Eiti į turinį

Rekomenduoti pranešimai

Parašyta

Nežinau, šiaip reikalingas tas euras, bet nežinau kodėl. Aš asmeniškai manau pasiliksiu lietuviškus litus ir laikysiu juos, kaip prisiminimą.

Parašyta

Ną mano nuomonę euras visiškai ne įtema . Galime pastebėti jog jau parduotuvėse pakilo kainos apie 10-20cnt. Ir kils tuoliau. Euras privęs prie kaikurių verslininkų žlugties, o kitus dar labiai praturtins. Geriausia likti prie Lito, nes visgi gyvenam Lietuvoje. O tie vokiečiai ir kitį tegu pisas patys su tuo eurų. Kelis menesius ar net metus Lietuvoje bus sumaištis. Mano nuomone tokia.

Parašyta

Pripratę prie lito, priprasim prie euro, tad xujne yra čia vpš p*. Kainą matai, eurus duodi ir viskas.

Svečias Kestis_Smaukauskis
Parašyta

as uz eura, nes man patinka globalizacija

Parašyta

Panašu kad jūs nesekat kainų kaip jos keičiasi :) nuo tada kai pradėjo skelbt kainas litais ir eurais, kainos gerokai pakilo, kad atsiskaitant eurais būtų apvali suma, tai kokia iš to nauda paprastam eiliniam piliečiui jūs man paaiškintik :)

• po 2 savaičių...
Parašyta

Įdomu būtų išbandyt Eura. Išvykstant į užsienį nereikės keist litų į eurus ir tik tai yra didelis pliusas.

Parašyta

Didelis minusas, nes kainos bus panašios visur, smulkiems verslininkams praktiškai pizė.

Parašyta

******* biški :D sako kad eurai bus kaip litai ždž bandelė 1lt lygu 1 eurui :D. Prajuokino, o tai iš užsienio atvažiuos irgi kavos puodelis 3 eurai?

Yra tokiu moliugu kurie mano kad taip bus :D viskas supiks aisku ir atlyginimai sumazes

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.
  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

• Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
  • Sukurti naują...