Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Lygis_White

Mick_Jenkins

Rekomenduoti pranešimai

  • Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje:Mick_Jenkins
  • Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?:AIM,galima sakyt lygiai tokia pati situacija kaip pas mane,pažiūrėsim ką nuspręsit dabar ;)
  • Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]:

 

 

 

http://www.part.lt/perziura/02ee849f10a1e088f4c2128f5caa1067562.png

  • Ar žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: Taip

 

Pridedu: Sakau,čia lygiai tokia pat situacija kaip buvo su manim. Jei mane įdėjai,dėk ir jį,o jei jo nedėsi,tai išimk mane ;) Nes ir toks pats pasisukimas pas jį per video buvo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Atsakau už draugelį:

Iki ko sargas nusirito, kad dabar už tokius video banina ir tikisi, kad blistą dės. Čia Vasia realiai tavo kaltė su tais tavo free blistais, dabar visi visus banina, nes galvoja ai pohui gi vasia nesigaudo įpis į blistą. Nu apie video neturiu ką pasakyt, dar lempiškesnio negalėjai nufilmuot, nu ir kas, kad visas pataikiau(8/8), jie manęs net nematė ir šaudė į visai kitus žmones, tai kas čia sunkaus:D:D

 

p.s koks pasisukimas nevykėli tu. Kaip zjbl jau, suprantat, kad taip pasisukt gali ir be aimo, pašaudai ir nusisuki į kitą pusę bėgt. P.S žmogus net nebuvo atbėgęs tuo metu kai pasisukau, koks dar nutarginimas čia gali būt. Nu graudūs dalykai tam sarge vyksta, o tu lygi išsilygink veidą ir tada filmuok.

 

P.S Jeigu būčiau aimas, targinčiau ir Linas_Tobako, o aš natūraliai pašaudau ir nubėgdamas nusisuku į šoną, tie dar man aimą prikaišioja kažkokį.

Spartak tu virink iš čia padlaižy, nes neįdomus:D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Just now, Mafiju_Laime said:

 

Kas tave ciulbino storas tu krv. Eik i sporto sale numesk tuos lasinius krv vasara vistiek. Nepamoina vaikscioti su megstiniais vasara kad nematytu ant kiek storas esi? Rusas jibanas.

Tu pazek Tomas_Likeris :Sdd aimas best kurva;Ddddd krc best lygintuvas perlyginta galva sv vasia best cyteriu mod **. SargLt

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...