Rence_Draivr Parašyta Spalio 24, 2014 Parašyta Spalio 24, 2014 Taigi šendiena parodisiu kaip Acisiuntus norima mašinos moda uždėti ant norimos mašinos. Taigi pradėkime. 1. Taigi acisiunti savo norima mašinos moda koki tik nori... 2. Acidarai ta moda su winrar. 3. Ten kur yra pvz. Infernus.txd. Infernus.dff. Pažymime Sia teksto dali su pelyte. 4. Spaudžiame dešni pėlės migtuka. 5. Ir spaudžiame Redaguoti. 6. Dabar vietoi to infernus galime irasyti benkokios mašinos pavadinima pvz. Sultan.txd Sultas.dff. 7. Taigi šis modas veiks ant Sultano Ir galėsite juo naudotis. 8. Taip galite keisti ant benkokios norimos mašinos. Taigi dabar šis modas Veiks ant sultan.. Tikiuosiu supratote. Susiduriau su šita problema tai manau padės naujokams. Patiko +REP
Oleg_Ivanov Parašyta Spalio 24, 2014 Parašyta Spalio 24, 2014 Tikrai daug kas žino, gal ir yra tokiu kas dar nežino nu bet nors pasistengiai parašyt.
Rence_Draivr Parašyta Spalio 24, 2014 Autorius Parašyta Spalio 24, 2014 Tikrai daug kas žino, gal ir yra tokiu kas dar nežino nu bet nors pasistengiai parašyt. Man atraodo tikrai yra kas nežino nes aš pats nesenai sužinojau.
Svečias Zaynas_Tayloras Parašyta Spalio 24, 2014 Parašyta Spalio 24, 2014 Žinoma pamoka , bet šaunolis, kad padedi kitiem kurie dar nežino.
Rence_Draiverx Parašyta Spalio 24, 2014 Parašyta Spalio 24, 2014 Žinoma pamoka , bet šaunolis, kad padedi kitiem kurie dar nežino. Dq. Aš ta pats nesenai sužinojau tai ir pagalvojau tegu zino tie kurie dar nezino.
Osvis_Cola Parašyta Gruodžio 30, 2014 Parašyta Gruodžio 30, 2014 AŠ TAI PER SPARK MODINU,BET IR PER ČIA LIUXS DĖKUI SENI
Rutenis_Vardu Parašyta Sausio 24, 2015 Parašyta Sausio 24, 2015 o kai pervardini masinos pavadinima kur deti ta faila?
Vasia_Carter Parašyta Sausio 25, 2015 Parašyta Sausio 25, 2015 Manau ir taip žinojo, bet kas nežinojo tai modo ieškojo pagal paskirtas mašinas, kad nereiktu pačiam redaguot.
Rutenis_Vardu Parašyta Sausio 25, 2015 Parašyta Sausio 25, 2015 tai kur reikia ta faila paskui ikelti?
Rekomenduoti pranešimai
Archyvuojama
Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.