Eiti į turinį

Arturas_Kent

Nariai
  • Turinio skaičius

    914
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Apie Arturas_Kent

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Žaidėjo informacija

  • XP
    Loading...
  • VIP
    Yra
  • Adminas
    Nenustatyta
  • Darbas
    ФБР
  • Klubas
    Loading...
  • Namas
    Loading...
  • Tr. priemonės
    Велик

Paskutiniai profilio lankytojai

14.969 profilio peržiūros(-ų)

Arturas_Kent pasiekimai

Senbuvis

Senbuvis (5/6)

171

Reputacija

Vienas būsenos atnaujinimas

Žiūrėti visus atnaujinimus nuo Arturas_Kent

  1. Kažkaip globalūs moderatoriai, kurie žaidėjams duoda privilegijas: Anti cheat, direktorius atsižvelgdami visais į ne tuos aspektus į kuriuos reikėtų atkreipti dėmesį. Žmonės yra išrenkami pagal tuos kriterijus, kaip asmeninę nuomonę ar jo turėtas pareigas serveryje ar kokią kitą, jeigu koks nelabai matytas žaidėjas, kuris tikrai vertas to direktoriaus, bet ne, nahui jį, nematytas kažkoks, ane, o jeigu jis realiai prasilaikytų gerai ir stengtųsi, kaip senais laikais Fokus_Marokus, kuris su 200k xp gavo direktorių ir pasėdėjo metus, įnešadamas daug naujovių? @Jamal_Nigger- žmogus turėjo ko gero visas teisėsaugos valdžias ir jas išlaikydavo po mėnesį ar 2, man klausimas - kokio pisalo tu jos atsisakai ir vėl pildai į direktorių? Paprikolu, nes žinai, kad DPKT duos paliubomu direktorių, nes pastoviai makaluojiesi po valdžias? Tada paimkim @Vasia_Carterir anti cheat Vygantas_Taspats - žmogus yra neseniai prisidirbęs su armijos direktoriumi - prisirinko valiutos, jei jis nevertina tai, ką turi, nesusimąstai, kad jis nevertins ir to anti cheat? O pasiėmė savo reikmėms ir darys iš to sau naudą. Aš hui znaet, gal tu stumdai tuos anti cheat, tau geriau žinoti. 

    Jei chebra kažkur klystu - pataisykit, bent tokia nuomonė susidaro paskaitant šaukyklą, kas kažkiek laiko

    1. Jason_Qnert

      Jason_Qnert

      Protingai mąstai, follow. :35_thinking:drama popcorn GIF

    2. Kasparas_Drag

      Kasparas_Drag

      Gerai parašiai, seku!

    3. Rence_Maladiec

      Rence_Maladiec

      Nu čia cool, sekam

    4. Demo_West

      Demo_West

      Kentai gerai pasakyta čia sutinku su tavo nuomone. Man irgi atrodo kad jis tuos anti cheat parduoda. Pvz Edvincik_Savas kuria cleo su visokiais čytais ir dar gauna anti cheat nu ka žinau tokiu tempiu sarga visai sužlugs. Kitas Vygantas anketa lieva bet tai ai px užpildysiu pažiurėsi kas bus. Žaidime iš jo 0 naudos yra nieka nefilmuoja. Kitas Matas_Ammo kaip karas taip ir esc sedi tipo ai tingiu filmuot tegu čytina. SU city tokia pati cituacija. Kur išvis kalbėt apie ji neimona tik duodi spaudimo deda free isp. Game išvis nevertas to spd nemoka bėgliu gaudyt su tuo nrg. Ir pats dydžiausias Vasia_Carter kur žaidime išvis nebebūna ir nieko nemato kas vyksta gal kartais prisijung pažiurėti kas vyksta žaidime ne tik forume reiškis dėl tu teisėsaugos drk. 

      Tipo vasia savu nebaudi tai kodėl kaip Vytautas_Knockers išvis žaidime jau nebebuna ir frm bereikalingai drk temoj fostina ir dedi isp ai juk rimtai jis tau ten nežinau ka siuncia ar vlt ar krd ar šaibas kad išlaikytu posta. Gera nuomone pas tave ai padarysiu išrinksiu 4 merlinius kurie žaidime tvarka darys jo. Viena puse tik filmuodami kurie už savus eina.

    5. Susuk_Kaseka

      Susuk_Kaseka

      Kaip mum čia dabar jaustis , kaip visi sėdi pas Merlinius ? Edvinčikas , Ammo , City , Vygantas grynai sėdi visi ten. Sumetė skladkė bahūriukai , pasiemė ir beleka čia primeta. Mus filmuoja , apie juos parašai ir nekreipia dėmesio . Susimąstykit kam duodat

    6. Just_Chill
    7. Jonny_Amino

      Jonny_Amino

      @Demo_West nu tai gerai kuria cleo ir t.t išmano savo pareigas einamas daug žino apie cheatus taspats ir khai daug ką kurdavo irgi buvo anti cheat db modas, o kaip del krc kuria cleo o db NGPT. Tipo pzda kas kuria cleo ir t.t jau nebegali gaut jokiu pareigu?

    8. Mister_Bebr
    9. Memfis_Reinsas

      Memfis_Reinsas

      Gal ir ne prie ko čia, bet labai nesmerkit už tokį pastebėjimą, tačiau jei nesu buvęs GP ar NP valdžioj tai realiai esi randomas šitam serve XD

    10. Just_Cola

      Just_Cola

      Pilnai sutinku Jamalis jau daug valdžių turėjąs DPKT leiskit naujiems žmonėms valdžią gauti, kurie drk/pav turėją kartą ar išvis neturėją valdžios.. Kiek galima tiem patiems išvien duoti..  Žlugdot sargą su tokiais pasirinkimais.. 

    11. Mard_VoIIi

      Mard_VoIIi

      O kaip norėčiau aš vėl...

      Tave rūrint dubajuj..

       

       

×
×
  • Sukurti naują...