Eiti į turinį
Lucky_Boucher

Medikų direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi! Pradėsiu nuo to, kad rašau analizę tikrai susinervavęs, kadangi katik išsitrynė mano analizė kurią prieš tai rašiau ~2 valandas, bet nieko nekaltinu - tai mano pačio neatsargumas. Gana apie problemas, norėčiau pirmiausia jus pasveikinti su naujais metais! Gerų, šiltų, linksmų, bei mielų akimirkų jums linkiu ateinančiais metais, kad jie būtų dar geresni nei buvo 2012, bei būtų daug vertingesni! Kalbant apie anketas, tai mane tikrai liudino žmonės kurie neskaitė temos taisyklių, o manau būtų tikrai neprasti direktoriai, bet čia jūsų pačios klaidos, bet nenukabinkite nosių juk iš klaidų mokomes! Anketų sulaukėme tikrai daug, labai džiugu žinoti, kad į Medikų direktorius kandidatų bei norinčių yra labai daug, šįkart kaip ir praeituose mano rinkimuose bus pusėtini kandidatai kuriuos pateiksiu apačioje, taipogi ir surašysiu žmones kurie galėjo tapti direktoriumi, ar kandidatu, tačiau per savo skubėjimą, ar išsiblaškymą praleido svarbiausią temos taisyklę tai: KURTI RIŠLŲ TEKSTĄ, O NE ATSAKINĖTI Į KLAUSIMUS! Šįkart stengiausi sukurti nevieną etapą, kad išrinkti geresnį direktorių, kaip ir Kobis sakė, nuo šiol atsižvelgsime į jūsų turimus forumo įspėjimus, bei bendravimą forume ir panašiai, todėl šįkart ir į tai buvo atsižvelga, buvo nevienas etapas, kad suprasti mastymą jūsų mastymą netik rašant, o ir bendraujant, bei kalbant. Jeigu matote kokių nors klaidų mano analizėje, prašau jūsų praneši man į AŽ (privati žinutė), o aš tą klaidą ištaisysiu! Taipogi, visada jeigu turite užslėptų minčių, ar įdėjų mums, bei pasireiškimų nebijokite rašyti į forumo privatą (AŽ), arba į SKYPE! Gerai, baigiame nuklysti nuo pagrindinės temos, tad netempdamas gumos pristatau jums analizę į Medikų direktorių, telieka palinkėti jums sekmės analizuojant kandidatus, bei rinkimus! Sekmės!

Pradėsiu nuo tų žmonių kurie galėjo tapti kandidatais, tačiau per savo neatsargumą, o galbūt išsiblaškymą praleido kaip ir minėjau pagrindinę taisyklę: RAŠYTI RIŠLŲ TEKSTĄ, o ne atsakinėti į klausimus, štai asmenys:

Rokas_Drifter, Vytas_Yamaha, Tony_Clips, Guru_Neptunas, Arnas_Grandprix (iš pradžių mačiau, kad anketa buvo kur atsakinėjai į klausimus, o veliau redagavai), Volkswagen_Passat, Deivis_Garbincius, Just_Smile, Tomas_Runy. Kaip bebūtų, ačiū už kandidatavimą, bei pastangas!

Kaip matote į šį sąrašą pateko 9 žmonės, kurie galėjo tapti kandidatais, arba net direktoriumi, nenuleiskite nosių, o kitą kartą pildydami būkite atidesni, bei labiau pastabūs, taipogi persiskaitykite pirmiausia visą pateikiamą informaciją! Na, o dabar šiektiek linksmesnė analizės dalis, tai yra pusėtini kandidatai, manau daugeliui žinoma kas tai, o kas nežino tai paaiškinsiu: Tai asmenys kuriems truko labai nedaug iki pilno kandidatavimo į direktorius, arba tiesiog trūko, tačiau juos priėmiau į šią grupę už tai, kad pildo gerai anketas!

PUSĖTINI Kandidatai:

Misteris_Bsas - Anketas pildai gerai, manau pats tai supranti, tačiau esmė tame, kad esi buvęs Medikų direktoriumi, todėl manau reiktų tau duoti pasireikšti ir kitiems Medikuose, o tave butent į šitą grupę priėmiau todėl, kad žinotum jog anketas pildai gerai, turi talentą šiam dalykui, bei nenuleistum nosies, ir pildytum į kitus direktorius, kuriuose dar nesi buvęs! Taipogi norėčiau pridurti, kad PSISPRESK KOKIO DARBO DIREKTORIAUS NORI, nes pastebėjau, kad pildai beveik į visus pasitaikiusius, noriu žmogaus kuris žinotų ko nori, bet kaip bebūtų Ačiū už kandidatavimą, bei pastangas!

Ignas_Style - tavo anketa buvo tikrai gera, tačiau pakišo tau koją vienas dalykas - TAVO NUOLATINIS KLAUSINĖJIMAS BEI ZIRZIMAS APIE ŠĮ DIREKTORIŲ, viskas būtų buvę puiku, manau butum tapęs tikrai kandidatu, tačiau nuolatiniai įvairūs prašinėjimai susiję su direktoriumi, klausimai tave smugdo, galbūt iš perdidelio noro šįkart persistengei, tikiuosi tai kitą kart nepasikartos, bei tapsi kandidatu, o galbūt net direktoriumi! Ačiū už kandidatavimą, bei pastangas!

Deividas_Prisoner - žmogus kuris galėtų tapti kandidatu, o galbūt net direktoriumi, pirmiausia tai tavo vienas draugas (manau pats žinai, kas jis) nuolatos stengiasi tave ,,įkišti“ į kandidatus, ar net direktoriumis, manau tau reiktų jį sudrausminti, nes žinau, kad esate klasiokai, o tie prašymai smugdo tavo kandidatavimą, anketa buvo tikrai nebloga, mane sudomino, gavau kabliuką, tačiau dar vienas dalykas tai: APSISPRESK KOKIO DARBO DIREKTORIAUS NORI, nes pastebėjau, kad pildai beveik į visus pasitaikiusius, noriu žmogaus kuris žinotų ko nori.Ačiū už kandidatavimą, bei pastangas!

Deivis_Sem - Tave įtraukiau į pusėtinus kandidatus, kadangi žinau jog pildai anketas tikrai gerai, bet vėl turiu prie ko prikibti prie tavęs, gavau skundą dėl ,,dosinimo“, tai yra, kad tu užsiemi šia veikla, įrodymus pateikė vienas žmogus, todėl mastysime su Kobiu kaip čia bus, galbūt pasidarysime konferenciją ir aiškinsimes, na, laikas parodys, bet turiu omenyje, kad tave priėmiau čia jog žinotum, kad anketas moki pildyt, tapti direktoriumi gali, tik reiktų ,,švaresne“ veikla užsiimti, kaip bebūtų Ačiū už kandidatavimą, bei pastangas!

Edvinas_Exelis - asmuo kuris taipogi galėtų tapti direktoriumi, anketas pildai gerai, moki vadovauti, bet manau tau dar reiktų neskubėti, nes nesenai išėjai iš ,,Direktorių juodojo sąrašo“, o ten buvai įrašytas tikrai ne už labai gerus dalykus, bet kaip ir daugelį kitų tave čia įtraukiu kaip tikrai gerai mokantį pildyti asmenį, kaip bebūtų AČIŪ UŽ KANDIDATAVIMĄ BEI PASTANGAS!

Anglas_Frozy - anketas pildai gerai, tačiau yra keli dalykai dėl kurių galiu prisikabinti, tai reikia keisti bendravimą (mažiau keiksmažodžių,įžeidinėjimų), susikurk savo paskyrą, taip atrodysi rimtesnis žaidėjas, taipogi jau buvai Medikų direktorius ir šiektiek nuvylei neišbuvęs menesio, bet atsimink, kad tapti tikrai gali, puikus žmogus esi, kaip bebūtų ačiū už kandidatavimą bei pastangas!

O dabar prieiname prie rimčiausios atrankos dalies tai PAGRINDINIAI KANDIDATAI, tai asmenys kuriais nesuabejojau nei biški imdamas į kandidatus! Taipogi kaip žinote, pradėjome atsižvelgti į jūsų turimus forumo įspėjimus, bendravimą su kitais žaidėjais, bei jūsų veiklą kai nėra rinkimų, visa tai vardan to, kad išrinkti kuo geresnį direktorių.

PAGRINDINIAI KANDIDATAI:

Gedvis_Slingen - Pradėsiu nuo forumo, tai neturi neivieno įspėjimo, o postų turi tikrai nemažai, tai reiškia, kad bendrauji maloniai, bei laikaisi forumo taisyklių. Peržvelgus postus, tai akivaizdus draugiškas bendravimas su kitais, o ir apie anketą kalbant tai surinkai daug reputacijos (nelabai ji ką reiškia), bet tai reiškia, kad daug kam patinki, taipogi turi ,,Geriausias Medikų pavaduotojas“ titulą, tai tau dar vienas pliusas. Esi buvęs Medikų pavaduotojas, tai reiškia, kad patirties turi. Kalbant apie žaidimą tai dirbi TAXI, nuo pat pirmos dienos tavo aktyvumas buvo daug didesnis už kitų kandidatų, dirbai, priėmiai į iškvietimus, nuolatos sedėjai darbinėje tr. priemonėje, kalbėjau su tavo direktoriumi jis atsiliepė gerai, kaip nuolatos puikiai dirbantį asmenį kai nėra ir rinkimų, taipogi tau pliusas, kad nepildai į kiekvieno darbo direktorių, o pildai tik į MEDIKŲ, už tai taipogi galiu pagirti. Pasikvietęs į TeamSpeak programėlę pabendravau su tavimi, uždavinėjau klausimus susijusius su direktoriavimu, ką nuveiktum, bie kaip elgtumeis tam tikrose situacijose, bei atskainėjai puikiai, taip pat kaip pildei į direktorius, turiu omenyje, kad puikiai moki orientuotis netik rašant, bet ir atsakinėjant žodžiu, sekmės direktoriaujant!

Kornis_Diesel - Kaip ir ties visais kandidatais pradėsiu nuo forumo, turi įspėjimų bet jie tau uždėti senai, apie bendravimą tai bendrauji su visais draugiškai, kaip lygiavertis su lygiaverčiu, retkarčiais rašai pranešimus ,,Pagalba“ skiltyje, stengiesi padėti kitiems, tai pagirtina! Esi buvęs Medikų pavaduotojas, tik nelabai supratau dėl kokių priežaščių direktorius tau nebuvo perleistas, kaip bebūtų tikrai gerai atlikai pareigas, o patirties turi nemažai! Serveryje dirbi Apsauginiu, nuolatos važinėjiesi GTA:SA žemėlapyje, aktyvumas buvo mažesnis nei kitų kandidatų. Kalbėjau su tavo darbo viršininku, apie tave papasakojo kaip gerą, nesiveliantį į konfliktus žmogų, bei aktyvų, o už tai tave galiu girti, kad stengiesi kai nėra renkamas direktorius! Apklausoje vykusioje per TeamSpeak atsakinėjai gana neblogai, tik manau reiktų greitesnių atsakymų į klausimus, kadangi tua ir taip buvo nuolaida atsakinėti raštu, dėl prasto mikrofno, taipogi manau reiktų tau paįvairinti veiklą ta prasme jeigu nėra iškvietimų, užsiimk kažkokia veikla, o netik važinėjimu GTA:SA žemėlapiu, bei aktyvumą šiektiek padidinti, esi žmogus kuris gali tapti direktoriumi. kaip bebūtų ačiū už kandidatavimą!

Andrius_Jordan - Asmuo kuris yra tikrai puikus vadovavime, vien dėl to tave paėmiau į kandidatus, kalbant apie forumą tai turi įspėjimų bet jie LABAI seni, taipogi kalbant apie postus tai nelabai kažką ir rašai, todėl nelabai turiu ką pasakyti, bet kiek iš kitų žmonių žinau, kad esi tikrai tas žmogus kuris neįžeidinėja bei nesmerkia kitų. Serveryje dirbi TAXI, kolegos su Gedviu, tik iškvietimų priemęs buvai šiektiek mažiau, bet aktyvumas taipogi nemažas, bet pagrindinio kandidato nepavijai, taipogi budėdavai įvairiuose atsiradimo punktuose, prie ligoninės budėjimo vietoje praleidai nemažai laiko, laikaisi KET, važinėji pagal taisykles, jeigu kas užkliudo nesiveli į konfliktus, už tai galiu pagirti! Kalbėjau su tavo direktoriumi, kokia jo nuomonė apie tave, direktorius tave apibūdino kaip aktyvų, gerą, nesivelianti į konfliktus direktorių, tik galbūt reagavimą į iškvietimus reiktų stengtis padidinti, kalbant TeamSpeake atsakinėjai tikrai neblogai, išsamiai, bei rišliai, už tai tave galiu girti, tik galbūt reiktų paaktyvinti veiklą forume, ačiū už kandidatavimą!

Mister_Marino - Žmogus kuris sudomino mane savo anketa, bei išsamiais atsakymais, kalbant apie forumą tai turi vieną įspėjimą už ,,citavimą nepaliekant komentaro“, o apie bendravimą tai galiu pasakyti, kad draugiškai bendrauji, taisyklėms nenusiženginėji, už tai galiu pagirti. Kaip ir kiti du kandidatai, turi patirties Medikų poste, esi buvęs pavaduotojas su kita paskyra, o tai reiškia, kad ir tu esi paragavęs vadovavimo Medikams duonos! Žaidime aktyvumu nepasižymėjai, dirbai darbą be pakvietimo Limuzino Vairuotojas, vykai į iškvietimus ,bendravai su žaidėjais, tik, kad aktyvumas galėtų būti biški didesnis, apklausoje per TeamSpeak programą atsakinėjai gana normaliai, vietomis buvo klaidelių prie kurių galėčiau prikibti, bet kaip bebūtų AČIŪ UŽ KANDIDATAVIMĄ!

Arvydas_Fezzed - Puikus žmogus, kuris rašo galbūt trumpai bet rišliai ir aiškiai, o tai mane tikrai ,,užkabina“, moki padaryti tą kabliuką ant kurio užkibtų DPKT, už tai galiu pagirti, kalbant apie forumo paskyrą tai turi įspėjimų kas yra minusas, bet maloniai bendrauji su žaidėjais, už tai galiu pagirti, kartais būna keiksmų, bet tai nėra dažnas atvejis! Kalbant apie žaidimą tai esi ,, Cosa Nostra “ mafijos narys, užsiimi mafijos veikla, kalbėjau su direktoriumi apie tave atsiliepimai tikrai geri, direktorius sakė, kad nenori tavęs paleisti - o tai reiškia, kad geras žmogus esi, aktyvumas taipogi nėra mažas, kalbant sutavimi TeamSpeak programoje labai patiko tavo atsakymai, bei mastymas, tik aktyvumas buvo šiektiek mažesnis už pagrindinio kandidato, esi puikus žmogus kuris gali pasiekti daug, šįkart lieki antru kandidatu, o tai reiškia, kad jeigu praras Gedvinas direktorių nepraėjus menesiui tu imsi Medikus į rankas, šaunuolis, ačiū už kandidatavimą!

Fuller_Grid - Anketą parašei tikrai išsamią, bei rišlią, už tai giriu, o dėl forumo tai peiksiu šiektiek, turi įspėjimų forume, o jų yra gana nemažai, bet dalį to pataiso, kad nuolatos teiki pagalbą forume bei žaidime - už pasiaukojimą teikiant pagalbą tau dėkoju! Serveryje dirbi Mechaniku, reaguoji į iškvietimus, dirbi, aktyvumas taipogi nemažas, bet yra vienas dalykas. Pakalbėjęs su kitais žaidėjais išgirdau nepergeriausių nuomonių, žinoma buvo gerų, bet tačiau ir blogų buvo nemažai. Šaunuolis, kad valai miestą nuo paliktų mašinų, pakalbėjęs su direktoriumi apie tave gavau gerų atsiliepimų, kalbant per TeamSpeaką atsakymai kaikurie nebuvo labai išsamūs, kaikurie atsakymai nelabai patiko dėl tų darbo limito, taipogi dėl laiko intarpų skelbiant reklamas, nes jeigu skelbtum kas 15 minučių, tai nėra labai logiška, taipogi labiau tau reik pasitikėti savimi ir viskas bus gerai, kaip bebūtų ačiū už kandidatavimą, sekmės kita kart!

Lentelė kurioje surašyta kuris kandidatas kurią vietą užėmė:

1. Gedvis_Slingen

2. Arvydas_Fezzed

3. Andrius_Jordan

4. Kornis_Diesel

5. Fuller_Grid

6. Mister_Marino

Kaip žinote, jeigu direktorius neišbūna menesio ir yra pašalinamas arba atsisako, antrąjam kandidatui perleidžiamas to darbo direktoriaus vairas, tai šiuo atveju jeigu Gedvis_Slingen praras direktorių nepraėjus menesiui, šį postą į savo rankas perims Arvydas_Fezzed!

Naujasis Medikų direktorius - Gedvis_Slingen.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...