Eiti į turinį

Salamas_Noris

Nariai
  • Turinio skaičius

    877
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Salamas_Noris

  1. prieš 11 minutes(-ių), Garis_Kaminskis rašė:

    Geriausias DPKT, geriausias moderatorius: Beliunas_Justas?? :DDDDD really? Laimėjimai neatspindi tikrovės. 

    Tai kaip ir sakiau. Man būtų labai įdomu sužinoti koki rezultatai būtų neskaičiuojant balsų iš tu pačių IP :D Juokingos čia tos nominacijos

    • Už 1
  2. Šios nakties atnaujinime pridėta 61 daina. Šiame atnaujinime, klausytojų prašymu didesnį dėmesį sutelkėme rusiškai muzikai. Taipogi artėjant gražiausioms metų šventėms pasirūpinome, kad eteryje skambėtų ir šventinė muzika!
     
    Ačiū, kad esate su mumis!
     
    86a34e1cf5662f297d9503510863942182.JPG
    • Patinka 1
  3. prieš 54 minutes(-ių), Ainaras_Cool rašė:

    Sveikas pone geras statybininke. Visi mes norime kažko išmokti, kažką daryti ir panašiai. Tu išmokai taip pat kaip ir mes mokomės. Visi kažko išmoksta, nebūtina kritikuoti iškarto, bandysim kažką statyti, mokysimės ir viskas, o ne iškart kišti savo liežuvį kur nereikia. Nestatysiu aš ,,vilų“ ar kažko kitko, kas labai sunku, pradėsiu nuo mažesnių dalelyčių, ankščiau taip pat statydavau - tai tiek. Bet ... tavo žodžiai įžeidžia ir tiek.

    O dieve.. :D :D

  4. Sveiki,

     

    Kadangi atsitiko taip jog justhost hostingas išvedė mane iš kantrybės dėl savo pastovaus striginėjimo ir nestabilumo, tad nuo šiandien persikeliu į kitą, stiprią hostingo kompaniją. Atnaujinimo darbai vyksta jau dabar, muzika keliama į naują serverį ir tik nuo mūsų brangaus @Admin_Bumeris priklauso kada radijos nuoroda bus atnaujinta žaidime. Tad laukite atnaujinimų, jie jau čia pat!

     

    97235e41622f17ace4d714a265701757980.JPG

     

     

    • Patinka 2
×
×
  • Sukurti naują...