Eiti į turinį
Emilis_Evil

Immortal mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

Rinkau naują „Immortal“ mafijos direktorių, kadangi senasis įsirašė nelegalią modifikaciją ir buvo už tai užblokuotas. Anketoje pridėjau papildomą klausimą, klausiantį ką darysite su darbuotojais, kurie naudoja nelegalias modifikacijas. Dauguma teigė, kad stebės darbuotojų papeikimus, juos išmes ir gal net užbanins, na labai gero atsakymo nesulaukiau ir nesitikėjau, kad toks bus, greičiausiai mafijai taip giliai tos modifikacijos prigijo, kad tuoj matysite du nemirtingus mafijozus dešimt minučių vieną į kitus šaudančius, o kai direktoriai pradeda sukčiauti, pasimato, kad normalaus karo nebelieka. Žodžiu, šįkart norėjau pamatyti naujesnį veidą valdžioje, gal visgi prasilauš? Žiūrim kandidatus:

 

Svajunas_Rimk - atrodo, kad užpildei anketą atmestinai, labai lengvabūdiškai ir neparodei labai didelio noro gauti direktorių, vien du ir baigta. Nežinau net kodėl, bet surizikavau paimti tave į kandidatus. Tikėjausi, kad žaidime bus kitoks vaizdas, bet ką pamačiau tai pasamdytą vairuotoją, kuris tau suka minutes, ir tik jam dingus virš tavo galvos atsiranda AFK raidės, taip tu rinkai bereikšmes minutes, tik pačiam gale mačiau renkant žmones į klubą, tačiau to tikrai neužteko.

 

Donatas_Donis - anketa parašyta kaip visada, įdomesnė nei kitų, trumpai ir aiškiai išdėstei tikslus. Prašei, kad neatsižvelgčiau į tavo praeities mąstymą ir veiksmus, bet prikibsiu iš kitos pusės - tavo paskutinis mafijos valdymas. Minimalų direktoriavimo laikotarpį tikrai išbuvai, tačiau buvo vėl prasidėjusi laiko stoka, mažai noro žaisti ir taip toliau, atrodo lyg jei paskirčiau tave direktoriumi vėl ratas prasidėtų iš naujo. Tarkim atmečiau visą praeitį ir stebėjau ką veikei per rinkimus. Dirbi mafijoje, esi aktyvus, bet stebint labai dažnai stovi Cosa Nostra angare ir išjunginėji AFK lenteles ir taip beveik kiekvieną kartą, išskyrus tada kai sugalvojai surengti pinigų dalinimą DM zonoje, įdomu ar būtum tą daręs, jei manęs žaidime nebūtų? Visumoj pasirodei gerai, būsimam direktoriui net patarčiau pasiūlyti tau pavaduotoją, bet šįkart likai antroje vietoje.

 

Arturas_Nocliperis - mano favoritas nuo pat kandidatų rinkimo, nors ir nesi buvęs niekada direktoriumi mafijoje esi patyręs. Minėjai, kad sukčiaujantys darbuotojai pateks į mafijų juodąjį sąrašą, smagu jei žodžio laikysiesi. Kartą jau buvai kandidatas į Cosa Nostra mafijos direktorių, dabar tau pavyko. Žaidime buvai pats gyviausias, visada kalėjimo DM zonoje, klubo veiksme ar dar kur su ginklu, nebuvau pagavęs tavęs AFK ar stumiantį laiką stovint vietoje. Tave aktyvumu aplenkė Donatas, ant šito turėsi pasispaust, bet manau būsi šaunus direktorius, sėkmės!

 

786b375ae78f5fe75cf7842842117efe90.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...