Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Armandas_Coolx

Raktikaulio lūžis + isnirimas

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, taigi vakar įvykį apturėjau, važiavau su dviračiu batas užsikabino ant priekinio rato, o aš du metrus į viršu ir visu svoriu ant peties kairio. Aišku ligoninė, siunte į kauna, geriausi apžiūrėjo daktarai su vaikais užsiimantys tai pasirodo raktikaulis lūžo ir dar išniro, dare ten tyrimu ir pnš. Įstate man toki itvara per abi rankas ir per nugara, ir paleido sake uz sav atvaziuot. Tai gal kas kažka panašaus turėjot? Kiek laiko gijo? (Asmeniškai sake minimum 1men), ar įmanoma be narkozes apsieiti? Kadangi petys išniro.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias Mantas_Zalgiriet1s

Man dešnės rankos raktikaulis lūžęs buvo, tai irgi dėjo tokį pat įtvarą per abi rankas, tai kažkur mėnėsį su juo ir vaikščiojau, bet kai nusiemiau tai toks kaip guziukas ant jo man buvo bet per metus kažkur išnyko jis. Prieš 8 metus čia buvo , tai dabar yra šiokios tokios pasekmės: ant lygiagrečių darant atsispaudimus iš kart tą raktikaulį dešnės rankos skauda.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias Mantas_Zalgiriet1s

Del isnirimo man planavo daryt narkoze ir statyt i vieta bet as buvau tokiam ramstuke ir jis man issitiesino. Be to ten kur petys kraujokrusa yra toks gumbukas.

Tai man irgi jis buvo, bet išnyko per metus beveik. (~10mėn)

Va kažkas pan

clavicula.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...