Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Tadas_Problem

Astralinės kelionės

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki vėl, pratą kartą rašiau apie Sapnus, o šį kart prašysiu apie astralinės keliones, žinoma tai 10x pavojingiau nei sapnai, tačiau jei moki tinkamai tai valdyti gali, kad ir kašę žiūrėti Simens Arenoi gyvai.. :D

KAS TAI YRA ASTRALINĖS KELIONĖS?

Tai toks reiškinys, kai tavo kūnas lieka gulėti lovoje, o tu pakyli iš savo kūno kaip siela ir gali daryti ką tik nori, gali viską matyti ką šiuo metu daro kiti žmones, ką veikia tas pats bumeris.. :D. Turbūt atrodo kvailai, tačiau tai tikra :)

KĄ REIKAI DARYTI, KAD PATEKTUM Į ASTRALĄ?

Atsiguli į lovą, užsimerki ir apie nieką negalvoji turi būti visiškai tuštuma galvoje, arba galvoti apie vieną daiktą (vėliau jų gali atsirasti daugiau. ) Pasiekus miego fazę pradeda dėtis keisti dalykai, tačiau turi išlikti neatsimerkus, nes kitaip viskas nutrūks ir turėsi kartoti tai iš naujo (dauguma žmonių tai darydami išsigasta ir atsimerkia). 1. Ausyse pradės švilpti, garsus, bei nemalonus garsas. 2. Akyse turėtu pabaltuoti ( tai bus iškrovos, išsigąsti nereikia). 3. Tave pradės purtiti, gulėsi ir tesiog purtisies. :D. 4. Kūnas apsunks. 5. Dabar prireiks tavo pastangų norint galutinai nueiti į astralą. Taigi, iš lėto isivaizduosi, kad pakeli vieną ranką, kitą ir taip visą kūną. Tai padarius tu savaime atsimerksi ir būsi kaip sielą, jei pamatysi savo kūna neišsigąsk.

KĄ DARYTI NORINT SUGRĮŽTI ATGAL Į KŪNĄ?

Yra pora būdų. 1. Išsigąsti (Tai dažnai atsitinka, kai pamatai savo kūną. ) 2. Pažiurėti į veidrodį. 3. atsigulti į savo kūną.

ASTRALO PRIVALUMAI.

1. Gali viską matyti ką, kas ir kaip daro realiu laiku, o tavęs niekas nematys. 2. Gali panašiai kaip ir sapne skraidyti ir net teleportuotis.

ASTRALO TRŪKUMAI

1. Yra šiektiek galimybių, kad nepavyks sugrįžti, tačiau jei laikysiesi mano patarimu, nieko blogo neatsitiks. 2. Kadangi pats esi siela, matai kitas sielas. 3. Tave mato gyvūnai.

PATARIMAS

Nuėjus į astralą, pirma vaikščioti po kambarį arba po butą, toli niekur nekeliauti. Bandant antrą kartą gali pavakščioti po rajoną. Ir taip po truputėli vis toliau ir toliau. Išmokus gerai valdyti galima teleportuotis pagalvojus apie tą žmogų pas kurį nori ir matyti jį realiu laiku.

PABAIGA

Na štai papasakojau jums apie astralą, tikuosi jums patiks. P.S SRR GALBŪT DARAU KLAIDŲ IR MINTIS DĖSTAU NE TAIP KAIP NORĖČIAU. ;X

Jeigu atsiras drąsuoliu kurie nebijo arba jau yra bandę pasidalinkit įspudžiais.

PVZ aš nebuvau nuėjes iki astralo, tesiog labai daug apie tai žinau, buvau tik pasiekęs stadyja kai pradėjo purtyti, tačiau su laiku bandau pasiekti vis daugiau. :)

JEIGU KAM NORS PATIKO, TAI PALIKTIT KOMENTARĄ, KAD NORIT DAR MISTINIŲ DALYKŲ, GALĖSIU PARAŠYTI DAUGIAU :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Paziurekit "Insidious" atsoks fantazija nuo visu astraliniu kelioniu :DD O jei rimtai, tai nelabai tikiu kad yra imanoma tai ka cia aprasiai :)

O tu pabandyk :)

Juk aiškina mokslininkai, kad tos astralinės kelionės tik mitas, o tai ištikrųjų lucid sapnas, juk tame sapne darai ka nori, nu tai gali vaikščioti tame sapne po kambarį ir t.t.

Tau ir reiktu pabandyti, o tuomet suprasi kur mitas, o kur ne :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...