Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

  • 0
Svečias rutlita

padekit

Klausimas

Labas,

Nezinau kaip I jus kreiptis ir ar aplamai vertetu kreiptis tokiu klausimu-prasymu.

Gyvenime sako kaip pasiklosi taip ir issimiegosi… bandziau… tikrai tariu nuosirdziai, bandziau ir vis dar bandau savo vaiku gyvenima sukurti toki kokio neturejau as. Zinoma pasakysi tu… to siekia visi.

As to siekiu – bet gyvenimas vis mane talzo su likimo rimbu.

Papasakosiu apie save trumpai.

Augau nuo gimimo pas mociute, kuri buvo griezta, todel pavyko uzaugti ne gatveje, o namuose, aisku meiles neturejau, nes zodis meile mano mociutei neegziztavo.Trumpai augino ir mama, 7metu pasieme pas save, gere smarkiai, viena vakara prie mano akiu nudure patevi, ir ilgam neteko laisves … tai kad mama turejau trumpai. Tevas kuris negyveno su mama taipat man pauglei bunant isejo is sio pasaulio 21 metu istekejau, 23 susilaukiau pirmojo vaikelio, po to dar dvieju, dabar turiu tris.

Vyra turiu kaip galima palyginti gera, nesimusa, negeria, bet su darbais jam nesiseka, jis nori dirbti kas jam patinka ir buti nepriklausomu. Jis yra kompiuteriu technikas.

Darbas gal ir geras, tik kad alga jo namie dirbant mazoka.

As dirbu bet ka faktiskai, paskutine vieta barmenes, tik kad po puses metu pardave bara ir netekau darbo.

Siuo metu sedziu be cento, sestadieni reikia susimoketi uz buta…paskutine pradelsta data… o neturiu kur gauti net pasiskolinti.Arteja ir rugsejo pirmoji, vaikams visko reikia, nera is ko… Giminiu pas mane nera. Draugu taipat nelabai, nes visa laika skiriu seimai.

Atejo tikrai sunkus laiko tarpsnis kai esu priversta griebtis siaudo ir prasyti pagalbos. Gal turite kokia galimybe man padeti, gal maistu, gal mokyklinem prekem, o gal but laisva lita kad susimoketi uz buta.

Galiu pasirasyti vekseli, atiduociau dalimis.

Tvarkausi soc pasalpa…bet kol prades moketi uztruks.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

18 atsakymai(-ų) į šį klausimą

Rekomenduoti pranešimai

Jei čia ne melas ką skaičiau, tai gaila, kad taip žmonėm atsitinka, bet čia gi žaidimo serveris, čia 15metų žmonės turbut daugiausia žaidžia ir tikrai niekas čia nepadės, nebent bumeris kelis šimtus kredų numes :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...