Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

James_Patrick

[Pamoka] - Kaip bent truputi prasimušti naujokui.

Rekomenduoti pranešimai

Taigi sveiki visi. Nusprendžiau sukurti temą ir parodyti naujokams, kaip jie gali ką tik atėję į serverį užsidirbti pinigų, bei juos sutaupyti.

Kaip gauti pinigų ?

Dažniausiai naujokai atėję į serverį, prašo litų per /vip chatą. (Šitą pastebėjau ne kartą). Tad dabar pabandysiu naujokams padėti gauti pinigų, kad nereiktų prašinėti.

1. Tik užsiregistravę gaunate VIP privilegijas 3 dienoms, tad jūs galite padaryti /tplv ir ten siūlyti savo paslaugos (keliant ridą) šis dalykas yra tikrai labai geras naujokams, kuriems labai trūksta pinigų.

Jūs tiesiog siūlote paslaugas pvž ,,Keliu ridą, ilgai ir daug 1km/1000LT ir pnš.“ Daug kas jūsų prašys kelti, ir bus šansas daug užsidirbti.

2. Dirbkite darbus be pakvietimų. Stenkitės kuo dažniau važinėti su darbine mašina, daug važinėsite, ir nepastebėsite kaip jums uždarbyje susikaups nemaža pinigų suma. Jei prireiks jų, nuvyksite į viriausybę ir atsiimsite. Žinoma, jei turite galimybę įsidarbinkite į darbą su pakvietimu ir ten dirbkite aktyviai, nes būna algos.

3. Dalyvaukite klubo veiksmuose. Dažniausiai po gero klubo veiksmo, direktorius ar klubo pavaduotojas padalina premijas, tai taip pat yra geras pinigų šaltinis.

Kaip sutaupyti pinigų ?

Na, aš seniau susidurdavau su problema, man vis pritrugdavo pinigų ant visokių smulkmenų, tad pasiūlysiu kaip jums išvenkti tokių dalykų.

1. Kol esate naujokas, ir turite nedaug pinigų, patartina neiti į mafijas ar gaujas. Mafijose ir Gaujose reikia pirkti ginklų ir narkotikų, o narkotikai ypač labai brangūs, tad kai jūs esate naujokas, ir neturi daug pinigų, išviso nuklimsitė į dugną.

2. Pasistenkite, nepirkti kuo daugiau nereikalingu jums daiktų. Nepatartina tik nusipirkus mašiną, ir pasivažinėjus truputi su ja, vežti į /autop, nes jūs gausite 2 kartus mažiau, pinigų sumos, nei pirkote. Taip, jūms pinigai mažės po biškiuką.

3. Stenkitės dirbti ir dirbti, ir uždirbtą turtą dėti į banko sąskaita, ir iš jos išimti esant labai svarbiam atvejui, nes jei jūs kaupsite banke pinigų t.y. vis dėsite ir dėsite po truputi, jums kaupsis daug pinigų, ir vėliau būsite jau turtingesni.

Kaip pritapti prie serverio ?

Na, pritapimas nėra labai sunku, tiesiog, jums reikės laikytis keletą taisyklių, kurių laikantis kiti serverio žaidėjai nežemins jūsų bei bendraus su jumis.

1. Atėjus į serverį stengtis daugiau bendrauti per /vip chatą, juokauti truputį, stengtis būti draugiškam, bei žinoma, nenusileisti.

2. Neskūsti kitų žaidėjų, serverio pagrindiniams administratoriams, ar aukšto lygio žmonėms, kitaip sakant nekaziolinti. Nes kaziolų nemėgsta daug kas, tam jei jūs būsite kaziolais, jūms nelabai seksis žaisti serveryje.[/b[

Taigi šiokia tokia pamokėlė. Nežinau pravertė, gal kai kuriems naujokams, gal nepravertė. Pamoką kuriu pirmą kartą, tad žinau, kad sulauksiu kritikos. Gal per mažai aprašiau, gal per mažai patarimų. Su laiku tobulėjam visi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias Bige_Murcialagos

Krc...kas jums klubai? Pinigu bankas?? Asiciuhink...

Kas tau yra vpš. Parašė ,kad klubo direktoriai kartais dalina pinigus ,o tu puoli pydare.

Svarbiausia nekaziolint nebūti (cames) ir pritapsit.

Nebloga pamoka tikrai padės:)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pats naujokas, du ar trys mėnesius žaidžia jau nebenaujokas, išvardinai dalykus kurios ir taip visi matome. Na, mano akyse, tema sūkuriai kad gautum +rep.

Nereikia man tų rep'ų. Ką jie duoda ? Nieko tik skaičių, tad man jie visiškai nereikalingi. Aš tik atėjęs į serverį nieko nežinojau, tad sakau, gal kai kuriems pravers.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...