Eiti į turinį

Rokiz_Mad

Nariai
  • Turinio skaičius

    281
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Rokiz_Mad

  1. Sveiki, taigi sugalvojau sukurti tema kurioje visi galės dalintis apie viską kas susyja su moto, kad kai kurie žmonės lengviau orentuotis, daugiau žinotu apie jų priežiūra ir išlaikyma.

     

    Kas šitoje temoja yra Draudžiama: Bereikšmis citavimas, turinys ne į tema, įžeidinėjimai.

     

    Kas šitoje temoje yra Leidžiama: Nelegalios modifikacijos, modifikacijos, kelti savo turima moto, prašyti pagalbos jei kažkas sugenda ar tiesiog pasikonsultuot, aprangos dalinimasis, gerų skelbimų pasidalinimas, event`u pasidalinimas.

     

  2. "Halloween" speciali dovana nuo beliuno

    Buvo įprasta diena sarg.lt serveryje ir kaip visuomet neturėjau ką veikt, bet šovus į galvą vienai įdėjai sumaniau ją pradėt vigdyti. Nuėjau į google ir ieškojau normalaus X5 mod`o mašinai huntley. Suradęs imečiau į modloader aplanką šį mod`a. prisijungiu į sarg.lt suradau huntley, bet vaizdelis buvo tragiškas. Tai buvo kažkas kas mane sugniuždė morališkai. Priekis panašus į corvette, bet tai tik paprastas japonas 

    Spoileris

    Kiv84tP.gif

    . Supanikavęs važiuoju link jūros paskandint šį lavonvežį ir lyg to būtu mažą iš galo @Beliunas_Justas parskrieja. Jis mane surakino patikrino dokumentus ir sukūrė magišku būdu nauja įtarima "ištrink šita mod`a netraumuok sargo" 1k star. Išlaipino mane iš mašinos ir pasodino į jail`a per tą laiko kol sėdėjau ištryniau šį mod`a. Praėjus ilgam laiko tarpui išėjau iš jail`o. Parašiau /tpm ir atsiteleportavau prie huntley ir man kilo noras nusižudyt, nes ten ne huntley, o mini traktoriukas "KUBOTA" (kinietis). Vos įlipes gavau RCON nuo @Beliunas_Justas priežastis: "man pajibat ant taves, nes kinieti vairuoji".

    • Sutrikęs 1
×
×
  • Sukurti naują...