Eiti į turinį
Fax_Fancy

WWE [World Wrestling Entertainment]

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

Na nežinau, ar aš čia vienas domiuosi šituo sportu, ar ne sportu, vadinkit kaip jūs tik norit, bet man įdomu, ar jūs juo domitės. Na, ar jūs domitės, ar ne, bet jei nesunku, pasakykit savo mėgstama "Wrestler'į". :) Na kalbant apiė mėgstama, mano mėgstamiausias iš jų visų, Roman Reigns. Klausiat kodėl ? Nes jis tiesiog iš paprasto futbolisto (amerikietiško aišku) patapo va tokių pribombasu. Jei jum  įdomu kaip jis atrodo, va ft:

1309de6bdff07ac227c4e1139bdd8460440.jpg

Kalbant apie Reigns'a, pas mus serveryje yra toks žaidėjas Roman_Reigns :D Reigns'as turi drauga, nu kaip ir BFF :D Dean'a Ambrosa. FT:

82b729d2cbb4917aab5beeecf265a82e876.jpg

Bet ar jūs žinojot, kad visa tai yra suvaidinama :D Anksčiau tj buvo rimtas sportas, kol nepasidarė pavojinga, kaikurie buvo net uždrausti :D Bet kj apmažėjo šitų Wrestlerių, jie ištreniravo juos vaidinti, ir tai vyksta iki dabar :D Juk gavus į snukį, beveik kiekvienam bėga kraujas ? Pirmas reiškinys. O kaikuriose vietose, tj akivaizdu, kad jie vaidina :D Antras reiškinys :P

 

Nežinau, ar jūs tuo domitės, bet jei domitės, numeskit kokį savo megstama Wrestrelį :)

 

Sėkmės.

 

Fax'as

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

"Suvaidinta", nelabai tinka, tiesiog yra "futbolas" kur negalima imti kamoli į rankas kitaip sakant taisyklės, taip ir imtynėse yra taisyklės, jie grumiasi o ne daušo vienas kitiems snukius, gi ne ufc tėra o tiesiog daro šou ir didelius pinigus. Mano fav: Randy bei Lesnar.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Žiūrėdavau kai mažas buvau pas mus bent jau draugų rate visi žiūrėdavo, mėgstamiausias buvo Randy Orton nors ir jo visi nemėgo dar Batista, Rey Mysterio, dar ant ps2 losdavau svr 2007 :D 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...