Eiti į turinį
Lucky_Boucher

Reporterių direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, kaip žinote buvo renkamas naujasis ,,Reporterių“ direktoriu. anketų sulaukėme 53, sakyčiau ištikrūjų gana nemažas skaičius, šįkart stengiausi rinkti ilgiau, galbūt su priežastimi, kad išrinkti rimtesnį asmenį kuris geriau susitvarkytų nei buvusieji direktoriai, taipogi atėjo vėl mokykla, vėl ta pati rutina, bei nuolatinis trūkumas laiko, galbūt man vienam taip, bet kaip bebūtų stengiausi išrinkti kuo rimtesnį žmogų, kaip matote buvo problemos su kompiuteriu, todėl direktorius šiektiek veluoja, kaip bebūtų stengiausi išsirinkti kuo geresnį kandidatą, aktyvesnį, geresnį, perspektyvesnį. Šįkart padariau kandidatus taškų sistema, galbūt papraščiau , galbūt ne, bet stengiausi įterpti truputėli naujo kaikuriems rinkimo budo, kaip bebūtų, nebedelsiam, kimbam į analizę!

Asmenys kurių anketų net neskaičiau, už blogą užpildymą: (tai asmenys kurie nesukurė teksto rišlaus, o tiesiog atsakinėjo į klausimus)

  • Tomas_Runy
  • Vidas_Alijosius
  • Bmwfan_Paprika

PS: Tomai, antra kart pakliuni į tokį sąrašą, atidumo daugiau įdėk pildydamas į direktorius.

,, Pusėtini kandidatai“

Ignas_Style - anketa buvo vidutinė, šįkart prastesnė nei praeitą kartą, bet pakankamai gera, kad įterpčiau tave į pusėtinus kandidatus.

Deivis_Sem - vėl tavo klaida, anketas pildai gana gerai, tačiau pildai į visus direktorius.

Gytis_Han - anketa nebloga, tačiau galbūt reiktų labiau ,,surimtėti“ žaidime, atsisakyti stumimų bei įžeidinėjimų.

Tony_Clips - anketa gera, tačiau nesupratau dėl vieno dalyko, sakei, kad palieki serverį, o dabar pildai į direktoriaus postą.

Edvinas_Exelis - anketa gera, tačiau buvai Reporterių direktorius, buvai nušalintas nuo posto, tad neautrali nuomonė dėl tavo pilno kandidatavimo.

Wrong_Teip - anketa ganėtinai gera, tačiau nelabai patiko tavo aprašytas straipsnis, todėl tavimi apsiriboju pusėtinuose kandidatuose.

Derek_Milbrrow - anketų pildyme patobulėjai, tačiau kaltas tavo elgesys po Medikų direktoriaus rinkimų, kad esi tik Pusėtinas kandidatas.

Pagrindiniai kandidatai:

Eimis_Neked - Pradėsiu nuo forumo tai, turi keleta įspėjimų tai, kurie šiektiek kišo tau koją, bendrauji su žaidėjais maloniai, tačiau kartais ir įžeidinėji, todėl reiktų atsisakyti manau keiksmažodžių, bei įžeidinėjimų, svetainėje lankaisi dažnai, keli įvairius ,,GFX“ darbus į savo galeriją kurie yra skirti serverio žaidėjams, už tai tave giriu, tačiau tau yra minusas, kad esi LABAI NEKANTRUS, nuolatos rašinėji man į ,,Skype“ su įvairiais klausimais, susijusiasi su rinkimais - tai yra minusas tau, kuris šįkart pakenkė, žaidime esi aktyvus, palaikai aktyvumą, savaitgaliais buvo didesnis, bet ir mokslo dienomis žinau, kad aktyvumas nėra mažas, už tai aš tave giriu, tačiau reiktų pakeisti elgesį šiektiek, o tada manau direktoriauti tau tikrai puikiai išeitų, kadangi esi puikus žmogus, kaip bebūtų ačiū už kandidatavimą, SURINKTI TAŠKAI: 3,5t.

Arvydas_Fezzed - Kaip ir nuo visų kandidatų, pradėsiu ties forumu, tai yra turi įspėjimų, bet daugelis jų senų, taipogi turi daug nuiimtų įspėjimų už pagalbą, administratoriaus pagyrimus, bei panašiai, už tave giriu, forume bendrauji draugiškai, stengiesi padėti, galbūt neesi labai aktyvus forumo lankytojas, bet tačiau tavo apsilankymo laikotarpis nėra mažas, kalbant apie žaidimą tai palaikai aktyvumą, tiek savaitgaliais, tiek ir mokslo dienomis, šaunu, kad tavo aktyvumas nekinta kai nėra rinkimų, esi Cosa Nostra narys, esi svarbus žmogus mafijoje, tavimi pasitiki, o tu savo pareigas atlieki puikiai, pakalbėjęs su tavo direktoriumi supratau, kad esi puikus žmogus, o ir kalbėjime su tavimi asmeniškai atsakinėjai rišliai, nedvejodamas, todėl tave galiu pasveikinti su direktoriumi! SURINKTI TAŠKAI: 4,5t.

Mister_Marino - gera anketa, galbūt daugelis taves tikėjosi direktoriuose, bet taip nėra, forume esi geras, draugiškas žmogus, padedi žaidėjams jeigu to reikia (pats tikrinau), turi keleta įspėjimų, tai tau yra minusas, kadangi tavo data nėra labai sena užsiregistravimo, tačiau kaip bebūtų tavęs žaidime nesutikau, galbūt prasilenkėme, galbūt dar kažkas nutiko, bet tavęs nesutikau, kaip bebūtų ačiū už kandidatavimą, SURINKTI TAŠKAI: 2,5t

Albertas_Shifter - kalbant apie forumą, tai bendrauji tvarkingai, draugiškas esi kitiems, BET turi daug įspėjimų tarkim tokių kaip: ,,nepagarba DKPT nariui“,,Paskyrų pirkimas, vagystės. Nesvarbu, kad po to grąžinai“, tai tau LABAI kiša koją, nesvarbu, kad esi buvęs Reporterių pavaduotojas, aktyvumas buvo vidutinis, bet žaidime iš rašybos, bei kitų veiksmų supratau, kad ne tu žaidei, JAU GERIAU ŽAISK PATS - NEI DUOK KAŽKAM KITAM, nes noriu pažinti tave, o ne kažką kitą, tačiau tau pliusas už gerus veiksmus būnant Reporterių pavaduotojumi, kaip bebūtų, ačiū už kandidatavimąm SURINKTI TAŠKAI: 3t.

Apibendrinimas: (pliusai bei minusai):

Eimis_Neked - Minusai: nekantrumas, įspėjimų kiekis, kartais nesusivaldymas bei kitų žaidėjų įžeidinėjimas, pliusai: aktyvumas, GFX kurimas serverio žaidėjams.

Arvydas_Fezzed - Minusai: forumo įspėjimai, pliusai: aktyvumas, pasitikėjimas iš direktoriaus bei bendradarbių pusės, mokėjimas orentuotis atsakinėjime žodžiu, pastovumas.

Mister_Marino - minusai: neaktyvumas, įspėjimų kieks forume, pliusai: pagalba, suteikimas informacijos žaidėjui, patirtis Reporteriuose.

Albertas_Shifter - minusai: įspėjimų kiekis bei priežastys įspėjimų, paskyros davimas kitam, pliusai: patirtis reporteriuose, pastangos bunant Reporterių pavaduotoju.

Rezultatų lentelė:

  • Arvydas_Fezzed
  • Eimis_Neked
  • Albertas_Shifter
  • Mister_Marino.

Kaip bebūtų, jeigu Arvydas bus pašalintas nuo posto, praėjus mažiau nei dvejoms savaitėms, direktorius bus duodamas: Eimis_Neked.

Naujasis Reporterių direktorius: Arvydas_Fezzed.

PS: Atsiprašau, jeigu analizė skurdoka, šįkart buvo labai ryški laiko stoka, bei problemos su kompiuteriu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...