Eiti į turinį

Laure_Kas

Nariai
  • Turinio skaičius

    531
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Laure_Kas

  1. @Black_Umo

    Pamačius gs on

    pass out 50 cent GIF

    1. Laure_Kas

      Laure_Kas

      Bbž nojka, lindai kai buvai imm pavas į šikną Gishanai, o dabar su merliniais... O tu @Karolis_Explosive nesitrioxink ryt į akrą atlėkt :)

    2. (Žiūrėti 31 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  2. ka jus duxai neatlaiket spaudimo merliau kaune jeigu busiu parasysiu susitiksim as tau galva numysiu pituhas, tau irgi krc lavone su savo lamos sukuosena :D

    1f686e2e8c19e57d8e88719d5a9aeba0618.png

  3. @Arthur_Rodriguez Kur čia permetimas?

     

    1. Laure_Kas

      Laure_Kas

      @Deividas_Bayern gal 3-4 kartus metėm ir viskas ok, poto paskutiniai jo centai liko ir piso tokį. Keliu į forumą, kad kiti neapsigautų.

    2. (Žiūrėti 1 kitą atsakymą į šį būsenos atnaujinimą)

  4. Kai tau užpisa 2h gint bazę, bandai nuverst kitos pusės drk. Nesistebiu, nė kiek.

  5. Kai tau užpisa 2h gint bazę, bandai nuverst kitos pusės drk. Nesistebiu, nė kiek.

  6. Sveikas @Admin_Bumeris, Klausk dabar pries pora dienu galvojau keltis versla dar koki 20k pliuso. Tai apsispresk ;D Cia tie banai kaip sakant pofik, paprikolint galima, tiesa? tiesa ;D

  7. Čia tipo sargas žlunga ar kas? Per kampus šaudo, sako INV, filmuoja - nerodo kaip šaudo, atsuka sulimpa kulkos. @Diamond_Domas sakė kad nepakanka, @Vasia_Carter aka teisinguolis, bus nubaustas. Kur teisybė vyrai? Manau reik keist cheaterių skilties prižiūrėtoja, kad išmanytų apie cheatus. Nenori nieko įžeist, bet yra kaip yra. Už nuomonę mano išsakytą, dėkit įspėjimus, nes dauguma tik tą ir sugeba.

  8. Čia tipo sargas žlunga ar kas? Per kampus šaudo, sako INV, filmuoja - nerodo kaip šaudo, atsuka sulimpa kulkos. @Diamond_Domas sakė kad nepakanka, @Vasia_Carter aka teisinguolis, bus nubaustas. Kur teisybė vyrai? Manau reik keist cheaterių skilties prižiūrėtoja, kad išmanytų apie cheatus. Nenori nieko įžeist, bet yra kaip yra. Už nuomonę mano išsakytą, dėkit įspėjimus, nes dauguma tik tą ir sugeba.

    1. Laure_Kas

      Laure_Kas

      Pažėk heizai city temas cheateriuos nu naxui.. lempiniai atmazai, grynai pisa su sailentu, tipo nepanka, tai čia kiek turi paimt valiutos ar kiek nugriaužt, kad taip būtų?

    2. (Žiūrėti 45 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  9. Čia tipo sargas žlunga ar kas? Per kampus šaudo, sako INV, filmuoja - nerodo kaip šaudo, atsuka sulimpa kulkos. @Diamond_Domas sakė kad nepakanka, @Vasia_Carter aka teisinguolis, bus nubaustas. Kur teisybė vyrai? Manau reik keist cheaterių skilties prižiūrėtoja, kad išmanytų apie cheatus. Nenori nieko įžeist, bet yra kaip yra. Už nuomonę mano išsakytą, dėkit įspėjimus, nes dauguma tik tą ir sugeba.

    1. Laure_Kas

      Laure_Kas

      Nebejuokink Amd Gang, per kampus šaudo, jei pisčiau INV, išvalyčiau, kad nebūtų gaila gaut blisto, o čia kai puse vaizdo nusuka, tai arba filmuot nemoka, arba bbž kas čia daros

    2. (Žiūrėti 45 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  10. Čia tipo sargas žlunga ar kas? Per kampus šaudo, sako INV, filmuoja - nerodo kaip šaudo, atsuka sulimpa kulkos. @Diamond_Domas sakė kad nepakanka, @Vasia_Carter aka teisinguolis, bus nubaustas. Kur teisybė vyrai? Manau reik keist cheaterių skilties prižiūrėtoja, kad išmanytų apie cheatus. Nenori nieko įžeist, bet yra kaip yra. Už nuomonę mano išsakytą, dėkit įspėjimus, nes dauguma tik tą ir sugeba.

    1. Laure_Kas

      Laure_Kas

      @Pukiz_Lost apie ką kalba ir eina, Diamondas galėtų apsiimt, bent sprendimai teisingi būtų.

    2. (Žiūrėti 45 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  11. Čia tipo sargas žlunga ar kas? Per kampus šaudo, sako INV, filmuoja - nerodo kaip šaudo, atsuka sulimpa kulkos. @Diamond_Domas sakė kad nepakanka, @Vasia_Carter aka teisinguolis, bus nubaustas. Kur teisybė vyrai? Manau reik keist cheaterių skilties prižiūrėtoja, kad išmanytų apie cheatus. Nenori nieko įžeist, bet yra kaip yra. Už nuomonę mano išsakytą, dėkit įspėjimus, nes dauguma tik tą ir sugeba.

    1. Laure_Kas

      Laure_Kas

      @Jefro_Grand Tai kad zajibal merliai bazarint čia, atrodo vierchai su silent kapoja, su kairės kojos pirštais geriau pataikau

    2. (Žiūrėti 45 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  12. Čia tipo sargas žlunga ar kas? Per kampus šaudo, sako INV, filmuoja - nerodo kaip šaudo, atsuka sulimpa kulkos. @Diamond_Domas sakė kad nepakanka, @Vasia_Carter aka teisinguolis, bus nubaustas. Kur teisybė vyrai? Manau reik keist cheaterių skilties prižiūrėtoja, kad išmanytų apie cheatus. Nenori nieko įžeist, bet yra kaip yra. Už nuomonę mano išsakytą, dėkit įspėjimus, nes dauguma tik tą ir sugeba.

  13. Čia tipo sargas žlunga ar kas? Per kampus šaudo, sako INV, filmuoja - nerodo kaip šaudo, atsuka sulimpa kulkos. @Diamond_Domas sakė kad nepakanka, @Vasia_Carter aka teisinguolis, bus nubaustas. Kur teisybė vyrai? Manau reik keist cheaterių skilties prižiūrėtoja, kad išmanytų apie cheatus. Nenori nieko įžeist, bet yra kaip yra. Už nuomonę mano išsakytą, dėkit įspėjimus, nes dauguma tik tą ir sugeba.

    1. Laure_Kas

      Laure_Kas

      @Lukaz_City Nebazarink per daug, kažkada normalus buvai, dabar žiūriu Amd Gang pasidarei

    2. (Žiūrėti 45 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  14. Čia tipo sargas žlunga ar kas? Per kampus šaudo, sako INV, filmuoja - nerodo kaip šaudo, atsuka sulimpa kulkos. @Diamond_Domas sakė kad nepakanka, @Vasia_Carter aka teisinguolis, bus nubaustas. Kur teisybė vyrai? Manau reik keist cheaterių skilties prižiūrėtoja, kad išmanytų apie cheatus. Nenori nieko įžeist, bet yra kaip yra. Už nuomonę mano išsakytą, dėkit įspėjimus, nes dauguma tik tą ir sugeba.

    1. Laure_Kas

      Laure_Kas

      Atvičiaju už šitą išsakytą savo nuomonę, pis baną arba sudės įspėjimus ir atims rašymą, nes teisybė niekam nepatinka.

    2. (Žiūrėti 45 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  15. Čia tipo sargas žlunga ar kas? Per kampus šaudo, sako INV, filmuoja - nerodo kaip šaudo, atsuka sulimpa kulkos. @Diamond_Domas sakė kad nepakanka, @Vasia_Carter aka teisinguolis, bus nubaustas. Kur teisybė vyrai? Manau reik keist cheaterių skilties prižiūrėtoja, kad išmanytų apie cheatus. Nenori nieko įžeist, bet yra kaip yra. Už nuomonę mano išsakytą, dėkit įspėjimus, nes dauguma tik tą ir sugeba.

    1. Laure_Kas

      Laure_Kas

      @Franklin_Haze toks jausmas, kad nenori, jog velnio valdytų 100 ir GS kiša į blistus su dišovais įrodymais. Tai da nu naxui su tokiu prižiūrėtoju

    2. (Žiūrėti 45 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  16. nemanot kad reporteriam reiktu atsisakyt tu kvailu skelbimu strukturu ir skelbt skelbima taip kaip priklausoma?

  17. O tai bent kas nors pasakys kodėl Vasia nėra tinkamas direktorius?

  18. „leavinau sargą, b****s čia“, bet kasdien po porą valandų forume sėdi... :D Kai bandai atrodyt kietai, nes "leavinai"... :D:D Mielieji, sakyti, kad „leavinote“ galite tada, kai visiškai atsiribojate... 

    fac198628493ab4c46f7d30058ea1314425.png

  19. „diskriminacija, kad moderatorius gavo direktorių“. Kaip tik būtų diskriminacija, jeigu @Vasia_Carter su tokia stipria anketa ir geriausiu pasirodymu žaidime, kai netgi ir aš galiu paliudyt, kad jį mačiau daugiausiai iš visų užsiimantį naudingiausia veikla, jis negautų direktoriaus tik todėl, kad yra daug pasiekęs moderatorius...

    1. Laure_Kas

      Laure_Kas

      prieš 9 minutes(-ių), Kornelijus_Kornis rašė:

      @Vasia_Carter malonu turėti su jumis reikalų

      4f1ae13be44b93e9de8c61471c1b6b19263.jpg

       

      Po kiek drk pas tave?

    2. (Žiūrėti 70 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  20. Tai dar papeikimus rašykit, kad vpš į sargą prisijungiam

  21. kaip sutvarkyt ts? junki ir neprijungia raso : <01:56:36> Trying to resolve hostname ts.sarg.lt
    <01:56:39> Trying to connect to server on ts.sarg.lt
    <01:56:39> Disconnected from server (the time difference between server and client is too large)

  22. Imanoma kaip nors be sparko modus isikelt? ne auto installi

×
×
  • Sukurti naują...