Eiti į turinį

Ignax_Design

Nariai
  • Turinio skaičius

    275
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Ignax_Design

  1. Ir dar vienas mano profesionalus projektas, nerašykit užsakymų nepriimu

  2. Du žaidėjai pirko paslaugas iš vogtos Payseros sąskaitos. Jų visi duomenys perduoti Payseros Finansinių nusikaltimų prevencijos skyriui. Sėkmės kitą kartą užsiimant nelegalia veikla, už kurią gresia baudžiamoji atsakomybė.

  3. Visu laukiame ts.sarg.lt jau yra oficialus!!!

  4. Sveiki, žodžiu sėdžiu ir suku sau galvą. Nežinau kokią temą pasirinkt anglų prezentacijai. Tema yra susijusi su automobiliais. Galvojau parašysiu ką nors paprasto apie angliškus automobilius, bet nerandu tinkamos sau informacijos, kitas variantas Vandenilio variklis, bet ir ta ne man skirta tema. Gal kas turit kokių minčių?

  5. Pavaduotojas: nuo 2015-11-11 iki 2016-03-20. Direktorius: nuo 2016-03-20.

  6. Real Madrid 2:0 Roma (fūlė) kam įdomu :)) bendras rezas 4:0. Sėkmės Romos fanai.

  7. Šiame serveryje turbūt retas supras, kaip gavus mafijos direktorių yra sunku kariauti prieš kitą vieningą ir aktyvia mafiją ir prieš tuos kuriuos seniau laikei draugais serveryje. Išliko tik keletas su manim iki galo ir kuriuos gerbsiu turbūt ilgą laiką. Direktorius būsiu nemažiau mėnesio todėl jei matysite mane pralaimint, prašau nesmerkite ir pabandykite save įsivaizduoti mano vietoje. Niekam niekada blogo nelinkėjau ir nelinkėsiu. Rašiau aš Alexas_Vega

    1. Ignax_Design

      Ignax_Design

      Suprantu Tave. Daugelis stumia, nors patys nebuvo net kandidatais. Tapti direktoriumi,

      ypač mafijų/gaujų , yra didelis pasiekimas. Ne kiekvienas gali. Aš gerbiu Tave vien už tai, kad tu turi stiprybės atlaikyti visa tai. Tikiuosi kada užlėkti į tavo komandą

    2. (Žiūrėti 52 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  8. Viso gero draugai ir ne draugai leavinu dabar jau tikrai visam, nebesusimatysim daugiau, nebent forume retkarčiais, žodžiu sėkmės visiems. :)

×
×
  • Sukurti naują...