Eiti į turinį
Emilis_Evil

Cosa Nostra direktoriaus analizė

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

Buvo renkamas naujasis ''Cosa Nostra'' mafijos bosas. Senasis buvo nušalintas, dėl direktoriaus taisyklių nesilaikymo. Noriu atsiprašyti jog rinkimas užtruko, tikiuosi tai atsipirks. Šiek tiek apie rinkimus: Anketų sulaukiau apie ~19. Stebėjimas vyko 4 dienas. Ieškojau žmogaus, kuris nutrauktų pralaimėjimų ciklą. Labai stengsiuosi neišsiplėsti, turbūt suprasit kodėl. Štai ir kandidatai:

Deividas_Erkysimo - Anketa daug žadanti, patirties tikrai daug turi tiek ir kaip mafijozo, tiek ir kaip mafijos boso, bet žaidime visiškai tavęs net nebuvo, niekada nesusitikom, o patikrinus kiek šiandien pražaidei visada rodė nuliukus. Kitą kartą siūlau gerai pagalvot ar verta pildyt į direktorių, kai laiko visiškai neturi. Sėkmės.

Paulius_Makloudas - Pati anketa tikrai gera, bet patirties tau visgi trūko, nebuvai niekada jokiu direktoriumi, tačiau to nepaisęs vistiek įrašiau tave į kandidatus, pagalvojau gal ir naują veidą pagaliau išvysim. Žaidime nei aš, nei kolegos tavęs nesutikom, pirmom dienom aktyvumas rodė nuliukus, į galą po valandą, o anketoje juk minėjai, kad pražaidi minimaliai po dvi valandas, dažniausiai net virš trijų. Vėl pasakysiu kaip ir sakiau Deividui, jei pildysi į direktorių būk pasiruošęs pražaisti bent tiek, kiek rašei anketoje.

Donatas_Volleee - Anketa būtų ir nebloga, bet būtinai tau reikėjo viską nudažyti juodai, neparyškint atsakymo ir dar uždėti kreivą šriftą. Nepaisant labai sunkiai skaitomos anketos vistiek įtraukėm tave į kandidatus ir tu įrodei, kad esi vertas mūsų laiko. Žaidime vieną kartą užtikau kalėjimo DM zonoje, kitą kartą šaudant mieste ir tai kartojosi, tačiau ko daugiau tikėtis iš mafijos kandidato? Prieš gaunant direktorių buvai GS įgaliotinis - tai irgi tau davė pliusą, bet greičiausiai net nieko nedaręs būtum gavęs direktorių vien už savo aktyvumą, nes kaip ir minėjau, kiti kandidatai pasirodė tragiškai ir buvai vienintelis pasirinkimas. Linkiu sėkmės valdant Cosa Nostra ir prašau nepradėk karų forume!

e7531130ac6cff5dc9edb15cbeb30540664.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...