Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

John_Juske

[J'Juske] Treniruočių zona [ĮGYVENDINTA]

Rekomenduoti pranešimai

  • Pradžioje reikės pravažiuoti pro, rampas jų bus iš viso 3. Taip pat po rampu susidursite su vandeniu, pro jį kaip sakant reikės greitai pravažiuoti nes nublokš vandens tėkmė biggrin.png, bet vėliau iš karto rampa, taigi reiks pagalvoti šitoje situacijoje, kaip ką daryti. Vėliau pastatot mašiną.

  • Pastate mašiną, jūsų lauke kiti sunkumai, reikės pakilti objektų iki rasto pro jį praeiti, tada per šokti sieną, ir vėl pro rastą ir siena praeiti. Vėliau keliaujam į angarą.

Taigi patekus į angarą, jūsų laukia šaudymo etapas. Etape reikės šaudyti į taikinius. Taikinius galės valdyti visa teisesaugos valdžia Direktorius/Pavaduotojas, juos atnaujinti arba išvis išjungti. Taigi pašaužius keliausim į dar kitą etapą. 

Taigi etapas sudaro RP. Jums reikęs pravažiuoti pro stulpelius, bet pravažiuoti nepaprastai, o nesudaužius mašinos (-buvo patikrinta įmanoma).

Toliau keliausim prie atgrobimo, taigi pasiskirstę 2 grupėm. Įmituosim atgrobimą, taigi keli žmonės pasilieka ant kalniuko, o kiti už namų arba už kliučių ir taip turi atgrobti kalną. 

Toliau sugriuve namai, čia taip pat pasiskristome į dvi grupes. Ir bandom atgrobti kairę arba dešinę pusę, nėra skirtumo biggrin.png.

Na ir galiausiai, teisėsaugos darbuotojas, pasiima sraigtasparnį pakylą į 300 metrų aukšti, ir visus išmeta iš sraigtasparnio visiems, reikės nusileisti į nurodyta vietą. Vieta pažymėta apskritimais. 5 - 10 - 15 - 20 - 25 - 30 - 35. Taip pat nakti lepmos šviečia.

Pradžioje matysit rampas, per juos reikės pereiti, kai kiti vairuotojai važiuos, per pirmąjį ruožą.

 

http://imgur.com/azrmfLq,RIfn7KD,3qhPI4h,Kx4xneG,AKat9mo,cJ91mta,V8je04k,uouAVrs,CsZJpzS,AWS7puk,d1y7WAr,perfqsE,aBAXUKa,Elu3wHR

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...