Eiti į turinį
Emilis_Evil

Immortal mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

Buvo renkamas naujasis „Immortal“ mafijos direktorius. Direktoriaus rinkimas neužtruko ilgai, nes nebemačiau reikalo tęsti kandidatų stebėjimų (žemiau pamatysite kodėl) bei norėjau kuo greičiau duoti priešininkų mafijos nariams veiksmo, tačiau kaip žinote, anas direktorius irgi renkamas, tad karai turės palaukti. Anketų sulaukiau juokingą skaičių - 18, su tokiu kiekiu anketų patekti į kandidatus buvo vienas juokas: jeigu turite padorų kiekį mafijos patirties, tvarkingą forumo paskyrą ir noro - direktorius labai lengvai pasiekiamas. Žinoma, pateisinčiau tokį nesusidomėjimą šiuo postu, visgi mokslo metai, o ir pats direktorius yra vienas sunkiausių visame serveryje. Atsirinkau tris kandidatus, kurie mano manymu turėjo geriausius bruožus tapti mafijos direktoriumi, štai ir jie:

Nate_Archibald - anketa trumpa ir paprasta, turi tikrai padorų kiekį mafijos patirties ir didelį palaikymą iš serverio. Aktyvumo nežinau, nes tik padarius tave /pzu pastebėjau įtartiną šaudymą, po to įsitikinau - naudoji AIM. Už sukčiavimą būnant gaujos nariu įrašiau tave į mafijų/gaujų juodąjį sąrašą bei serverio savininkai tau atėmė administratoriaus statusą ir užblokavo tave. Kam įdomu įkeliu temos nuorodą, kurioje ir matosi už ką šis žaidėjas yra atmestas http://sarg.lt/index.php?/topic/215194-nate-archibald/

Matas_Jakutis - anketa tikrai patraukė akį ir parodei būtent kodėl tu nori mafijos direktoriaus, turi apie 460 tūkstančių mafijos patirties bei jau esi vadovavęs Immortal mafijai, tai tau suteikė tiesų kelialapį i kandidatūra šiam postui. Anketoje rašei, kad dirbi gaujoje, tačiau jau šeštadieni tu buvai bedarbis, o žaidime buvai prisijungęs tik vieną kartą ir tai tik penkioms minutėms.

Salvis_Gta - štai musų naujasis Immortal bosas, anketoje labai plačiai aprašei savo praeitį mafijose - esi daugkartinis mafijos ar gaujos pavaduotojas, tačiau niekada nebuvai direktoriumi. Remiantis tavo milžinišku aktyvumu, beveik serverio top 10 siekiančia patirtimi, atsidavimu mafijomis neabejotinai paskyriau tave mafijos galva. Užpildžius į direktorių dirbai Immortal mafijoje, po to perėjai į Cosa Nostra gretas, tad mintys galvoje sukosi, kad sutari su kitos mafijos galva ir tai yra labai gerai. Žaidime veikla tikrai nebloga, užtikau tave keliant chaosą mieste su kitu mafijos nariu. Laikas tau grįžti atgal į Immortal ir su triukšmu grobti narkotikus bei svarbias serverio personas, kelti sumaištį ir žudyti nekaltus civilius bei karingą teisėsaugą, o po kiek laiko ir kariauti prieš kitą mafiją. Sėkmės!

1f8f21fd9fd0034c1ad9ef1b3f6f7833652.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...