Eiti į turinį

Laurynas_Macano

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.156
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Laurynas_Macano

  1. prieš 8 minutes(-ių), Alkoholikas_Bolikas rašė:

    eik ble geriau paciulpsi savo tevui pinigu duos saldainiams issigimeli tu blet

    tai tu chrienova parasha esi jeigu galvoji kad kiekviena wina turi turet kiekvienas po 10 killu, nepamiršk, kad nevisada sutinki tiek žmonių kiek norėtum ir šeip dar čia pohui tie 16 killai komandos.

  2. Ką tik, Alkoholikas_Bolikas rašė:

    tai tu ir daunas esi,naxuj kelt savo hujova pasirodyma 5killu dar plius squad'e,tai... zaist nemoki ir dar keli

    pasol tu nahui kancaras

  3. Ką tik, Alkoholikas_Bolikas rašė:

    prasau nebekelk tu savo 5kill win'u,squade paimat win'a su 5killais nu tragedija krv krv.

    tu debilas ar apsimeti?:ddd cia ti kvieno zmogaus killus rodo, 5-5-6 killai visu

  4. Šiaip gan įdomu buvo pažėt, tikėjaus greitesnės baigties, o šeip tai tie čia pacukai kur sako pirmuosius ten 3 ar kelis roundus atrode tipo conoras axuenai, nixuja neatrodė, nes jis pirmus tuos 3 roundus kas 20 sekundžių taisykles pažeidinėjo, jis rankom nei veido nei korpuso normaliai nesaugojo, floydas žinojo, kad jis neištvers ilgai, tiesiog laukė savo progos, ten tuos pirmus roundus floydas tik gynėsi ir vargino varžovą, o conoras iškart nuo pat pradžių buvo labai agresyvus, bet nepagalvojo, kad jis nepratęs kovot tiek roundų ir, kad per per tuos 4 roundus gali jo nenukautuot kaip jis pats teigė visą laiką, o va praejus 5 roundams jau paduses bėgiojo ir apsikabinėjo floydą, prasidėjus sekančiam roundui vel 30 sekundžių paahuelindavo ir vel šudą maldavo. 9 Rounde net ant kojų nebepastovėjo, o tada floydas tieisog ji užvaikė ir viskas, nes matė, kad jam nieko nebepadarys jis. Ir nesvarbu ar tas floydas "senis" ar nesenis, vistiek sugebėjo nuleist conorą ant žemės. Sekanti stotelė Khabibas prieš Conorą, o tada jau kaip bus taip.

     

    50-0

  5. prieš 12 minutes(-ių), Kristupas_Sum rašė:

    Visa esme gryzimo i mafijos zona ... nesupranti tu tai praleisk.

    tai blet nahui jum tuos stuntus idejo tada? susirinkit visi ten penkiese ir skriskit i ta zona atgal, arba ismokit grizt taip kad mes nematytume, jus gryzdami i ta zona esat tokie pat eismo dalyviai vaziuojantys keliais kaip ir kiti

    • Už 1
    • Prieš 1
×
×
  • Sukurti naują...