Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Meskiukas_Kole

Nesuvaidinta Sarg.lt Realibe

Rekomenduoti pranešimai

SWX drg pirmą blogą rašau nes reikia prastumti laiką, papasakosiu jums savo istoriją žaidime. Rašau čia nes nesu įžymybė ir neturiu 50 milijonų blogui.

Pradžia

Viskas jei neklystu prasidėjo 2010 metų gale, kai draugas pakvietė pažaisti. Tuo metu vienintelis žaidimas kurį žinojau buvo Runescape. Na aš aišku atėjau užsiregistravau kaip Efka_Ariogalas dėl to, nes tuo metu buvo populiari Ariogalos frazė iš rėksnio (Remigijaus) vlogų, serveryje buvo nemažai žmonių, bent jau man taip atrodė... Tuo metu mano draugas turėjo namą prie vyriausybės dabartinės, bulletą ir dirbo narkotikų prekeivių. Tuo metu narkotikų prekeivio darbas buvo pats sunkiausias ir labiausiai vertinamas serveryje, išviso jei neklystu buvo 4 - 6 narkotikų prekeiviai serveryje. Taip praleidom naktį žaidime tam kartui patiko, tačiau veliau palikau serverį nes tiesiog nesupratau ką ten daryti.

Konkurentai

Dar prieš paliekant serverį girdėjau apie klubą 'Konkurentai' ir bandžiau ten patekti, tačiau iškart buvau atmestas. Po maždaug 5 mėnesių grįžau į serverį su tikslu patekti į Konkurentus. Kaip maniau taip ir padariau po 2 atrankų patekau į klubą, serveryje nemokėjau nieko. Tačiau turėjau vip ir buvau iškalęs visas klubų taisykles. Pradžioje buvau tiesiog paprastas nežinomas žaidėjas, dar pamenu kai už kreditus pirkau 1 milijoną jei neklystų. Konkurentų klube išmokau viso žaidimo, nuo paprasto žaidimo, valdymo ir gudrybių. Dėkui tau Night_Mare, nors dėl mano ego buvo visokių pykčių dėl manęs visgi konkurentuose išlikau ir išsikovojau savo vietą po saulę. Jei ne mano ego gal dabar būčiau moderatorius ar globalas, tačiau aš nuo žaidimo pradžios pasirinkau savo kelią... Kaip ir sakiau išsikovojau savo vietą po saulę, nors keletą kartų buvau išmestas ir buvau nemėgstamas kelių žmonių tačiau dėkui senbuviams kaip Denisas_V, Vincester_V, Jasis_D ir pačiam Night_Mare kad palaikė mane ir išmokė šito žaidimo.

Ygagaga_Kumelys

Po kiek laiko serveryje kilo revoliucija, Nike_Dove ir jo draugai stojo prieš Night_Mare prasidėjo kumelių amžius. Visi pradėjo stumti ant Konkurentų ir jų lyderio, pradžioje gyniau konkurentus ir Esmį. Tačiau susipykus su esmių dėl asmeniškumų ir aš prisidėjau prie stumimų. Ir tai tesėsi labai ilgai, visas serveris kuo baisiau stengėsi pažeminti konkurentus. Tuo metu sukūriau savo klubą su viščiukų skinais, juokai juokais tačiau Konkurentų klubą išlaikėme 15 minučių. Jei manote, kad 15 minučių mažai tai priminsiu jums, kad užpulti Konkurentų bazė buvo 10 kartų sunkiau nei armijos bazė net jei ir armija su hydra. Po tokio debiuto supratau, kad konkurentai arba išnyks arba viešpatavimas tesis. Konkurentai aišku neišnyko taip greitai, toliau tesėsi stumimai ir taip atsirado mano vartotojas Ygagaga_Kumelys.

Pirmas vogtas accountas ir Legendinis_Drevas

Taigi kaip ir sakiau žaidime nuo pradžių mano kelias buvo parinktas blogiuko pėdomis. Pirmas pasisavintas accountas buvo Germa_Boss, nenaudojau tuo tarpu jokių programų ir drevo nepažinojau. Tiesiog žmogus davė pažaisti už jo žaidėja su 12k į minutę verslu dar tuo laiku tai buvo labai labai labai didelis verslas. Taigi nedelsęs vartotoją pasisavinau, aišku savininkas jį bandė susigrąžinti tačiau tuo metu vartotojus gražinėjo Night_Mare. Kadangi aš Esmį pažinojau kaip žmogų, sugalvojau genialų planą paskelbti vartotoją vogtu dar prieš savininkui tai sužinant. Kaip sumaščiau taip ir padariau, niekas per daugiausiai dėmesio nekreipė tačiau kitą dieną susisiekiau su Night_Mare pranešti, kad vartotoją atgavau ir kad nepasitikėtu niekuo kad bandys jį susigražinti nes tai kažkoks draugas kuris prieštai žaidė už vartotoją. Aišku savininkas pakelė daug triukšmo dėl to tačiau taip nieko ir neatsitiko vartotojas liko pas mane. Po kiek laiko susipažinau su žaidėju Legendinis_Drevas jis buvo mano draugelio sarge draugas kuriam reikėjo pagalbos parduoti namą iš vogto vartotojo. Na aš padėjau ir už tai gavau milą, aišku jau tada milai nebeturėjo tokios vertės tačiau vis dar buvo vertingi. Taigi aš viso to taip nepalikau pradėjau klausinėti, kas kaip kur ir kad aš irgi noriu.

Serverio hackeriai

Nuo susipažinimo su Drevų prasidėjau naujas žaidimo etapas. Mes buvome puiki komanda, drevas žinojo daug ir viską mokėjo tačiau būdavo pažeidžiamas ir ne toks kūrybingas. Na o aš kaip nuo pradžios likau antrame plane, kažkur kažką daręs. Taip dviese pradėjom Ratinti, su mano įdėjom ir ryšiais ir drevo protu užkabinom labai daug žmonių. Direktoriai, moderatoriai ir visi kiti jų buvo koks 100. Tada supratom, kad viskas taip nesibaigs ir kažkas sužinos. Pradėjom slėpti galus, tačiau sužinojo Night_Mare. Jo prioritetas buvo sužinoti kaip viską padaryti, todėl jis pradėjo spausti Drevą. Drevas jam aišku viską pradėjo pasakoti, tačiau po kiek laiko užtarėjom su juo rimtą pokalbį kur moralas buvo toks kad viską darysim kaip komanda ir kalbėsiu aš. Nors visi nuopelnai pas drevą, pažinties pradžioje jis nebuvo toks koks dabar, todėl tik mes abu galėjom padaryti tai ką padarėme. Per daug neišsiplėsiu prie nuveiktų darbų tiesiog išvardinsiu isimintiniausius. Taigi esame per naktį pasisavine 400 milijonų ir sandking, tada gavom rcon banus. Dėl drevo yvanauskas sukūrė visų darbų blistus. Po rcon banų ant maždaug 60 vartotojų uždėjom klausimus ''DREVAS TM CORPORATION'' ir apkaltinom BMWFAN_TIGOR už šmeišta ir acc vagystes ir jis gavo rcon. Turėjom GP direktorių ir Erke_Erikas pasieme. NP direktorių aš vienas buvau pasimes. Žodžiu padarėme daug neįmanomo ir blogo. Visų labai atsiprašau.

Pavargau rašyti - Pabaiga ir visko po biški

Tuoliau istorijoje Erke_Erikas prinėre drevui ir bendradarbiavimą su drevų kaip ir baigėm. Aš pasiemiau Cosa Nostrą pavaduotoją, aišku dėl senų darbų vis dar turėjau labai daug galios ir nemeluosiu pirmas mano karas prieš immortalus buvo su 48 online ir 150 milijonų dfondu, tuo metu tai buvo labai daug. Veliau Donatas_Donis prarado direktorių, ir dar veliau gavom immortal valdžią su Donių valdėm mafijas. Tačiau sargas akyse pradėjo keistis, mafijose nebuvau pats geriausias vadovas ir pralaimėjau daug kovų. Tačiau daug ir laimėjau. Kas pas mane buvo mafijoje tikriausiai atsimins kas valandinius WE ARE THE CHAMPIONS HITUS.

Galiausiai pradėjau sueiti su moderatoriais, atrodo kiekvienas žaidėjas norėtu prinerti DPKT ar globalams tačiau viskas buvo ne taip. Nichuja aš nenorėjau niekada būti direktorius, vieną kartą beveik buvau FTB direktorius tik tiek. Su Yvanausku žaisdavom Runescape ir šiaip šūda maldavom, o su Deividas_Deividito vogdavom milus ir vartojus. Kadangi jis tuo metu buvo tas kuris sugražina vartotojus man tik reikdavo sužinoti slaptažodį, o klausima ir piną bumeris pats duodavo GG BUMERI.

Dar prieš visą tai pamiršau paminėti, kas atsitiko su Germa_Boss. Taigi po kokių metų nuo tada kai jį pasisavinau pakalbėjau su juška ir jis man nemokamai verslą perkėle ant Ygagaga_Kumelys, o Kumelį aš biški pažaides pardaviau savo kaimynui.

Tuoliau istorijoje tai žaisdavau tai ne, tačiau sukaupta patirtis ir ryšiai vis dar suteikia galios serveryje.

Prieš tris metus Drevui sakiau, kad šitą rašysių po daug daug laiko.

Serverio Robinas Hūdas - Efka_Ariogalas A.K.A Ygagaga_Kumelys A.K.A Meškiukas_Kole

Noriu padėkoti - Denisas_Vileiskas, Vincester_Vince, Joes_Dream, Jasis_Draiveris, Legendinis_Drevas, Azuotaz_Gazuotas,Donatas_Donis, Donciukas_Tapis, Mazylis_Mazyliauskas, Night_Mare, Paulius_Umbro ir kitiems kurių dabar neatsimenų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Atsimenu buvai padaręs mini eventą, tu buvai "The Shadie shifts" klube (Jeigu neklystu), aš pirmas pasiekiau ir laimėjau 100k, tada man tai buvo daug :) Ačiū.

Atsimenu kai Erke (ne tikras), dalino pakvietimus į GP, poto Esmis užbanino ji.

Atsimenu kai DPKT į skype rašė, kad jokių file'ų nepriiminėti.

Ech, seni laikai...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Neblogai, man tas pats būdavo tik nick buvo senas Alphine_West db pavogtas, į konkurentus visada nepatekdavau ,nes per mažai metų būdavo sakydavo, bet buvau su jų sąjungą UniTy šis klubas taip pat svarbus kaip konkurentai ,nes tik į juos ir patekau. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

efga_ariogalas visada buvai dalbajobų dalbajobas, pats drevas sakė, kad tu debilas, bet px. Sėkmės tau čia sargiečiams įrodinėt šūda, vistiek jie viskuo tiki :D:D:D

Eik pavalgyk vaikas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...