Eiti į turinį
Emilis_Evil

Immortal mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

Rinkau Immortal mafijos bosą, kadangi senasis padarė begalę pažeidimų ir buvo nušalintas. Susidomėjimo anketomis šįkart buvo daugiau, bet ne tame esmė. Daugelis pildančių deda labai panašią ar net vienodą anketą kaip ir į praeitą direktorių - nuo šiol vėl priminsiu, kad to daryti negalima, tačiau paskelbiant anketą į direktorių to nepaminėjau, tai nesikišiu kur kas ką dėjo. Apžvalgos tikrai ilgos nerašau, nemanau, kad skaitysit vistiek. Eime prie kandidatų:

Rokas_Kupeta - turi mafijos patirties ne tik numeriukais patirties lentelėje, bet ir savo praeityje. Anketoje neišsiplėtei, bet ko parašei užteko, pasirodei daug ką žadantis, bet aktyvumas tau pakišo koją, o žaidime sutikau tik pačią pirmą dieną, kai atsirinkau kandidatus. Kitas dienas patikrinęs radau 0, 7min ir t.t.

Edga_Night - tavo anketa, be abejonės, buvo pati įdomiausia, o ir save, ir savo tikslus aprašei tikrai puikiai, bet anketoje paminėjai, kad žaidime būni apie penkias valandas, o tiek toli gražu tavęs neaptikau. Kai ir pagaudavau žaidime vakare būdavo apie 40 ar 80 minučių, bėgiojai, šaudei ir darei viską kaip ir visi kiti kandidatai, bet kovą dėl aktyvumo pralaimėjai ir tai tau kainavo direktorių.

Ruki_Vverh - nauja paskyra su elitiniu mafijozu už vairo, patirties šioje paskyroje turėjai tik apie trisdešimt tūkstančių, bet į tai net nežiūrėjau, nes realiai tu jos turi greičiausiai daugiau nei milijoną. Pirmai suabejojau ar įtraukti tave, bet vėliau buvo aišku, kad esi vertas šios pozicijos - ir vėl tapai Immortal direktoriumi. Turbūt privalau dar paminėti, kad net šioje paskyroje esi buvęs mafijos pavaduotoju, o senojoje išbuvai direktoriumi plius minus pusmetį. Aktyvumu pranokai abu kandidatus, pražaisdavai apie 200min kaip ir minėjai anketoje, net nebeturiu ką ir pridurti, beliko pasveikint!

ac16cc48fe09770c802f5424cc2991d1464.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...