Eiti į turinį

Fear_Nothing

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.065
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Fear_Nothing

  1. Manau nuo siol i teisesauga reiketu ne tik praeit kvalifikacija, bet ir psichologini testa, nes tik truputi gave spaudimo pradeda verkti...

  2. Vėlgi 5 žaidėjai laimėjo eventus kurie turėjo rally biletą, tai atsilaisvino vietų (5), norintys dalyvauti rally'e komentuokite po šia būsena.

  3. ramiai taip

     

    1. Fear_Nothing

      Fear_Nothing

      nejuokink tu su tuo riku, grybu grybas. Stume ant og, gavo malku ir remiui pasiskunde skuduras.

  4. @Misha_Tikras tau ant tiek malonu būti šio serverio *uhu ir klaunu?

  5. GYCKA ANTI CHEAT XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  6. Kaip pakeist namo interijera sf mieste pirkto už kreditus? Nes serverio nei vienas admin nesugeba paaiškint tik pasakyt jog pasižiūrėk su komanda /namai kur vpš nerašo apie tai

  7. @Airidas_Krc :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Sklinda gandai, kad maxei dirbi
    Kurioj maximoj kaune dirbi kasininku?
    Uzrasyta ant maikes nugaros klauskite as galiu jums padeti?

    1. Fear_Nothing

      Fear_Nothing

      kol jus snekat, kiti dirba, ir kai ateina laikas. Pinigai prabyla ;) 

    2. (Žiūrėti 62 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  8. @Airidas_Krc :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Sklinda gandai, kad maxei dirbi
    Kurioj maximoj kaune dirbi kasininku?
    Uzrasyta ant maikes nugaros klauskite as galiu jums padeti?

  9. :337_fire::337_fire::337_fire::337_fire:

    Daug tokiu kaimieciu kaip tu maciau    

    1. Fear_Nothing

      Fear_Nothing

      Vermutas – gėrimas, gautas į vynuogių vyną pripylus įvairių augalų ekstraktų, taip pat rektifikuoto spirito, cukraus arba sutirštintos vynuogių misos. Svarbiausias vermuto komponentas yra pelynas. Vermutas būna baltas, rožinis ir raudonas, 16–18 % stiprumo įvairaus cukringumo.

      question mark wtf GIF

    2. (Žiūrėti 3 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  10. @Bence_Benas pats sakei kad mes verėm ir dabar pats verki ajajai :D Bence * buvai ir * busi :D Nesuprantu kaip aš tokiam lavonui galėjau direkoriu perleisti čia Didžiausia Padaryta mano klaida ir dėl to labai gailiuosi nes nei pas viena DRK policijoi nebuvo toks šudynas kaip pas tave. Dėl to ir atėmė iš tavęs tą SPD tu * esi kaip tu to nesupranti praradai SPD valdžia dabar verki kaip lopas ir skundies kiekvienam atsimink kaip visada aš tave Stebėsiu lauksiu momento ir pulsiu :P Vėl mergai sulysi į pyzda vėl užleisi ir vėl padarysi iš to lavonyna gal tu leavink tą sargą nes apgailėtinai atrodai su Pagarba Real Jamalis. Sekmės su tokiais DRK teisėsaugai. Laikykit Kardaną ir linkėjimai. @Pauliux_Sauliuxx, @Lukas_Emp @Pablo_Narkaman :)

    1. Fear_Nothing

      Fear_Nothing

      @Bence_Benas koks tu keistas esi.. Sakai neimi i sirdii.. tai kam tiek verkimu is tavo puses? Kam tiek rasymo vasei kad grazintu ta spd.. 

    2. (Žiūrėti 44 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  11. @Bence_Benas pats sakei kad mes verėm ir dabar pats verki ajajai :D Bence * buvai ir * busi :D Nesuprantu kaip aš tokiam lavonui galėjau direkoriu perleisti čia Didžiausia Padaryta mano klaida ir dėl to labai gailiuosi nes nei pas viena DRK policijoi nebuvo toks šudynas kaip pas tave. Dėl to ir atėmė iš tavęs tą SPD tu * esi kaip tu to nesupranti praradai SPD valdžia dabar verki kaip lopas ir skundies kiekvienam atsimink kaip visada aš tave Stebėsiu lauksiu momento ir pulsiu :P Vėl mergai sulysi į pyzda vėl užleisi ir vėl padarysi iš to lavonyna gal tu leavink tą sargą nes apgailėtinai atrodai su Pagarba Real Jamalis. Sekmės su tokiais DRK teisėsaugai. Laikykit Kardaną ir linkėjimai. @Pauliux_Sauliuxx, @Lukas_Emp @Pablo_Narkaman :)

  12. Visa laika galvojau, kad SPD tai slaptasis policijos departamentas, o ne specialiuju pajegu departamentas :35_thinking:

  13. wtf jungiuos į serva ir rašo your banned from this server nors manęs šnd nieks neišbanino

  14. @Dovydas_Kentas klaunas turi milijarda ir pisai scama ant pidiso milo :D gėdos turėtum padugne

    KAS MC?

  15. cia man vienam deima smyrda sudais?

  16. cia man vienam deima smyrda sudais?

    1. Fear_Nothing

      Fear_Nothing

      City gaujiniai :DDDDDD. Tu narkomanė nebevartok , visad tau padėjau invalide

    2. (Žiūrėti 22 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

×
×
  • Sukurti naują...