Eiti į turinį
Tadas_Kraptavicius

Lietuvos motorolerių bendryjos diskusijos foumai / internetinės pardotuvės.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki , sudėsiu savo žinomus diskusijos forumus , internetinės pardatuves internetė , ten galėsite pasižėti kainas , bei padiskutuoti , apie motorolerius , ir galbūt išsiaiškinti daugiau nei žinotė dabar !

www.scooterfactor.lt ,

www.scooteriai.lt ,

www.scootershop.lt ,

www.bikeshop.lt ,

www.fastmx.lt ,

www.scooterlion.lt ,

www.scooter-system.lt ,

www.motomanai.lt ,

jai žinotė daugiau papildykite , sėkmės.

Tai pogi , teikiu pagalbą , galiu surasti moto , auto dalių [ devėtu ] už tam tikra sumą , siunčiu paštu , tvarkau scooterius miestas " ukmergė " , galiu padėti išsirinkti moto , patarti , jai ko reikia , komentuokit.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

1 - moji pamoka.

Ką reikia žiūrėti perkant motorolerį.

Taigi , dauguma lietuvoje motorolerių pardavėju sako , kad moto saugotas ir mylėtas , negriūtą nei karto , niekas nekeistą , dokumentai tinkami registracijai , tačiau daugybe žmonių apsigauną.

1 - Prieš perkant motorolerį , reikia pasižėti ar variklis yra šaltas , jai jis šiltas , reikia palaukti kol pilnai atvės ir kurti tada , nes dažniausiai kol atvažiuoji pasižėt , pašildo kad lengvai kurtusi.

2 - Jai variklis šaltas , reikia pavažinėti kol išils variklis , nes kartais būna perkaitintos grupės , tai yra - šaltas važiuoją gerai,kai išylą krentą apsūkos.

3 - Toliau , gerai būtu kad akumas butu pakrautas , nes dažniausiai tai neveikia starteriai , ar atsiranda šiaip kokių defektų , kurie sudaro nemažai bėdų.

4 - Gerai apžėkite moto , ypač plastikus , atkreipkite dėmėsi į visus , ar spalvos lygiai tokios pačios , nes gali būt kad buvo griūta.

5 - Jai motorolerio sąvininkas leidžia apsiardyti moto tai labai gerai , tada nuiimkite varo dangtį , ir atkreipkite dėmėsi į sankabos būgna , ar nėra vaivorikštės , nuiimkite cilindrą , ir pažėkit grupės būklė.

6 - Apžėkite padangas , ar nenutrintos , atkreipkite dėmėsi ar geri stabdžiai , jai diskiniai , žėkit ar neperdarytas suportas , ir ar viskas savo vietoj.

7 - Atkreipkite dėmėsi ar tiesos šakės , ar plastikam netrūksta varštų , ir ar nėra HOMEmade dalių.

Tai vat , šį syki tiek , jai ką kreipkitės , padėsiu kuo galėsiu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Labai man pravers ,nes planuoju pirkti. Bet aš pats žalias ant mopedų, reiktų kokį draugą pasiimt kuris nusimano apie pyrdas.

Aišku,tik patariu nežėk į moto su sportinem detalėm, nes greitai byrą, ir būna uždrožti moto,aišku neivisi,bet lietovoje dauguma.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

kaip tik įpurškimas yra afigienas dalykas nes važiuoji ant oro , tik reikia mokėt prižiūrėt.

Jie visiem paskui AMEN buvo. Kas turi gailysi,sako kad geriau daugiau benzo imtų negu įpurškimas būtų. Žiūrėk nežiūrėjęs, bet gaidys yra. Man visi draugai sako imk be įpurškimo.

P.S O kaip tas SR'as kur numečiau?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

mhm reiktu ant endurkes cagiva w8 priekinios faros ir galinio kaires pusies posukio gal surastum td? :D nes kiek jieskau niekur nerandu ypac faros o reik pardoti jy tai tvarkinga norieciau kad eitu praeiti tech t.t

Bandyk nunešt priekinė plastmasė į kurią dedasi farą į dalių pardotuvė, ir užsakyk.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...