Vakare_Weed 88 Parašyta Sausio 4, 2015 (redaguota) Sveiki, maži ir dideli. Nutariau sukurti temą šiam žaidimui, nes „jūsų žaidimų TOP5" į daugelio sąrašą pateko būtent RuneScape. Taigi, čia galite kelti viską, kas susiję su RuneScape 3 (OSRS turi atskirą temą). Redaguota Sausio 19, redagavo Vakare_Weed Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Avataras_Andrius 81 Parašyta Sausio 4, 2015 Krc losdavau si zaidima kol nebuvo eoc db sudas.. turejau 1,2~ b quest cape, 9x-99 skilus ir t.t.t bet gaila kad pakeite. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Rokis_Drunk 7 Parašyta Sausio 4, 2015 Krc losdavau si zaidima kol nebuvo eoc db sudas.. turejau 1,2~ b quest cape, 9x-99 skilus ir t.t.t bet gaila kad pakeite. Jooo del sito tai pritariu dabar grynas sudas Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Huba_Writh 1.217 Parašyta Sausio 4, 2015 Krc losdavau si zaidima kol nebuvo eoc db sudas.. turejau 1,2~ b quest cape, 9x-99 skilus ir t.t.t bet gaila kad pakeite. aš irgi vien dėl to nebelošiu. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Vakare_Weed 88 Parašyta Sausio 4, 2015 Krc losdavau si zaidima kol nebuvo eoc db sudas.. turejau 1,2~ b quest cape, 9x-99 skilus ir t.t.t bet gaila kad pakeite. Jooo del sito tai pritariu dabar grynas sudas aš irgi vien dėl to nebelošiu. Na as zaidziu su legacy modu. Taip,kaip ir viskas normaliai. Pabandykit. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Laurynas_Nolifer 3.621 Parašyta Sausio 4, 2015 Kokie jusu leveliai ? Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Vakare_Weed 88 Parašyta Sausio 4, 2015 Kokie jusu leveliai ? Veliau ss imesiu Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Laurynas_Nolifer 3.621 Parašyta Sausio 4, 2015 Veliau ss imesiu i až man Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Vakare_Weed 88 Parašyta Sausio 4, 2015 i až man Tai tegu visi pamato. Ar gaila? Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Vakare_Weed 88 Parašyta Sausio 4, 2015 Mano info . Del nick nestumiam,nes gal pries 3 metus kurtas acc. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Dariune_Tvajumat 2.195 Parašyta Sausio 4, 2015 My gawd, ka priminei, nostalgija. Gudziaisiais ~2k07-2k09 zaisdavau, zjbs budavo. Db ka pridare nesuprasi Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
John_Falcon 63 Parašyta Sausio 4, 2015 Maniškis Norėsit nicką duosiu. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Vakare_Weed 88 Parašyta Sausio 4, 2015 My gawd, ka priminei, nostalgija. Gudziaisiais ~2k07-2k09 zaisdavau, zjbs budavo. Db ka pridare nesuprasiSu lagacy mode sueina. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Vakare_Weed 88 Parašyta Sausio 4, 2015 Maniškis Norėsit nicką duosiu.Koki skilla dabar keli? Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Lukas_Spenser 19 Parašyta Sausio 4, 2015 be p2p db nes nenamie tai kai grysiu pasiimsiu bonda. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse