Eiti į turinį
Danas_Shady

"Cosa Nostra" mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

Po dviejų iš eilės absoliučių "Cosa Nostra" bosų žlugimų buvo renkamas naujasis šios mafijos bosas. Prieš pradėdamas aprašyti rinkimų eigą, ką gero nuveikė kandidatai, noriu truputį žaidėjus paauklėti. Kaip daugelis pastebėjote, šie direktoriaus rinkimai užtruko kiek ilgiau, nei anksčiau buvusieji. Kodėl taip buvo? Todėl, nes po anketų ištrynimo kandidatai nebuvo pradėti stebėti porą dienų. Jeigu šį sakinį perskaičius jums kyla pasipiktinimas, galiu pasakyti tik tiek, kad neturite jokio pagrindo būti nepatenkinti. Kad rinkimai buvo šiek tiek kitokie, nei visi pripratę yra ne tik neblogai, bet kai kuriais aspektais daug geriau. Beje, nereiškia, kad jei pripratote prie kažko vienaip, kad taip visą laiką turi būti. Pradėjęs stebėti kandidatus šiek tiek vėliau nei įprastai turėjau gerą progą pamatyti tikruosius žaidėjų veidus, mat kai kurie, rinkimams užtrukus, nesitikėjo būti tarp kandidatų arba pavargo būti dirbtinai pasitempę.

Antras dalykas, užkliuvęs man iš žaidėjų elgesio, yra nuolatinis klausinėjimas, kada bus išrinktas direktorius. Sakau visiems oficialiai: informacija apie direktorių rinkimus, t.y. kandidatai, išrinkimo data ir t.t. rinkimų metu pasilieka TIK TARP DPKT NARIŲ, tad jei šiuo atveju aš nepaskelbiau viešai, kada bus išrinktas direktorius, prasmės klausinėti nėra, nes neatsakysiu. Taigi, tikiuosi, kad visi, skaitantys šią apžvalgą, daugiau nebeklausinės apie rinkimus.

Tiek norėjau pasakyti žaidėjams, dabar apie pačius rinkimus. Per anketų pildymui skirtą laiką sulaukiau 33 anketų. Kalbant apie pačias anketas, pagrindinis reikalavimas buvo, kad anketoje atsispindėtų jūsų mafijozo patirtis, sugebėjimas bei ryžtas išbūti direktoriumi bent mėnesį. Be šių dalykų jūs neatlaikytumėte kasdienės mafijos įtampos nė savaitės. Tarp pildžiusiųjų rimtesnių mafijozų buvo daug, bet į kandidatus pateko ne visi. Atrinkau penkis senus vilkus mafijose, su didele patirtimi.

Kandidatų stebėjimas užtruko dvi dienas. Vieni kandidatai buvo aktyvūs, kas suteikė galimybę jiems ilgai varžytis tarpusavyje, o kiti aktyvumu nepasižymėjo. Lyginant su visais kitais ankstesniais mano direktorių rinkimais, šįkart direktorius buvo išrinktas be ypatingų svarstymų, konkurencijos po paskutinių stebėjimo akimirkų jam neliko, nes kiti du stiprūs kandidatai pasišiukšlino, parodė savo tikrąjį veidą, tad liko vienas absoliutus lyderis. Tai tiek bendros apžvalgos. Dabar apie kiekvieną kandidatą atskirai.

Kandidatai į "Cosa Nostra" mafijos direktoriaus postą:

Erka_Zipo - į mafijos postą pildai dažnai, patirties turi labai daug, bet tikslo pasiekti tau dar nėra pavykę. Šįkart taip pat nepavyko. Stebėjimo dienomis tavęs beveik nemačiau, buvai neaktyvus. Daugiau neturiu ką pasakyti.

Aurimas_Reader - kaip ir kiti kandidatai, esi senas vilkas mafijose, mafijozo patirtis viršija pusę milijono taškų. Anketoje gana protingai įvardijai, ką reiktų daryti, kad tavo mafija būtų sėkminga. Stebėjimo metu mačiau tave besimėgaujantį naujuoju serverio atnaujinimu - žvejyba, lošiantį iš pinigų ant pagrindinio Los Santos tilto su moneta bei bėgantį nuo teisėsaugos. Deja, aktyviu rinkimų metu tavęs nepavadinčiau, žemiau aprašytiems kandidatams neprilygai nė iš tolo.

Paulius_Montago ir Mantas_Kubilius - abu turite gana daug mafijos patirties, jūsų abiejų anketos man patiko bene labiausiai. Stėbėjimo metu Paulius buvo "Grove Street" šeimos narys, o Mantas stovėjo "Immortal" mafijos gretose. Abu buvote aktyvūs, abu išsiskyrėte turininga ir gera mafijozui veikla, turėjote daug šansų tapti mafijos bosais iki paskutinių rinkimų minučių. Vis dėl to, gerai, kad netapote. Abu pagavau nesąžiningai besikaunančius per klubų mūšius. Kai Mantui liko labai mažai gyvybių, jis išsiteleportavo iš mūšio lauko, o Paulius nuolat per mūšį įlipdavo į autobusiuką su interjeru gauti pagydymo iš administratoriaus. Daugiau apie jus kalbėti neverta.

Raimaa_Runy - senasis, galingasis "Cosa Nostra" mafijos bosas, kuris savo valdymo metu nepaliko abejingų, visiems įrodė, kad savo mafiją padarė kiečiausia. Dabar jis panoro grįžti į seną veiksmo ir nuotykių sūkurį. Kaip mafijos vado, Raimos reputacija yra gera, savo vertę jis jau įrodęs. Kad taptų direktoriumi vėl, jam buvo belikę įrodyti, kad jis yra pasiryžęs vėl kovoti bent mėnesį, kad jo noras vėl valdyti mafiją nėra iš nostalgijos gimęs kliedesys. Raimai reikėjo pasirodyti geriausiai per šiuos rinkimus. Ar jis tai padarė? Be abejonės. Stebėjimo metu Raimaa buvo "The Ballas" gaujos narys, iš kandidatų pats aktyviausias. Jį nuolat mačiau veiksmo sukūryje: dalyvaujantį narkotikų grobimuose, mūšiuose dėl Los Santos valdomų zonų, klubo kare ir kitur, kur buvo veiksmo. Rinkimų pabaigoje Raimai konkurentų neliko, tad dabar jis "Cosa Nostra" mafijos bosas. Raimaa, tikiu, jog sugebėsi grąžinti savo senajai mafijai gerą vardą, kurį pastarieji direktoriai pavertė niekais. Sėkmės valdant.

Naujasis "Cosa Nostra" mafijos direktorius - Raimaa_Runy!

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...