar ne, vis dėlto paimiau, nes anketa pateisino mano lūkesčius. Vakar pražaidei 285 minutes, bet pastebėjau, jog kaip ir Naglis suki ratus aplink Las Venturas. Pastebėjau, kad ir AFK ant kelio mėgsti pabūt. Šiandien taipogi radau prisijungusį, pražaidei 73 minutes, manau trūksta tau naudingos veiklos serveryje, jeigu jos surasi ir nepasiduosi, toliau sieksi direktoriaus, galbūt pavyks ir tau!

Užkietėjęs gaujos narys - Agnius_Tropec - Anketa patiko duočiau 9,5 balo. Kaip žaidėjas tu pasirodei praktiškai lygiai su Double_Fox, šiandien ėjote viens prie vieno į pražaistą laiką, darėte praktiškai tą patį, tik tu Ballas gaujoje su mašina ratais važinėjai, o jis Groovei treniruotėje prabuvo, žinau, jog Ballas neturi direktoriaus ir treniruočių jums kolkas niekas nepadarys, taigi užskaitau taip kaip naudingą veiklą. Tu taipogi seniau buvai šiek tiek "Susišikęs" savo reputaciją, bet matau, kad taisaisi į gerąją pusę, džiaugiuosi, kad taip yra ir manau tu tikrai neužpyksi, jeigu tave paimsiu kaip 2 kandidatą...

Taigi The Ballas gaujos direktorius - Double_Fox, tikiuosi pateisinsi mūsų lūkesčius, o jei ne direktorių gaus Agnius_Tropec, nes jis pasirodė tikrai puikiai!

P.S nuo šios akimirkos yra atsižvelgiama į turimą įspėjimų skaičių webe, jeigu norite juos nusiimti - užsiimkite padoria veikla t.y praneškite moderatoriams apie naudojamus keiksmažodžius, įžeidimus, reklamas ir kitus nusižengimus webe ir įspėjimai po truputį dinginės iš jūsų paskyrų ir tuo pačiu didės jūsų reputacija... Beto nepykit žaidėjai, jog stebėjau tik 2 dienas, šiandien turėsiu išvažiuoti ir grįšiu tiktais po 2 dienų, taigi nemanau, kad galima laukti, nes ginklų prekeiviams reikia direktoriaus ir tuo pačiu gaujoms! Ačiū, jog skaitėte ir domėjoties, DPKT.

P.S Linkime jums gerų naujųjų metų!

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...