Eiti į turinį

Vasia_Carter

Globalūs moderatoriai
  • Turinio skaičius

    11.516
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Apie Vasia_Carter

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Vieta
    Mažeikiai / UK

Žaidėjo informacija

  • XP
    6.000.000+
  • VIP
    Yra
  • Adminas
    3 lygio
  • Darbas
    SPD

Paskutiniai profilio lankytojai

364.773 profilio peržiūros(-ų)

Vasia_Carter pasiekimai

Meistras

Meistras (6/6)

19k

Reputacija

1

Community Answers

Vienas būsenos atnaujinimas

Žiūrėti visus atnaujinimus nuo Vasia_Carter

  1. Perziurejau keleta savo direktoriu apžvalgų it supratau, kad man kazkada tai buvo tikrai idomu :)) kazkas pasikeitė 2017 metais

    1. Rodyti ankstesnius komentarus  5 daugiau
    2. The_Bass

      The_Bass

      O ka pamirst? :D Paprasti faktai, man tai cirdutes neskauda, bet jei kalbam, tai faktai tokie.

    3. Lukas_Wriht

      Lukas_Wriht

      Jo vasios tikrai reiketu

    4. Vasia_Carter

      Vasia_Carter

      Tai kokie “faktai” ?

    5. The_Bass

      The_Bass

      o tu sergi ar siaip tokiu apsimeti? 

      „cia kai apzvalgose daxuja klaidu ir savekam drk duodavai ?“

       

    6. Vasia_Carter

      Vasia_Carter

      Tu pyksti ant manis, kad as suklystu rašyboje, o tu ne? O apie “savus”, galetumem išsiplėsti labiau? Kiek procentaliai buvo išrinkti savi tavo nuomone ir kas jie yokie?

    7. The_Bass

      The_Bass

      Nu dažnai forume pastebėjome, jog save pateiki kaip tobulybę, bent jau kaip asmuo, kuris bando save įvardinti tobulu, turėtum vengti rašybos klaidų. O kalbant apie savus, procentaliai neįvardinsiu, kadangi čia gan didelis ratas šių veikėjų ir imti procentus būtų kvailą, o jei reikia konkrečių pavyzdžių, tai: Vilius_Gazornis, Pasat_Kiec, Suktas_Lapinas, kuris atsisakęs po dviejų dienų, negavo direktorių blist'o, o po kažkiek laiko, forume tiesiog papaišė būsenose, mes su Vasia broliai, tai WTF XDDDDDDD Daugiau, nu yra apžvalgų, kuriose matosi net ties reputacijos taškais, tačiau negaliu jų įvardinti, kadangi galbūt tai nėra patvirtinti pavyzdžiai, tačiau bent tie trys konkretūs tokie, kuriuos pamenu, faktas kaip blynukas nukeptas. O ginčytis su tavim nesiruošiu čia, gali dėstyti savo čia teoremas ir tiesos čia neįrodysi.

      P.S kam tas LT raides pradėjai naudot dbr ? :D

    8. Vasia_Carter

      Vasia_Carter

      Is visu mano išrinktu direktoriu kuriu skaicius yra tikrai nemazas gali išvardinti tik 3, ir del ju teigti, kad as viska dariau “savam” ? Mhm, jeigu tu su kazkuo bendrauji ir gaves tokias pareigas kaip dpkt, visus ka pazysti privalai iskarto atmesti ? Jie negali niekada tapti direktoriais nes jie tave o tu juos pazysti? Tavo atžvilgiu geriau buti diskriminuojančiu dpkt, negu sąžiningu? Juk apžvalgoje viska gan išsamiai apibudinu apie viska, kas vyksta rinkimo metu. Vilius, apsaugos apžvalgoje yra net gi vaizdo įrašas, su ju veikla, tai jeigu as skaitau ji kaip drauga, net jei jis tinka pareigom, buna veiklesnis ir aktyvus negaliu jam suteikti galimybes kaip kitiems, kuriu nepazystu ar nebendrauju? Lygiai taspats su Pasat, identiška situacija, taciau priešingai nei su Vilių, paskirdamas jam vesti ftb darba jaučiausi suklydęs, nes rinkimo metu nevisada matysi, kaip asmuo gali elgtis pries ir po gaves direktoriu. Klysti žmonišką, todel jis ilgai ir nebuvo valdžioje, bet elgiausi kaip ir su visais kitais, ne todel kad pazystu, o kad buvo rinkimo metu tiesiog geresnis. Na o del sukto, tai kad mes broliai didzioji dauguma senai žinojo, ir as jau minėjau apie ta įvykį anksciau, kad visada ištiesiu pagalbos ranka kitam, o jeigu tai brolis tuo labiau, visgi asmenys cia sutikti yra laikini, gimines - ne. Ir sprendima priėmiau kartu su Rolanda, ji neprieštaravo tam, iki kol zaidejai nepradejo rasyti neigiamus dalykus, tada nuomone pasikeičia greitai. Last thing, per mobilu esu ir auto correct kartais sulietuvina žodžius, bet parasei taip, lyg niekad lietuviškų raidžių nenaudoju, visos apžvalgos lietuvikos, na o del klaidų tai .. Senai baigiau mokykla ir Lietuvoje negyvenu, kai metai is metu nenaudoji to, pradedi pamirsti. Dabar būsim draugai?, ar negalima nes jei būčiau dpkt negalėtum direktoriu gauti nes būtumėm jau “savekai”?

    9. Jefro_Grand
    10. The_Bass

      The_Bass

      Visų pirmą, aš tau nesakau ką tu turi atmest ar ką daryt, tačiau plačiau apie Vilių, neturintis daug patirties darbe, žmogus grįžęs į žaidimą, dideliu aktyvumu nepasižymėjęs, nugali apsaugos senbuvius, kurie išdėti į šuns dienas. (užbėgant įvykiams už akių, apie naujų veidų rinkimą, tai kodėl tu naujų veidų nerinkai kituose postuose?) Apie Pasat, jo, žmogus aktyvus, pasižymėjo gera veikla ir t.t. Nieko nesakau, bet paprašei įvardint, tai manau šio varianto nei vienas neatmetė, juolab, jog yra daugiau kandidatų, kurie sėdi su tavim TS ir tikrai gauna direktorių ne dėl savo aktyvumo, inovatoriškumo bei patyrimo, o dėl gerų bendravimo įgūdžių su tavimi. Suktas, okey, žmogiškumas tavyje pasireiškė, kai reikia broliui, būtų kitas žmogus tau parašęs, bandęs taip prasisukti, manau paprasčiausia tavo smegenų formuluotė: „nereikėjo imt drk jei negali lošt“. Supranti, jog tu esi žmogiškas bei fainas, reikia atskleisti ir pateikti ne tik žmonėms kuriuos tu pažįsti ir „gali pasitikėti“, jei viską taikai visiems, tai visiems ir taisyklės lygios. Kaip turbūt supranti, jei vienam kažką leidi, o kitą baudi, tai nemanai, jog tokiais poelgiais ir lenda diskriminacijos detalės? Aš ant tavęs nieko blogo nelaikau, tačiau kai rašai tokią būseną, pamąstyk, kokie atsakymai bus po ja ir ar tikrai jau padarei tiek, jog galėtum save pateikti kaip tautos didvyrį. O, mano pyktis, tau būnant DPKT nariu, neteko dalyvauti man rinkimuose, padėjau kai kuriems asmenims, jie gavo postus, aš tuo laimingas, tačiau paprašei įvardinti aš tai ir padariau. O reziumuojant viską, kaip ir minėjau, žmogiškumą reikėjo taikyti visiems žmonėms, jei norėjai rinkti naujus veidus, tai reikėjo šį savo bandymą atlikti su visais, o ne su tais, kurie yra tavo draugų tarpe, o jeigu apžvalgose, kaip ir esamas moderatorius paminėjo, dažnai matydavome „pažįstu tave ir žinau koks tu esi, tad galiu tavimi pasitikėti“ tai nežinau, ar pirmiau reikia prieš rinkimus susipažinti ir tapti tavo draugu, jog gautum pasitikėjimą ar atlikti lietaus kažkokį ritualą, aš neįsivaizduoju.

    11. Mister_Bebr
    12. Khalis_Monro

      Khalis_Monro

      @The_Bass pradejau vaziuot ant Vasios tai zinau bendravau su @Vasia_Carter ir kokie mes ten draugai nebutume baude ir rinko visus kaip priklauso, kaip buvau armijos direktorius pardaviau pava uz 120eur ir Vasiokas, nuime direktoriu iskarto ir vistiek likom draugais, o jei Bassai turi kazkokiu pykciu nuo 2016-17metu tai laikas jau susiprotet, tiek sarga plakt ir vis dar laikyti nepikanta juokinga.

       

      del raidziu lt proti tik nepisk nes rusas esu.

    13. The_Bass

      The_Bass

      geri kadrai, pramesiu akimis, kadangi tuščias kibiras čia jau gaunasi

    14. Vasia_Carter

      Vasia_Carter

      Na nesakai, bet jeigu taip nepadarau, tampu asmeniu, kuris viską darom saviems, palei tavo teiginius. (tapstas ir su kitais). Jeigu būtum skaitęs apžvalgą apie Viliu, žinotum, kad jis grįžęs pildė į kitą direktorių, ir jo negavo ir net nebuvo aprašytas man atroso (tiksliai nepamenu), tačiau tai niekam neįdomų, nes visiems geriau pulti dėl to ką padarei, ne dėl to ko nepadarei, o aš jam iškarto valždios nesuteikiau, nes buvo už jį ir aktyvesnių ir nuolatos žaidžiančių. Tačiau yra sakoma, bandyk ir tau anksčiau ar vėliau pavyks, tik tada užpildė į apsaugą ir jos stipriausi kandidatai nebuvo visiškai stiprus, kaip kitose atrankuose pvz.: teisėsaugos. Ir jis laimėjo tuos rinkimus sąžiningai užsiimdavas viskuo kas jį domino, priešingai nei kiti, kai sėdi g arba laužo taisykles. Per savo visą buvima DPKT, suteikiau ne 1 asmeniui direktoriaus pareigas, kurios jiems buvo pirmos, ir nesigailiu nei vienu iš jų, apart vienu kurį jau minėjau. Tačiau tam kad nebūtų skleidžiama neigiama nuomonė dėl diskriminacijos, visada stengavaus išlaikyti balansą tarp darbų ir jų valdomų asmenų, kad sąlygas lygias turėtu ir asmenys kurie jau buvo ir nori dar, bei kurie dirbą jau ilgą laiką, tačiau niekad nebuvę valdžioje. Ir vėl grįžtam prie teiginio, kad jeigu su manim kalbą asmuo ts programoje, jie negali būti direktoriais ... Tu nežinai ar jie buvo užsidirbę, tu tiesiog pilnas neigiamų emociju apie mane ir tiesiog kažkas neleidžia pripažinti, kad TAIP, visi kurie gavo buvo nusipelnę, buvo aktyvus ir TAIP buvo geresni už kitus, tačiau jei tai asmuo palaikantis bent minimalius kontaktus su manimi, jokiais būdais negali būti išrinktas manes į valdžią ir vis kartoji tapatį tiesiog kitaip aprašydamas savo teiginį. Visada stengiuosi būti atviras ir apie pasekmęs negalvojų, nes žinau dienos pabaigoje buvau savimi ir man teisintis dėl to nereikęs, nebent labai to norėčiau kaip dabar, tiesiog jaučiu nora papasakoti bent minimalia dali savo patirties čia. Esu priėmęs daug gerų sprendimų, gal net keletą tobulų sprendimų, daug blogų tačiau visada viską dariau dėl savęs ir dar labiau dėl šio serverio. Niekada nesistengiau įtikti kitiems, jeigu man reikės pažeisti taisyklę, kad gaučiau ko noriu, aš taip ir padarysiu, tačiau su tikslų padėti serveriui, ne kitiems. Na ir pabaigai norėčiau paminėti savo pirmąsias ir paskutinęs direktorių apžvalgas.:

      Pirmoji; Cosa nostrą, išrinktas Raimaa_Runy, visiškai jokio bendravimo nebuvo, nepažystu jo neturiu nieko blogo ar gero pasakyti, tapo direktoriumi.

      Antroji: Radistai, Lukrecija_Lietuva, lygiai tokia pati situacija, nieko blogo čia teisingai ? Nebendravau žaidime, niekad ts nesu kalbėjęs, tapo direktorė pirmą kartą, jau antroje apžvalgoje.

      Trečioji: S.W.A.T, Valdas_Extreme pirmą karto tapo direktoriumi jau per mano 3 apžvalga, jokio ryšio tarp mūsų aswell.

       

      3 paskutinės apvažlgos; Reporterių apžvalgoje aprašiau visus kurie užpildė, viską paminėjau kas kaip ir kur, ir direktoriumi tapo Mister_Sniper, kas man atrodo buvo irgi pirmas direktorius, tačiau nemažai pavaduotojų turėjęs, na gal kartą buvęs tiksliai neprisimenų, bet nebuvo joks direktorių veteranas ar kaip kiti, turėjęs didelių kiekį jų. TRV išrinkau Juozą, kuris išviso tuo metu man atrodo buvo asmuo kuriam praradau nemažai pinigų, tačiau tai jam nesutrgdę gauti direktorių, nereikėjo būti ts ir kalbėtis su manimi kaip teigi. Na ir Swatai, išrinktas buvo tavo minėtas Pasat, kuris buvo už visus aktyvesnis ir užsiėmė įvairesnė veiklą nei kiti, tačiau visą tai išblunksta prieš tave, nes mes gi bendraudavom, tai reiškia tai kas buvo, ištiesu nebuvo, nes draugai negali būti aktyvus ir aprašyti įdomius dalykus. 

    15. Penktas_Elementas
    16. Penktas_Elementas
    17. Jason_Qnert

      Jason_Qnert

      XDDD zmones tiek i direktorius pildydami nepriraso kiek jus cia rasinejat

    18. Vasia_Carter

      Vasia_Carter

      Senai nerašiau tokių tekstų, anksčiau išliedavau viską apžvalgose. :D

    19. Jason_Qnert

      Jason_Qnert

      tiesa pasakius pavargo akys

    20. Franklin_Haze

      Franklin_Haze

      tiek prirasei kad neskaiciau

    21. Vasia_Carter

      Vasia_Carter

      Haze, kodėl neskaitei ? Ką tau blogo esu padaręs šiame gyvenime ?

    22. Rodyti kitus komentarus  20 daugiau
×
×
  • Sukurti naują...