Eiti į turinį
Danas_Shady

Reporterių direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

Buvo renkamas naujasis reporterių direktorius. Per pildymui skirtą laiką sulaukiau 34 anketų.

Kaip ir ankstesnėse direktoriaus rinkimų apžvalgose, taip ir dabar trumpai aprašysiu kriterijus, pagal kuriuos buvo vertinamos anketos. Pirmiausia, kadangi buvo renkamas reporterių direktorius, labai atsižvelgiau į pildžiusiųjų raštingumą. Daugelis rašėte, kad reporteris privalo rašyti tvarkingai, lietuviškomis raidėmis. Tai tiesa, todėl, visų pirma, direktorius turi mokėti rašyti patenkinamai. Deja, galiu pasakyti, kad daugumos anketų autorių raštingumo lygis buvo aiškiai per prastas kaip reporterių direktoriui, o kažkiek pamokyti rašyti darbuotojus negalėtų beveik niekas. Kiti pagrindiniai anketos vertinimo kriterijai buvo šie: kūrybinės užduoties originalumas, savų idėjų turėjimas bei mokėjimas aiškiai, nenukrypstant nuo temos atsakinėti į klausimus. Toliau, savaime suprantama, reikšmės turėjo patirtis reporterių darbe. Taigi, atrinkau penkis geriausius anketų autorius antram rinkimų etapui - dvi dienas trukusiam kandidatų stebėjimui.

Kandidatai:

John_Usa - anketa buvo nebloga, protingų minčių nestigo. Kaip trylikmečio - raštingumas labai neblogas. Kūrybinėje užduotyje buvo stiliaus klaidų, pavadinimas suformuotas prastai atitinkantis temą, bet vis dėlto, pastraipą sukūrei originalią, tad į kandidatus patekai. Žaidime tavo stebėjimas baigėsi tada, kai užkibai ant naujoko pasiūlytos Sarg valiutos už priėmimą į darbą, jei taptum direktoriumi.

Tomas_Arial - raštingumas, lyginant su kitais, neblogas. Aišku, klaidų daug, bet, kaip jau sakiau, nors jį ir vertinau, bet ne taip griežtai, kaip mokykloje. Anketa gana gera, pastraipa originali - man patiko. Deja, stebėjimo metu buvai neaktyvus ir tavęs aš nesutikau.

Rytis_Grands - raštingumas panašus į kitų kandidatų. Anketa nebloga, pastraipa - originali, bet joje daug klaidų ir prastai besirišančių sakinių. Tau rinkimuose pliusą uždirbo tai, kad būdamas radistų direktoriumi pasirodei tikrai gerai. Stebėjimo metu dirbai mechaniku, pirmą dieną aktyvumas buvo geras, antrą prisijungęs buvai mažai, todėl neprilygai likusiems dviem kandidatams.

Edvinas_Exelis ir Lenny_Mob - dėl šių dviejų kandidatų teko ilgai pasukti galvą. Abiejų anketos buvo geros. Lenny, tavo anketa man patiko labiausiai. Esi kupinas idėjų, turi platų požiūrį į reporterių darbą ir tau nestinga originalumo. Edvinai, į anketą įdėjai nemažai pastangų, ji buvo viena iš geriausių, bet klaidų galėtum daryti mažiau bei turėtum tvarkingiau ir aiškiau dėstyti savo mintis sakiniais. Stebėjimo metu abu pasirodėte šauniai. Aktyvumas - gigantiškas, Exelis pagal jį pirmavo, bet Lenny ypatingai nenusileido. Abu, savaime suprantama, užsiėmė naudinga serveriui veikla. Edvinas nuolat uoliai dirbo mechaniku - tvarkė miestus šalindamas paliktas mašinas bei vyko į žaidėjų iškvietimus, o Lenny dirbo S.W.A.T. pajėgose, vykdavo į privalomas operacijas, dalyvaudavo treniruotėse ir laisvu laiku tobulindavo šaudymo įgūdžius. Toliau, kalbant apie individualias šių dviejų žmonių charakterio savybes, Lenny yra kruopštus, atsakingas, pastovus kūribingas, tylus, visada savo vietoje atkakliai siekiantis užsibrėžto tikslo, Exelis- labiau išsireiškiantis, pastebimesnis, bet kartais kvailai ir prastai besielgiantis. Bendroje sumoje, abu šie aprašyti kandidatai pasirodė labai gerai, bet nusprendžiau direktoriumi paskirti labiau patyrusį, dirbusį reporterių srityje, jau buvusį čia direktoriumi. Taigi, Edvinai, sveikinu tave, šį kartą dirbk ir laikykis geriau, nei anąkart. Lenny, nenusimink, savo tikslą anksčiau ar vėliau tikrai pasieksi, o reporteriai nėra sritis, kurioje tu praleidai daug laiko. Tu - teisėsaugos žmogus.

Naujasis reporterių direktorius - Edvinas_Exelis!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...