Eiti į turinį

Viena_Meile

Nariai
  • Turinio skaičius

    643
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Viena_Meile

    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Viena_Meile
    2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: @Prestigio_Speaker
    3. Situacijos paaiškinimas (išdėstykite viską trumpai ir aiškiai): Administratoriaus komandų naudojimas ne pagal paskirtį, kenkimas žaidėjams. Laiko tokiomis šiltomis dienomis ir taip nėra daug sėdėti prie kompiuterio, o dar toki žmonės trukdo dirbti naudodami admin komandas (ADMIN atėmimas ir VDB yra mažiausiai, ko jis nusipelnęs.)
    4. Žaidėjo padėtis serveryje (Administratorius;teisėsaugininkas;gaujos/mafijos narys)Galite patikrinti čia: Administratorius.
    5. Įrodymai (BŪTINA):
    Spoileris

    Free mute:

    1LJkFaV.png

    qMEt8Bx.png

     

    Free kick:

     

    d4KyLHG.png

    i0a2dwZ.png

    E7u597t.png

    L2pwcvl.png

    1. Ar žaidėjas buvo nubaustas žaidime? Nebuvo.
    • Haha 1
  1. d5aToNM.png

     

    "Girdėjai, kvartalas ir vėl pagauti už pinigų plovimą", "kvartalas ir vėl pasigavo už ginklų kontrabandą" - Šie žodžiai iš mūsų šalies gyventojų lūpų skambėjo ne taip ir senai, prieš 20 metų, tačiau pagrindiniam gaujos vadeivai išėjus iš kalėjimo, viskas pasikeitė. 7KVARTALAS yra galinga ir pavojinga nusikalstama grupuotė kuri veikia šešėlinėje erdvėje. Ši grupuotė garsėja savo organizuotumu, nusikalstamomis veiklomis ir įtakingu vaidmeniu vietos nusikalstamumo kontekste. Gaujos fragmentai dėliotis pradėjo dar 1974 metais, kaip gaujos galva Viena'Meile ir jo pusbroliai The'Bass ir Jeremy'Dmax pravežė stambią narkotikų siuntą iš Meksikos (Meksika) į Kaliforniją (JAV). Tuomet jiems pavyko išsisukti iš kalėjimo gniaužtų, o teisėsaugą užčiaupė pinigais. 1982 metais, kovo 25- ąją (lygiai tą pačią dieną kaip prieš 8 metus) gaujos užsakytas žudikas nužudė Kalifornijos vyr. seržantą, kuris nebuvo paperkamas, o ,,7KVARTALUI" atsivėrė visi keliai į nusikalstamą veiką.

     

    9DVq40M.png

    Prekyba narkotikais

    Vienas iš pagrindinių 7KVARTALO veiklų yra prekyba narkotikais. Jie užsiima tiek vietinio, tiek tarptautinio masto narkotikų prekyba. Grupuotė turi plėtros tinklą, kuriame narkotikai nepastebimai patenka į kitas valstybes, o didžiausia kvaišalų infrastruktūrą 7KVARTALAS yra išvystęs Afrikos pietinėje dalyje, Europos vakaruose. Jie naudoja įvairias gudrybes ir neteisėtus metodus, siekdami išplėsti savo veiklą ir uždirbti didelius pinigus. Šios frakcijos pagrindinės smegenys yra The'Bass.

     

    SvAsLQs.png

    Smurtas ir prievarta

    7KVARTALUI smurto ir prievartos tema taip pat nėra nauja. 1981 metais, dar prieš pat vyr. seržanto nužudymą, už reketą, smurtą ir prievartą dėl 5 milijonų skolos 7KVARTALO žmonės, tarp kurių buvo ir gaujos vadeivos pusbrolis Jeremy'Dmax nužudė tris (1964m., 1966m., ir 1958m.) gimusius vyrus, už tai du septinto kvartalo gaujos struktūros žmonės į kalėjimą sėdo septyniems metams. 7KVARTALO gauja dažnai naudoja fizinį smurtą, grasinimus ir prievartą norėdami pasiekti savo tikslus ir išlaikyti savo veiklą, tai apima žudynes, išnaudojimą ir keršto veiksmus prieš tuos, kurie trukdo jų operacijoms arba yra jų konkurentai. 

     

    7Jx4Jqw.png

    Pinigų plovimas

    Kodėl pinigų plovimas yra vadinamas ,,pinigų plovimu"? Dėl šio išsireiškimo dėkoti galite gaujos vadeivai - Viena'Meile. Pastarasis, norėdamas legalizuoti iš neteisėtų veikų surinktus pinigus daugybėje JAV valstijų įkūrė skalbinių plovimo mašinų verslą. Taip atsirado išsireiškimas ,,pinigų plovimas". 7KVARTALAS garsėja savo įtraukimu į pinigų plovimo schemas. Jie naudoja įvairias taktikas ir neteisėtus metodus, kad legalizuotų savo nusikalstamai įgytus pinigus. Tai gali apimti neteisėtų verslų, faktinių įmonių arba net tarptautinių finansinių operacijų kūrimą.

     

     

    Luca Cantù (Viena'Meile) 

    pDT2yAU.jpg

    Luca turėjo Italų kraujo, bet šis Italijoje per savo gyvenimą buvo tik keletą kartų, susitikti su savo giminėmis kurie jam pačiam buvo lyg svetimi, kažkur panašiai kaip matytižmonės ankščiau prasilenkiant gatvėje, o iš tiesų iš senų tėvelių albumų. Luca tėvai buvo emigrantai Gianluigi ir Francesca - Cantù. Tėvas užsiimdavo smulkiausiais nusikaltimais, nuo vagysčių iki reketų su savo bendražygiais, prisidengdamas tuo, kad dirba medienos fabrike, tėvas priklausė Dioli familiai. Mama augino dar dvi Luca's seses bei jį patį, šis buvo pats vyriausias iš vaikų šeimoje. Luca - ramaus būdo, šaltų akių, veido.. Niekada nebuvo pats stipriausias, bet pasižymėjo savo sumanumu ir savo jėgą išreikšdavo kitaip. Kaip obuolys nuo obels netoli rieda taip ir Luca nuo savo tėvo žaidimų net ne toliau nuėjo... Vos jau būdamas 12 metų, šis savo mikliom, mažom rankutėm sugebėdavo aprūpinti savo draugus pačiais skaniausiais prospekto obuoliais bei kriaušėmis. Pirmas susitikimas buvo. 17-os metų neteko tėvo, paliko vienas šeimoje vyras, šeimą rėmė Dioli šeima, kadangi kaip ir buvo minėta jų tėvas jai priklausė. O kas nutiko tėvui? Vagystės metu, negro kilmės policininkas peršovė Gianluigi kiaurai ir šis nukraujavo. Šeima sunkiai tai pakėlė, Luca pradėjo užsiimti stambiom vagystėm, vos jau būdamas 20 - ies, šis buvo teisiamas už smarkų žmogaus užpuolimą su lenta, bet kaltinimai buvo atsiimti nukentėjusio, nes šiam buvo sumokėta didžiulė pinigų suma kurios atsisakymas būtų buvęs - pražūtingas. Luca visada siekė maksimalizmo, žmogus su didžiulėmis svajonėmis, lakioja kaip paukštis padebesiais kaip mes kalbam apie jo mintis. Prilaiko lengvą meilę menui, nors pats tuo neužsiima. Kišenėje ginklo be priežasties nesinešios, nes neprijaučia, kad jam to reikia kol nėra karo, jaučiasi diplomatiškas, domisi politika ir kokias smegenis bei fizinę formą reikės valdyti šiandien. Pats Luca studijavo teisės mokslus, nes žinojo, kad save šiam pasaulyje su tuo realizuotų teigiamai (narpliojant draugų problemas, užsikalti papildomo nešvaraus pinigo). Bet ,deja, tai neišdegė, nes Luca kaip ir buvo minėta - 20ies metų buvo teisiamas ir to nepakeltų joks universitetas. Pats priklauso 7KVARTALO šeimai, užima gaujos vadeivos pareigas. Tarp daugelio mafijos narių, Luca nėra pasižymėjęs kaip grobuoniškas galvažudys.

     

    Frank Carbo (The'Bass) 

    Esf6M0l.jpg

    Frank kilo iš mažo, Italijos provincijos miestelio - Sauris. Nuo pat vaikystės, neramaus būdo vaikinukas krėsdavo šunybes, gaudydavo kiemo kates ir mėtydavo jas nuo pastato stogų, galvodamas, kad laukinės katės taip vers savo kojas į viršų. Kitaip išsireiškiant - mirs. Frank yra sadomazochistas kuris ir pats mėgaujasi savo skausmu. Dar būdamas paauglys veldavosi į muštynes prieš stipresnius vaikinus, taip norėdamas pademonstruoti savo jėgą, bet dažniausiai viskas eidavosi taip, kad Frank gaudavo stipriai į kaulus ir tai jam keldavo šypseną. Šio motina Aura Carbo vedė sūnų pas psichiatrus, psichologus matydama, kad jos vaikui kažkas ne taip. Visa paauglystė prabėgo ant vaistų. Šioje šeimoje nebuvo tėvo, tėvas sirgo sunkia plaučių liga ir mirė, pats tėvas nebuvo blogo būdo, dirbo mažoje parduotuvėlėje pas serą Augusto. Suaugęs Frank, buvo moterų numylėtinis, negalėjo nei viena praeiti pro šalį įdėmiai jo nenužiūrėdama, o pats Frank tuo naudojosi ir pačiais savo jaunystės metais turėjo daug merginų, šaltiniuose yra įrašyta, kad Frank turi daugiau nei tris nesantuokinius vaikus. Kaip prasimanydavo pinigų?  Vagystės, darydavo savotiškas rinkliavas, liaudiškai tariant buvo įkūręs savo nelegalų verslą, nors ir pats žinojo, kad už jo nugaros kvėpuoja miestelio viršiausias žmogus, kurio vardo dabar net nebeverta minėti, nes jo nebėra gyvųjų tarpe, šituo klausimu pasidarbavo pats Frank, todėl šiam reikėjo palikti savo mylimą miestelį. O kaip ir kiekvienas tų dienų žmogus, taip ir Frank svajojo apie išsvajotą JAV,  jis paliko savo motiną žadėdamas sugrįžti, bet kuo toliau, tuo labiau jis vis ją pamiršdavo, nes šis nebuvo vienas iš tų šeimos žmonių, jam nerūpėjo emocijos, nuomonės. Jis buvo susikoncentravęs tik į verslą ir kuo užsidirbti daugiau pinigų, su laiku vis labiau ir labiau auga tas psichopatiškas noras turėti kuo daugiau pinigų, kaip ir pati psichinė Frank būklė. Striprūs vaistai, metilmorfinas nebuvo svetima jaunam žmogui, jis tiesiog negalėdavo suvaldyti savo pykčio priepuolių. Prasidėjo žudymai, tai dar vienas naujas būdas užsidirbti pinigų, jam buvo nesvarbu - jaunas ar senas žmogus, bet jis pats to nesuprato, kad nuo to jam vis labiau ir labiau sukasi makaulė. Dabar būdamas vidutinio amžiaus vyriškis, Frank ir toliau gyvena tokį gyvenimą lyg leistų aitvarą, konstatuojama, kad jo rankomis yra pražudyta virš 100 žmonių, praleidęs kalėjime kelis metus už nelegalius versliukus Frank yra vienas iš 7KVARTALO šeimos lyderių, turintis labai didžiulę balso teisę šeimoje, vis dar neslepiantis savo noro reikalus tvarkyti pats.

     

    Alfredo Gustavo Ayon (Jeremy'Dmax)

    81nhhS8.png

    Alfredo gimė mažame Italijos miestelyje - Porto Santo Stefano. Dar jam negimus jis buvo paliktas tėvo ir paliktas auginti vien tik motinos. Jo mama buvo mokytoja, netoli namų esančioje mokyklėlėje, kur mokėsi ir pats Gustavo. Jau nuo mažens motina pastebėjo jo neeilinius gabumus mokslui, todėl visada spausdavo siekiant dar geresnių rezultatų juose. Alfredas buvo susitelkęs vien tik į mokslus, todėl jam buvo gana sunku susirasti draugų. Baigęs mokyklą Gustavo motina nusprendė vaiką leisti į kunigų seminariją, kadangi tais laikais tai buvo geriausias būdas įgyti išsilavinimą būnant neturtingos šeimos nariu. Alfredas, nors ir labai gerai besimokęs, bet Dievu niekada nesižavėjo, todėl suprato, kad jis negali tapti kunigu. Nors mama primygtinai reikalavo stoti į kunigų seminariją Gustavas atsisakė ir taip susipykęs su motina nusprendė iškeliauti į JAV. Tik atkeliavęs į JAV Gustavo pajautė dar didesnį skurdą, todėl pradėjo užsiiminėti nešvariais darbeliais. Viskas prasidėjo nuo paprastų žmonių apiplėšinėjimų, vagysčių. 

     

    Šeimos nariai, be kurių 7KVARTALUI būtų sunku verstis

    @Rytis_Sandwich

    @Jason_Sorreno

    @Black_Umo

    @Jonny_Skywalker

    @John_Heredity mergų viliojimo specialistas

    ir kiti.

     

    @The_Bass @Jeremy_Dmax

    • Patinka 6
    • Haha 6
  2. prieš 10 min., Naikon_Glitched rašė:

     

    Jei tik esi pasiruošęs skirti 1-3b/mėn darbo išlaikymui :100_pray: Ir darbuotojų nebaust 3-4 metus, kol vėl koks kiddas pastebės... Ai nu ir dar su 4-5 įgl metus ar du būt :4_joy: Ir turi mano balsą.

    O aš galiu pašalint jūsų šutvę ir perkurti RADISTUS! KARTU SU PAVADUOTOJU @Greg_Scarpa PRIEŠAKY

    • Ačiū 1
  3. Papildau įdomesniais fakteliais

     

    Nba Playoffs Sport GIF by NBA

     

    Nors ir Stephen Curry tituluojamas geriausiu visų laikų metiku iš žaidimo, tačiau šio žaidėjo statistikoje išvysti trigubą dublį yra gana reta. Šiąnakt ,,Warriors" komandos žvaigždė pelnė savo 12-ąjį trigubą dublį (karjeros) ir antrąjį trigubą dublį atkrintamosiose. Stephen Curry šiąnakt mače prieš ,,Lakers" įmetė 31 tašką, atkovojo 10 kamuolių ir 14 kartų kamuolį rezultatyviai perdavė komandos draugams. Tai yra trečiasis kartas galimai geriausio NBA visų laikų metiko S. Curry, kuomet pastarasis pelno trigubą dublį, o rungtynes pralaimi. Pirmąjį kartą S. Curry su 21 tšk., 10 atk.k, 10 rez.p nusileido tai pačiai ,,Lakers" komandai 2021 metų Spalio 19 dieną. Antrąjį kartą Stephenas prieš ,,Grizzlies" komandą pelnė 27 taškus, atkovojo 10 kamuolių, 10 kartų jį perdavė rezultatyviai, tačiau tas rungtynes pralaimėjo.

     

    Šiuo metu ketvirtfinalio serijoje tarp ,,Lakers" ir ,,Wariors" Los Andželo ekipa išsiveržusi 3-1 ir yra per žingsnį nuo konferencijos finalo.

  4.  Sveiki žydrųjų ekranų mylėtojai, šiandien viena meilė čionais pristatau mini projektėlį - visų darbų su pakvietimais pagrindinės informacijos gfxai! Kad nebereikėtų iš to SA:MP wiki nuo 2006 metų kaip SAMP'as atsirado drožt tų pačių nuotraukų, duodu va - gražesnes ir dar už dyką, kas gali būti geriau? Su gimtadieniu sargas!

     

    AČIŪ VISIEM KURIE PAPOZAVO, KURIE PADĖJO, ATVARĖ MAŠINAS, PASAKĖ JŲ PAVADINIMUS.

     

    Taksistai: @Renatas_Andreas

    Spoileris

    QCU1nQq.png

     

    TMVlwN1.png

    dYj1KSr.png

    bm28EB9.png

    l4ipiMV.png

    UVMVjCz.png

     

    Medikai: @Osvaldas_Bebras

    Spoileris

    lnGFTUL.png

     

    Le6wk6n.png

    jO8eB8G.png

    OgjNdKJ.png

    NGxcbxi.png

    CiSkMH4.png

     

    Mechanikai: @Renkamas

    Spoileris

     

    TQorzOV.png

     

    wJWArD8.png

    HTZmub8.png

    Ud7jW60.png

     

    Apsauginiai: @Royal_Security

    Spoileris

    2nfuZB6.png

     

    PImcCHE.png

    jM3qDLV.png

    4jvdbRC.png

    DuhLbkW.png

    KjQoPA8.png

    4dYOsLk.png

     

    Narkotikų prekeiviai: @Giedrius_Gangs

    Spoileris

    Cicn3Gi.png

     

    ntA8nzT.png

    vu5zYin.png

     

    Ginklų prekeiviai: @Rimvydas_Evil

    Spoileris

    uI8F7dl.png

     

    0bCqyvB.png

    jxmtW5t.png

    7jP7BpJ.png

    zrzCM8N.png

     

    Kareiviai: @Wrong_Jocker

    Spoileris

    6I5I2iW.png

     

    Kadangi valdžią sutikti žaidime prisijungusius yra taip pat reta kaip išsigydyt 4 stadijos vėžį tai Hunterio nėra. Ai dar ranguose ir Barracko nėra su Launch tai ten valdžia nežino net kokias jie mašinas turi, nu be žodžių karoče.

    YdV38WW.png

    ZSmzwnP.png

    BaOG2wY.png

    eEUnLrj.png

    blZtLeh.png

    HvzSTAk.png

     

    Policininkai: @Aurimas_Ditkus

    Spoileris

    LJEBRV8.png

    c3aczQK.png

    ZM2sKLC.png

    UlHl5h9.png

    8B3Edog.png

    l9QXJ5K.png

    q5BXWx5.png

    Qu8x69c.png

    sPxTyTQ.png

    Qq3LFPu.png

    BrZDIE6.png

     

    Radistai: @Lukas_Upsider

    Spoileris

    fJ4H1Cc.png

     

    EZvQrsL.png

    0usCKa5.png

    J0kJRmB.png

    UHCDvud.png

     

    Reporteriai: @Benediktas_Baniunas

    Spoileris

    fIYKCc5.png

     

    ntX4Oja.png

    oIxvKq7.png

    xo7yDdB.png

    aFBVVs0.png

     

    Tolimųjų reisų vairuotojai: @Narkotikas_Mafijozas

    Spoileris

    CHZhOUZ.png

     

    6jq6sLQ.png

    pvo8q0d.png

    0ZCD7EO.png

    1Js6jrA.png

    Qw8hFOp.png

    uULEqUp.png

     

    • Patinka 16
    • Ačiū 2
    • Už 2
  5. parašysiu aš, brandonas turėtų nepykt

     

    Marcus Smart Smile GIF by Boston Celtics

     

    Ketvirtfinalio serijos ketvirtame mače tarp Philadelphia ,,76ers" ir Bostono ,,Celtics" po pratęsimo pergalę išplėšė J. Hardeno (42 tšk., 8 atk.k, 9 rez.p) vedama ,,76ers" ir dabar serijoje absoliuti lygybė - 2:2. Švieslentėje dešimt sekundžių iki rungtynių pabaigos degė 116:115 ,,76ers" naudai, tačiau ,,Celtics" turėjo progą sukurti paskutinę ataką. J. Tatumas "drivino" po krepšiu, kamuolį nusimetė Marcusui Smartui kuris pataikė tritaškį metimą, tačiau pastarasis suvėlavo atlikti metimą laiku ir Phila šventė pergalę. Sekančios - penktosios serijos rungtynės įvyks Bostone.

    Philadelphia ,,76ers": James Harden (42 tšk., 8 atk.k, 9 rez.p), Joel Embiid (34 tšk., 13 tšk., 4 rez.p)

    Boston ,,Celtics": Jayson Tatum (24 tšk., 18 atk.k, 6 rez.p), Jaylen Brown (23 tšk., 3 atk.k, 5 rez.p)

     

    --------------------------------------------------------------------------------------

     

    Karšta šiąnakt buvo ir Fynikse, ten ketvirtąsias tarpusavio serijos rungtynes tarp ,,Suns" ir ,,Nuggets" nugalėjo ,,Suns" rezultatu 129:124 ir serijoje matome tuos pačius skaičius - 2:2. Žvėriško pasirodymo iš 2020/21 ir 2021/22 metų NBA MVP Nikola Jokičiaus (53 tšk., 4 atk.k, 11 rez.p) neužteko įveikti D. Bookerio bei K. Duranto vedamos ,,Suns" ekipos. Mačas pasižymėjo ir tuo, kad Nikola Jokičius įsivėlė į konfliktą su ,,Suns" komandos savininku sėdėjusiu geriausiose vietose prie aikštelės. Sekančios - penktosios serijos rungtynės įvyks Denveryje.

    Pheonix ,,Suns": Devin Booker (36 tšk., 6 atk.k, 12 rez.p), Kevin Durant (36 tšk., 11 atk.k, 6 rez.p)

    Denver ,,Nuggets": Nikola Jokič (53 tšk., 4 atk.k, 11 rez.p), Jamal Murray (28 tšk., 5 atk.k, 7 rez.p)

     

    ,,Suns" vertėsi be kirkšnies traumą patyrusio Chriso Paulo.

     

    • Ačiū 1
×
×
  • Sukurti naują...