Eiti į turinį
Emilis_Evil

Cosa Nostra mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

Buvo renkamas naujasis „Cosa Nostra“ mafijos direktorius. Per visus rinkimus jaučiausi net spaudžiamas kuo greičiau išrinkti direktorių ir žinoma kuo geresnį. Tiesa, dvejoti teko, tačiau vėliau pasirodė tikrasis mafijozas, kurio visi taip ir laukėte! Anketų sulaukiau dar mažiau nei per paskutinius mafijos - tik 14. Nors anketų ir nebuvo labai daug, rinktis tikrai turėjau iš ko, kadangi daug žinomų ir stiprių mafijos galvų susidomėjimo gavau. Nenoriu per daug išsiplėsti, einam prie kandidatų:

Edgaras_Zyle - turbūt būtų net negražu iš mano pusės į kandidatūrą nepaimti tokios ryškios personos, daugkartinio mafijos boso ir net buvusiu direktorių rinkimų komandos nario. Nesakau, kad tavo kandidatūra buvo bloga, tačiau renkantis iš šios trijulės nusileidai visiems. Aktyvumas kaip ir nurodei anketoje - apie 120-200min, bet žaidime tave užmatydavau dažniausiai važinėjantį su draugais ar tiesiog sėdintį keleivio vietoje, neaišku ar žaidžiantį, ar ne.

Robis_Puma - dar po pirmos kandidatų rinkimų dienos galvojau: „va ir mano naujasis direktorius“, aktyvumo skiltyje mirguliavo apie 400 minučių, o pažiūrėjus tave žaidime - šaudai, tad tikrai buvai vienas favoritų nuo pačios pradžios. Vėliau stipriai nukritai, kelis kartus užmačiau AFK, net savo minėto aktyvumo nepasiekei, o patikrinęs tavo informaciją radau 91 minutes, kitą dieną 153 minutes, trečia dieną kiek vėl pakilai, bet naujasis mafijos bosas tave sutrypė visais požiūriais.

Bmwfan_Tigor - naujasis Cosa Nostra direktorius. Pakliuvai į kandidatūra pagrinde dėl šešiaženklio skaičiaus prie mafijų/gaujų patirties, bet ir ne vien gražia patirtimi puikuotis gali. Netgi tavo mažiausio aktyvumo skaičiaus abu kandidatai nepasiekė, o veikla žaidime - maloniai stebinanti, visus kartus kai susitikome mačiau tave šaudantį ar tai į teisėsaugą, ar į limuzino vairuotojus jų pačių bazėje (Immortal tuo metu buvo užėmusi jų bazę), o kitus kartus pagavau tave meistriškai išsisukantį nuo teisėsaugos. Šis Cosa Nostra direktorius tau jau trečias, kaip ir sakoma tikiuosi trečias kartas tau bus laimingas. To ir noriu tau palinkėti - gražios, teisingos kovos žaidime bei sėkmingos karjeros Cosa Nostra mafijoje!

VkF2nlA.png

Emilis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...