Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Fokus_Marokus

Kalėdinių filmukų sezoninio konkurso 2015 nugalėtojai

Rekomenduoti pranešimai

                                                                                                         570faf640055dc72bd8afc6c03a3367d955.png

 

Sveiki, taigi su artėjančiomis šventėmis visus. Atėjo ir toji diena, kai tenka išrinkti tuos geriausius šių metų filmukus. Pirmiausia, gaila, kad dalyvavo tik 7 žmonės. Antra, dėkoju tiems 7-iems, kurių filmukai buvo įdomūs, buvo sunku apsispręsti. Žiūrint filmukus tikrai nežiūrėjau į modifikacijas, žiūrėjau į įdėta darbą bei filmuko esmę. Ilgai netempęs gumos, noriu aptarti visų dalyvavusiųjų filmukus :

 

Eddy_Prime - tavo filmukas neblogas, tačiau nesugalvoji nieko naujo, praeitais metais dalyvavai su panašaus pobūdžio filmuku, norėjosi kažko daugiau. Nepatiko ir tai, jog prašei būti iškeliamas į 1-ąją vietą, nors nuspręsti turiu aš. Deja, šiuo atveju buvo tikrai geresnių filmukų nei tavo. Švenčiu proga, paguodos prizas - 100 kreditų. Ačiū už dalyvavimą. :)

 

Karolis_Tuner - panašiai kaip su Eddy_Prime, tavo filmuke norėjosi kažko daugiau ir kažko naujo. Deja, taip pat galiu pasakyti, jog buvo geresnių filmukų nei tavo. Paguodos prizas - 100 kreditų. Ačiū už dalyvavimą. :)

 

Matuks_Mlc - iš tiesų galvojau ar 3-ąją vietą duoti tau ar Gyčiui, tačiau pasirinkau jį. Tavo filmukas geras, jame parodei kelių prižiūrėtojų darbą net ir per Kalėdas, miestą, kurį užplūdo Kalėdos bei kitos šventės, tačiau Gyčio filmukas patiko labiau, galbūt labiau pati idėja bei įgarsinimas. Paguodos prizas - 100 kreditų. Jei 1 kartą kūrei - tai visai neblogai, sėkmės toliau kuriant. Ačiū už dalyvavimą. :)

 

Gytis_Flakonas - filmukas neblogas, šiuo atveju užimi 5-ąją vietą. Gavau porą skundų, kad tavo filmuko idėja - kopijuota. Asmeniškai, pabandžiau paieškoti panašių filmukų, tačiau nieko neradau, todėl negaliu kaltinti. Nepagautas - ne vagis. Viskas būtų geriau, jei filmuke nebūtų bugų, kalėdų senelio mašinoje matosi SWAT mašinų sirenos, kai kuriuose vietose nesupratau ką norėjai pasakyti. Paguodos prizas - 100 kreditų. Ačiū už dalyvavimą. :)

 

Prizinės vietos :

 

3-oji vieta - Gytis_Tizixas. Tavo filmukas nebuvo su "kietom" modifikacijom, o ir filmuką įdėjai pats paskutinis, tačiau... Tavo filmuką buvo labai įdomu žiūrėti. Filmuke pavaizdavai šventes kaip gerumo metą, o kaip visi žinome - per šventes pyktis negalime, iki šv. Kūčių negalima būti niekam skolingi bei turime dalintis gera nuotaika bei įspūdžiais su kitais. Pažiūrėjus visą filmuką, buvo galima suprasti esmę, taip pat patiko, jog filmuką įgarsinai, kas pridėjo daug pliusų. 3-oji vieta - neblogai. Sakei, kad kuri pirmą kartą, o štai iškart ir 3-oji vieta. Sveikinu, gauni 12 valiutos bei parašą. :) Gytis_Tizixas filmukas :

 

 

33912bee23024a006172d00d7b010d12712.png

 

2-oji vieta - Kornelijus_Kornis. Filmukas labai gražus, vienintelis naudojai "selfie", įdėjai daug darbo su nuotraukomis, taip pat filmuką darei su labai daug serverio žaidėjų, o dabar tie žaidėjai tau dovanoja 2 vietą. Patiko, jog filmuko muzika pritaikyta su filmuku, idėją parodei labai teisingai bei lengvai, labai patiko filmuko galas, kai didžiausius serverio priešus - Cosa Nostra bei Immortal, švenčių metų pavaizdavai kaip taikius draugus. Sveikinu, tau atitenka 24 valiutos bei parašas. :) Kornelijus_Kornis filmukas :

 

 

a91448f156ad340685288c5527c795d3732.png

 

1-oji vieta - Lukas_Asiliukas. Turbūt niekam nekilo abejonių, kas gali būti šio konkurso lyderis. Lyderis esi tu. Gaila, kad idėją sugalvojai ne tu, o Joes_Dream, tačiau patį filmuką paruošei - puikiai. Patiko jis ir serverio žaidėjams, tą pasakyti galime iš to, kad surinkai daugiausiai reputacijos taškų. Filmuke pavaizdavai civilį, kuriam nepatiko šv. Kalėdos, tačiau po vieno atlikto gero darbo - norėjosi juos daryti vis labiau. Taip pat perteikei šventes kaip gerumo metą, tačiau visais aspektais, kurių aš norėjau, patenkinai būtent tik tu. Sveikinu, linkiu ir toliau kurti video, tau atitenka 36 valiutos bei parašas. :) Lukas_Asiliukas filmukas :

 

 

1eb175674cfb10a441e343ff442d71ce51.jpg

 

Sveikinu dalyvavusius, dar kartelį su artėjančiomis šventėmis. Laukite kitų konkursų bei eventų tiek žaidime, tiek forume. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...