Eiti į turinį
Marshall_Mathers

NBA season 2015/2016 mintys, tikslai, diskusijos.

Rekomenduoti pranešimai

Mano nuomonę finale bus Cavs ir Warriors.

 

Apie Cavs. Na visų pirma tai Cavsai yra truputį praretinti traumų. Varejao ir Love vieni svarbiausių vaidmenų priekinėje aikštelės dalyje. Bet Love puikiai keičia Thompson, kuris gavo puikią progą parodyti ką gali šiame sezone ir tuo labiau Playoffsuose, tikrai žaidžia puikiai ir didelis vaidmuo po krepšiu, visi kamuoliai nuimti po savu krepšiu daro didelę įtaką, nes jis vienas geriausių kovotojų po savuoju krepšiu. Mozgovas irgi labai puikiai įsitvirtino Cavs centro pozicijoje, gynyboje tikrai žaidžia puikiai, blokuoja nemažai metimų, o to Cavs labai trūko kai iškrito Varejao. Aiųku yra Perkins, tačiau jis labiau cirkininkas aikštelėja nei žaidėjas, nelabai ką nors padaro, bet pakeitimui sueina. 

 

Smith ir Iman yra labai panašūs žaidėjai, labai puikiai žaidžia gynyboje ir svarbiais momentais sužaidžia puolime. Jei krinta JR tritaškiai, o jis juos pataiko bet kokius, tai tada tikrai didelė grėsmė kitoms komandoms, tai jis tiek gynyboje, tiek puolime žaidžia tikrai neblogai. Iman labiau sužaidžia gynyboje, tačiau prieš Bulls pirmose dvejose rungtynėse kai nežaidė JR, Imanas žaidė tikrai neblogai ir užpildė JR vietą.

 

Irvingas kaip pirmuose Playoffsuose žaidžia tikrai puikiai, žinoma ne visas rungtynes, tačiau pagirtina. Tikiuosi, kad ta trauma prieš Bulls kur pasisuko čiurną, nebus nieko rimto ir žais prieš Atlanta trečiadienį pirmosiose rungtynėse, bet tikrai žais manau, nes mano nuomone nieko blogo jam nenutiko. Ir vienas minusas didelis irvingo, kad jis atlieka mažai rez. perdavimų, aišku yra LB kuris per rungtynes Playoffuose padaro apie 8 assistus, tas ir užpildo Irving minusą, tačiau kaip PG Irvingas galėtų jų atlikti daugiau, bent po 5.

 

Dellavedova, tai tikrai žaidžia neblogai atrintamosiose ir gerai pakeičia Irvingą. Nustebau 6 rungtynėse prieš Bulls, jo pelnytais jei neklystu 18 ar 19 taškų, tikrai žaidė pagirtinai.

 

J. Jones, M. Miller, tai tiesiog senukai, kurie tikrai reikiamais momentais padaro savo, ypač Jones.

 

Na ir LeBron James. Apie jo žaidimą neturiu jokių priekaištų, aišku daro nemažai klaidų, bet prieš Bulls jo statistika buvo beveik trigubas dublis, tai tikrai įspūdinga, ir be jo Cavs kaip komanda būtų nieko gero. Jis žaidėjas, kuris visus įtraukia į žaidimą, kai reikia puola, assistuoja, reboundina, žodžiu daro viską, universalas.

 

Apie Warriors. Na Warriors žaidžia tikrai puikiai šį sezoną, komanda be traumų, visi susižaidę puikiai, Curry šio sezono MVP, žaidžia įspūdingai, ir tikrai geriausias komandos žaidėjas.

 

Apie GS nelabai turiu ką rašyti, nes esu Lebron'o ir Cavs fanas nuo mažens. Tad manau jei šios dvi komandos išeis į finalą, Cavs'ams bus labai sunku laimėti pirmą vietą, nes GS žaidimas stebina ir tikiuosi bus tikrai įtempta serija tarp šių komandų, bet mano nuomone serija baigsis 3-4 Cavs naudai. :)

 

Na, bet jei Cavs ir nelaimės finalų šiemet ar neišeis į juos, tai tikrai įsivaizduoju jei liks tie patys žaidėjai ir kitą sezoną, juos nugalėti bus tikrai labai sunku, ir esu beveik garantuotas, kad ims finalus.

 

Žinoma čia tik mano nuomonė ir mintys.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Lengvesnis priešininkas GSW, paims seriją 4-1 ar 4-2, nebus manau didelio vargo, bet nereikia overperforminti jiems, kad čia į žaidimo aikštelę kokią ateit ir atsipūtę žaist, pirmas abi paimti namuose ir tada jau laisvas kelias, vieną išvykoje, ir pabaigti seriją namuose, turėtų taip būt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...