Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

TheNexar

Serverio Kodo patobulinimai.

  

19 balsai(-ų)

  1. 1. Kuris pasiulymas (1,2 ar 3) jus labiausiai sudomino? Kurio reikėtų labiausiai serveryje?

    • 1.
      7
    • 2.
      3
    • 3.
      0
    • Nereikia nei vieno.
      2
    • Reikia visų.
      7


Rekomenduoti pranešimai

Na, šiame serveryje yra tikrai tvarkingas kodas parašytas (gm), bet viską galima tobulinti, taigi pateiksiu keletą kodo patobulinimų.

 

1. (Mechanikam).

 

Kilus nesklandumui ar barniui dėl nutempimo mašinos iš stovėjimo aikštelės į kma jos savininkas tiksliai žinodamas kad jo mašina buvo užrakinta ir stovėjo stovėjimo aikštelėje gali atrakinti mašiną, pasakyti direktoriui , pavaduotojui kad patikrinitų kur ji stovėjo prieš nutempimą pvz būtų komanda (/mstovėjo, įlipus į mašiną). Tuomet jei pažymėta vieta būtų stovėjimo aikštelė darbuotojas baudžiamas būtų įspėjimais ar dar kuo. Taip pat įsėdęs direktorius / pavaduotojas į mašiną matytų žmogų paskutinį kuris nutempė mašiną į kma. 

Siūlau perdaryti KMA aikštelę, nes kaip tik šiandien pastebėjau čiuvelį sugebėjusį savo mašiną perskraidinti su smooth camara čj per tvorą. Siūlau padaryti, kad mechanikas atitempęs mašiną į kma parašytų komandą /pcar (eitų tik KMA aikštelėje, o /pdviratis ir /pmoto eitų kaip ir dabar) ir tuomet mašina atsikabintų ir atsirastų savo vietoje pagal dydį. Tuomet mašina kaip ir priklausytų KMA aikštelėje, ir jei ji neišregistruota iš kma atsidurtų pvz ls mieste ar bent jau už kma ribos ji vėl grįžtų į kma o joje paskutinis žaidėjas sėdėjąs sumokėtų baudą. Paspaudus + išvažiuoti iškarto mašina būtų išregistruojama. 

Taip pat dedant įtarimą už neteisingą parkavimą, naloginiam užsidėtų 2x daugiau automatiškai.

 

2. (Administratoriam)

Jei vyksta klubų, mafijų karai , ir žaidėjas kurį administratorius nori išmesti iš žaidimo yra užpultoje zonoje jo iškickinti neitų, nebent jis yra afk daugiau nei 2min. Nes dabar įpatingai aišku klubai nes mafijos rimtesni yra beabejo mėgsta likusius kelis čiuvelius iki apsigynimo iškickinti ir būna tvarka tada jiem...

 

3. (Nusikaltėliam)

 

Na manyčiau reikia ir jiem juk vilties kažkokios, nes dabar žvaigždutės visiškai nenusiima, reikia mokėti baudas. Manau reikėtų perdaryti tą sistemą. Už žmogaus vieno nužudymą būtų duodama 1 žvaigždutė, ji atitiktų 10 gaudomumo lygį ir bauda būtų tokia pati. Sėdėjimo laikas taip pat nesiskirtų. Už lengvus pažeidimus (be diržo, non rp, be technikinės, be numerių) būtų išrašoma tik atitinkama bauda, o už jos nesumokėjimą pareigūnas gali uždėti 1-3 gaudomumo už baudos nesumokėjimą. Nu gal būt tai ir nelabai reikalinga bet būtų įdomiau manau. Kas 30 min nusiimtu 1 gaudomumo lygis. 00:00 vidurnaktį būtų nutraukiamos visos bylos ir atsikėlę žaidėjai būtų visi išteisinti :D

 

Dėl 3 įdėjos nesu labai įsitikinęs, nes daug tikrai būs prieš, nes tai painu bet mano manymu įdomiau.

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Trečia įdėja gal ir gera, bet teisėsaugai labai daug darbo reiktų daryti, neskaitant, kad dabar bausti negali be ss. Bet dar reikės ten baudas skirti, star dėti. 1,2 įdėjos už, bet 3 prieš.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

del 3 idejos nebejuokauk, as tau net situacija pateiksiu: pys cia zinai su chebra prisijungiu padmint mieste prisaudom ten belekiek iki 200 stars, pamatom mentas atvaro, ten jis stengias mus gaudo apie 10 min, galiausiai mus pagauna, o ka mum gi px, mes atsijungiam, sulaukiam vidurnakcio, ir vel tas pats per ta pati...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

1 ideja tikrai gera nes buve belekiak kartu kad nutempia masina o tikrai zinau kad palikau prie namo savo ar aiksteleje uzrakinta. tik manau kad nelabai direktorius ar pavaduotojas visiems eitu ir tikrintu tas masinu buyvimo vietas nes jei ir taip turi veiklos nemazai.

2 ideja taip pat nebloga, nes tikrai daznai taip buna.

3 tikrai ne nes dabar yra tikrai gerai kaip baudziami nusikalteliai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...