Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Dovydas_Klaipeda

Baigtas.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, na nusprendžiau ir aš pristatyti savo namą, tai yra sklypą.

         Sklypas yra geroje vietoje, prie jūros, kas man labai patinka. Serveryje yra du sklypai yra prie jūros, mano vienas iš jų. Namas pastatytas stiliuje ,,Modern", bei pritaikytas jis būtent šitai vietai. Padėjo man statyt namą Arturas Grybas, nors dabar mes esame susipykę, vistiek nusprendžiau paminėt, nes aš jam labai dėkingas.

         Yra tris balkonai: vienas žvejybai, antras valgiui, o tas paskutinis -  tai laisvalaikiui. Taipogi yra terasa. Name yra 3 aukštai. Pirmame: virtuvė, posedžių kambarys, biuro kambarys. Antrame: Sporto salė, toaletas, bei balkonas. Trečiame du balkonai ir miegamasis. Dar yra smulkesniu kambariu, bet jų jau neminėsiu. Kieme yra prieplauką kuri veda į namą, pavėsine mašinams, bei mažas parkas. Na dėtaliau pamatysite nuotraukose. :) Nuotrukuose ne taip perduodasi atmosfera namo, tad atvažiuokit ir pažiūrėkit.

         Duris palikau atidarytas, tai galit apžiūrėt namą, bei namo numeris, tai 1851. O štai ir nuotraukos:

http://imgur.com/a/y2h4M

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveiki ,taigi nusprenžiau aprodyti savo sklypa ir jums ,kadangi kasdien gaunu žinutes su šiuo prašymu. Visa šito sklypo idėja prasidejo gal rugsėjo pabaigoj, buvau nusipirkęs garaža ,(pagailėjau kažkokio naujoko). Pamaniau kodėl iš visiškai nereikalingo daigto nepadarius linksmybių vietos? Tuomet dirbau Immortal mafijoje ,atsimenu kad buvo Alexas_Vega pavaduotoju ,ir kažkas buvo direktorius ,bet taip tiksliai neprisimenu  :D. Su keletu kolegų (pagrinde tai buvo Robertas_City ,Gediminas_Petrosius ,Ops_Lol ir Domantas_Winston pradėjome ieškoti naujokų be VIP ir siūlydami jiems atrankas nuveždavome į garažą apklausti ,pirmiausia apsižiūredavom info ka būtų galima iš jų nudžiauti ,jei nieko neturėdavo įdomaus pradėdavome atranka kuri susidarydavo iš tokių užduočių kaip ; Prastovėk valanda be afk neprakalbėjas arba bėk paskui mašina be space pora ratų aplink map'ą ir panašiai :D ) . Vienintelė kliūtis buvo ta ,jog jie nesunkiai įlipdavo į taksi dar kokia kitą artimą tr. priemonę. Man kilo įdėja pasitaupius pinigų pirkti sklypą ir tupdinti juos į narvą ,ar tai būtų tapati atranka arba tiesiog juos pagrobdavome už kokį 100k :D . Sklypą pirkau su namu ir išėmiau visus baldus ,namo statybos truko tikrai ilgokai ,ieškojau daug builderių ,nei vienas iš jų nebuvo patikimas ,ir galvodavo kad geriausia ka gali padaryti namui tai pastatyti ta Bendzo pjūklą - Vibratorių prie dūrų. Kadangi manęs tokie nedomino ,susiradau 3 builderius kurie gana neblogai darbavosi, Airidas_Game padarė pamatus bet nors jie ir buvo niekam tikę vistiek atitarnavo gan ilgą laiką ,Lenkas_Ricka begalo padėjo su namo vystimu ,gan nemažai įrengė ir apdengė jis pats ,bet kadangi jam sugedo PC ar dar kažkas ,teko ieškotis kito, ir paskutinis Builderis kurį radau ir vis dar dabar kviečiu į pagalbą yra Salamas_Noris ,tikrai įspūdingai stato būstus , jis man padejo įrengti senajį namą apie kurį dabar rašiau. Domantas_Winston ir Lenkas_Ricka padare rusi kuri naudoju grobti žmonėms ir slėptis nuo teisėsaugos. Sklypas yra apdengtas Kalejimo tvora aplinkui ,ir didelėmis sienomis su grotų tekstūromis dengiančiomis visą sklypo perimetrą. Praeitą savaitgalį nuspręndžiau jog reikia naujo namo ir rūsio nes šis jau pabodo. Salamas_Noris jau baiginėja dabartinį namą ,ir tik baigus jį statysių darysiu pilna pinigų dalinimą naujose patalpose ,Kviečiami visi !! Dar vienas pliusas šiame sklype yra jog sklypas priklauso klubo zonai ,o tai reiškia kad į ją niekas negali nei /to nei /gydyti ,kas man yra didelis pranašumas prieš teisėsaugą :ph34r:  :ph34r:  :ph34r: . Parodysiu pagrindindinius ir įsimintinesnius momentus su šiuo sklypu , o visą nuotraukų galeriją rasite paskutiniame spoilerį. Namo /maph 1846. Į namo išlaidos (apytiksliai) 140M mokėjau už sklypa , 60M išleidau ant medžiagų ,20M sumokėjau už įrengimą , 22M ant tvorų ,ir tuojau turėsiu mokėt 50M už naują sklypo pastatymą , Viso 292M .

 

 PARDUOTI NESIRUOŠIU , GALIT NEKLAUSTI. 

 

PAPILDYMAS : Naujo namo modelis

http://www.part.lt/perziura/1f2adad4c84de6b64b2e415f54cf286f25.png'>1f2adad4c84de6b64b2e415f54cf286f25.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Taigi sugalvojau irgi sudalyvauti kartu su kitais ir norėjau parodyti savo sklypą. :) Idėja kilo man padaryti GP turgų nes dauguma žmonių skūsdavosi kad kaip nusiperka ginkla kas nors ji nušauna. Ilgai nereikėjo galvoti ką daryti tiesiog pradėjau apsitvert poto sugalvojau padaryti aikštele žmonėms o likusia vieta padaryti kioskus. Kioską 1 pastatė kaip pavyzdį vienas GP darbuotojas Karolis_Rusas. O visa kita pats galvojau ką ir kaip daryti. Bei sklypą padėjo aptverti Edvinas_Edvinukas (Gp pavas). Jeigu kas norit apžiūrėti - /maph 1860.

a1198fa26634fe0cf14bae3b671589bd535.png 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Taigi nusprendžiau ir aš sudalyvauti šiame konkurse ir aprodyti savo nama su statomu interjeru kuris dabar labiau panašus į villa, šį nama turiu dar neilgai, bet kadangi mano manymu namas atrodo gražiai nusprendžiau sudalyvauti mano namą galite rasti /maph 95 

75f06659db12f4818c48f42266258d6f927.png

 7b0f9d0e265df2a01f65f8114b46ce03511.png

 a02c8c540744eae954b3055736996848962.png

c4433c7ae4d2ddd579cec3b41817cabf706.png

84e81bc59b624e073cbb021d7731a3c8671.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...