Eiti į turinį
Emilis_Evil

Apsaugos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

Buvo renkamas naujasis Apsaugos direktorius, nes senasis nusprendė pasitraukti iš savo kėdės. Sulaukiau keturiasdešimt anketų, deja dauguma anketų nenudžiugino, daug žaidėjų buvo užblokuoti už netinkamą vardą_pavardę ir ką pastebėjau, tai labai daug pildė šiame darbe turinčių minimalią patirtį, net kilo klausimas ar jie tikrai norėtų šio direktoriaus, jei nėra dirbę jame pakankamai ilgai. Aišku, vien dėl patirties pakliūti į kandidatus negalėjai, bet didesnis kiekis šio darbo patirties suteikė didelį privalumą. Atrinkau tris kandidatus, kurie mano manymu labiausiai tiko šiam postui. Rinkimai užtruko bene savaitę, tikiuosi nepyksit, nes kandidatus realiai stebėjau tik keturias dienas, dėl užgaišimo su anketomis ir švente. Štai ir kandidatai:

 

Edel_Reid - turbūt nesuklysiu teigdamas, kad esi daugiausiai patyręs šiame darbe, ilgai buvai valdžioje, o patirties turi tikrai daug. Anketa aiški ir rišli, gerai išdėstei ko nori iš apsaugos. Žaidime aktyvumas buvo vidutiniškas, bet mažiausias, o serveryje sutikau tave tik kelis kartus, iš kurio kartą buvai afk, kitą karta (prieš paskelbiant direktorių) keliant ridą. Nesenai atsisakei šio direktoriaus, todėl šįkart nusprendžiau leist pasireikšt mažiau girdėtam vardui. Šiaip ar taip dabar esi apsaugos pavaduotojas, neblogai. Sėkmės!

 

Karolis_Kent  - patirties turi mažiau nei Edel'is, bet šiek tiek daugiau, nei mūsų naujasis apsaugos direktorius. Anketoje minėjai, kad žaidime būni apie 100 minučių, na žaidime šį skaičių beveik kasdien patrigubinai, bet tavo veikla mums tikrai nepatiko, važinėjai nesilaikydamas kelių eismo taisyklių, naudojai švyturėlius be reikalo. Sėkmės kitą kartą.

 

Vilius_Sabre - štai ir mūsų direktorius, paskelbus, kaip visada sulaukėm įdomių komentarų per /vip, bet apie tave žmonės kalbėjo kitaip, vieni sakė, kad nevertas, kiti nežinojo kas esi, treti sugalvojo teigti, kad net nepildei anketos, na, tokie jau šie žaidėjai. Pasistenk visiems įrodyti, kad esi geresnis ir tikrai esi vertas šio posto. Einant prie anketos, buvai pati pirma anketa, kuri mane išties sudomino, aktyvumą rašei tikslesnį nei Karolis, nors abu pražaidėt tikrai panašiai (250-280min imant vidurkį), išsiskyrė tavo veikla, nes visada tave užmačiau darbiniam transporte atliekant SWAT nario pareigas, po to kovojantį prieš mafiją policijos departamente. Tiesa, nemaniau iš pradžių, kad būsi direktorius, bet tu mano nuomonę pakeitei ir benoriu palinkėti tau sėkmės apsaugoje!

 

                                      0d47d4cbe7da0cca8a7cf2832b25fd6d391.png

  • Ačiū 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...