Eiti į turinį
Narik_Pavlik

reporterių direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, kaip jau žinote per pastarąsias 5 dienas buvo renkamas naujasis reporterių direktorius. Senasis atsistatydino savo noru.

Anketų pildymo forma šįkart buvo kiek sudėtingesnė nei įprasta - t.y. ne tiesiog atsakinėjimo į klausimus, o rišlaus teksto suformulavimo atsakant į tuos pačius klausimus ir tikiuosi, kad visa tai pasiteisins.

Sudarydamas sunkesnį atrankos į dir. postą variantą, tikėjausi sulaukti įtin mažai anketų, tačiau pasirodė net 37. Bravo, tačiau kaip visada iš tų 37 - atrinktos būna vos kelios.

Pagrindiniai kriterijai buvo - raštingumas, aktyvumas ir situacija forume (įspėjimai ir kt.)

Žinot, kad nemėgstu tempti gumos, tad einame prie kandidatų:

  • Nerijus_Alksninis - Viskas buvo puiku, kol nepamačiau šito. 46f418cf28e66ff76489917062a0df08251.png Viena paskyra - vienam žaidėjui. Ko gero nebūtų nieko džiuginančio, jeigu tau esant direktoriaus poste su tavo paskyra pradėtų žaisti kiti asmenys. Tokios rizikos prisiimti negalime, daugiau kaip ir nieko aiškinti nereikia.
  • Edvinas_Exelis - Viskas taipogi būtų labai gerai, tačiau vėl panaši situacija, kaip Nerijaus. Užpildei į reporterių direktoriaus postą ir nespėjus pasibaigti rinkimams tapai Immortal mafijos pavaduotoju. Viskas.
  • Misteris_Bsas - Patiko anketa, žaidime taipogi pasirodei neblogai, aktyvumas nei mažas nei didelis, vienu žodžiu - gerai, bet ne taip, kad galėtum nurungti sekantį kandidatą. Per daug neišsiplėsiu.
  • Dovis_Trent - Anketa buvo būtent tokia, kokią norėjau pamatyti. Patiko idėjos, patiko tas, kad neprifantazavai ir „nepripaišei“ to, ko nereikia. Aktyvumas žaidime vieną diena buvo vienoks, kitą dieną kitoks, tačiau to pilnai užteko ir dar su kaupu, ir visą tą laiką toliau tvarkingai dirbai reporteriu. Labai didelis pliusas, kad esi TOP 1 vietoje pagal reporterių darbo patirtį, kas yra labai pagirtina. Turi viską, ko reikalavome šiuose rinkimuose ir su tuo tave sveikinu.

Naujasis reporterių direktorius - Dovis_Trent

Naujajam direktoriui nepavykus išbūti poste 14 dienų - direktorius perleidžiamas Misteris_Bsas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...