Eiti į turinį
Emilis_Evil

SWAT direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

Rinkome naująjį SWAT direktorių, nes senasis Fueled_Bright nusprendė pasitraukti iš savo posto ir taip nutraukė SWAT būrio direktorių grandinę prasidėjusią praeitų metų vasarį. Rinkti tokį svarbų direktorių ir tokiom nelengvom sąlygom išties sunku, todėl tuo metu mums padėjo moderatorius Vytenis_Blaack - jis atrinko kandidatus, juos stebėjo ir didele dalimi prisidėjo pasirinkime kam duoti direktorių. Atleiskite, kad teko prašyti pagalbos ne DPKT nario, tačiau tuo metu vienas iš mūsų trijulės atostogavo, o būtent tuo momentu teko rinkti keturis direktorius. Supraskite ir mus - sunku išrinkti vieną direktorių, o be papildomos pagalbos būtume pražuvę, todėl prašau nepykti dėl pavėlavusių direktorių, jų analizių ir visa kita. Grįžtant prie direktoriaus, sulaukėme apie 25 anketas, iš kurių atrinkome tris kandidatus ir pradėjom stebėjimą, apie šias asmenybes plačiau Vytenio aprašyme:

Karolis_Kent – vos pamatęs tavo vardą, jau beveik įsivaizdavau tave tarp svarbių kandidatų. Paskaitęs tavo rišlią anketą, su geromis idėjomis net nesistebėjau. Savo anketoje viską išdėstei aiškiai ir suprantamai. Parašei gerų idėjų, kurių įvestum būdamas direktoriumi, tačiau prasidėjus tikrinimui viskas apsivertė aukštyn kojom. Dvi dienas arba net nebuvai prisijungęs prie žaidimo, arba prasilenkėm, o po dviejų dienų tavo aktyvumas vis tiek nedžiugino - teigei, kad pražaidi apie dvi valandas, bet jis siekė vos valandą arba mažiau. Vėliau kai tavo aktyvumas padidėjo, tavo nauda būnant teisėsaugininku nepakilo nei per centimetrą. Dirbdamas FTB agentu, važinėjai su savo „Infernus“ kaip pasiutęs, visiškai ne kaip teisėsaugininkas. Trankei visus, skraidei kaip erelis – tai tikrai nedera būnant teisėsaugininku, o tuo labiau ir pildant į tokį direktorių. Toliau vėl tavęs nesutikau, tuom tikrinimas ir baigėsi.

Aspect_Boy – tu man asmeniškai esi žinomas kaip FTB veteranas, tačiau pildydamas į direktorių tu buvai Policijos įgaliotinis, kas yra dar geriau. Savo anketoje taipogi savo mintis išdėstei rišliai, suprantamai ko tikrai nedaro visi, galėčiau prikibti prie anketos spalvų, tačiau šįkart nekreipiau į tai dėmesio. Pradėjus tave tikrinti supratau – tu tikrai stengiesi dėl direktoriaus posto, ko nedarė Karolis. Būdamas įgaliotiniu tu dažnai darei policijos reidus, treniruotes, ir net (nes to nedaro beveik visi teisėsaugininkai), tu retkarčiais siūlei savo (ir Policijos vardu) pagalbą pagaunant kokį bėglį, kas mano atžvilgiu yra tikrai šaunu ir pagirtina. Vienas didžiausių tavo minusų buvo tame, kad tu per daug nieko neveiki. Puikiausias pavyzdys: dažnas būvimas AFK bazėje, nežinau ar prižiūrėjai kokį skiltį Policijoje ar ką, tačiau tave užgaunant AFK mačiau tikrai ne kartą ir ne du. Kitas dalykas, tu, būdamas įgaliotiniu, turėjai irgi prižiūrėti ne tik, kad dirbtų darbuotojai, bet ir šiek tiek prižiūrėti miestą, ko tu nedarei pakankamai. Tikrai neneigsiu – kiek užfiksavau tave mieste, tai tikrai gerai gaudei greičio mėgėjus su matuokliu, kas yra tikrai gerai. Išvada tokia:viskas gerai, bet trūko, tikrai trūko, kad būtum galutinai gavęs to ko ir siekei.

Tomas_Grady – daugeliui žinomas, kaip senas teisėsaugos vilkas. Nesistebiu kodėl, nes teisėsaugos patirties turi tikrai nemažai - tikrai nepamaišė. Kaip ir kiti du kandidatai, anketoje savo mintis išdėstei rišliai kaip ir pridera tikram teisėsaugos direktoriui. Pradėjus tikrinti tave, nesigailėjau, kad tu buvai tarp kandidatų, nes tavo veikla buvo pati geriausia: vis darei treniruotes kareiviams, daug kartų mačiau kaip darei mini event‘ukus armijos bazėje (nežinau kaip tai skaitosi, labiau pasirodė į gaudynes, bandant nušauti Hydra), tačiau tuom viskas nesibaigė! Kaip ir savo anketoje rašei: „didžiulį dėmesį skirsiu į pagalbą gaudant nusikaltėlius“, maniau, kad šiaip parašei ir tiek, tačiau klydau. Turbūt labiausiai per teisėsaugos raciją, siūlei pagalbą pagaunant nusikaltėlį, o jei ir nesisiūlei, vis tiek visada rasdavau tave kažkam tai padedant. Lygiai taip pat kaip ir Aspect‘as, neatsilikai nuo darbo. Tu - Armijos įgaliotinis, ir tai reiškia, kad ir tu esi patikimas ir vadovaujantis žmogus, kas ir atsispindėjo stebėjimo metu. Daugiau nebeturiu ką rašyti, nes viską darei kaip ir priklauso, minusų neturi ir tikėkimės neturėsi jų, kai šįkart jau vadovausi ne Armijai, o S.W.A.T. būriui, su tuo norėčiau ir pasveikinti! Sėkmės valdyme, nenuvilk!

cf905147deff51167b047d2ba3dc11ff102.png

Emilis ir Vytenis.

  • Patinka 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...