Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Lenny_Mob

Darbinių transporto priemonių naudojimo apmokėjimas.[įgyvendinta]

Dėl darbo mašinų apmokestinimo  

131 balsai(-ų)

  1. 1. Sutinki?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, direktoriaus pareigos serveryje jau nesikeičia šešis metus ir išlieka visada tokios pačios, prižiūrėti darbuotojų komandą, užtikrinti darbo vygdymą, tvarkyti forumą ir kt. Siūlau į direktoriaus pareigybes įsukti dar vieną užduotį -pasirūpinimą darbo transportu darbuotojams. Ką turiu galvoje? Tuoj paaiškinsiu. 

Kiekvienas darbas turi savo darbo fondą kurį pildo iš įvairių šaltinių - deda darbuotojai, kaupiasi iš uždarbio, teisėsaugai prisideda už keiksmus teamspeakte, mafijoms iš grobimų ir t.t ir t.t. Tačiau darbo fondo paskirtis ligi šiol tik viena, premijos darbuotojams. Siūlau darbą paįdominimą, kad direktorius nuo šiol turėtų rimtai pasukti galvą kiek transporto priemonių darbe jam reikia. Darbo transporto priemonių skaičius išlieka bazinis, toks koks yra dabar, tačiau kiekviena trasporto priemonė mašinos, laivai, motociklai ir sraigtasparniai yra virtualiai sunumeruoti ir už kėkvieną transporto priemonę direktoriui reikia susimokėti simbolinį tarkim 200.000 € mokestį.

Kaip vyksta apmokėjimas?

Direktorius gali pats nuspręsti ar nori užsimokėti už visas transporto priemones ar pasiskaičiuos kiek realiai jų reikia, tarkim policijoje yra 6 sraigtasparniai, tačiau ar jie visi reikalingi ir ar verta už juos visus susimokėti? Čia jau sprendžia direktorius.

 

Kiek darbas turi transporto priemonių?

 

NP - 17 mašinų
GP - 16 mašinų
Taxi 1 - 20 mašinų
Taxi 2 - 24 mašinų
Mechanikai - 24 mašinų
Armija - 23 mašinų, 3 cargobob, 2 hydrod, 1 hunteris
Apsauga - 11, 2 sraigtai
SWAT - 10 mašinos, 4 burrito, 4 enforcer, 1 tankas, 3 sraigtasparniai, 1 seasparrow
TRV - 17 fūros
Reporteriai - 19 mašinų, 3 sraigtai
Radistai - 15 mašinų
PD - 20 mašinų, 6 sraigtasparniai, 2 laivai
Medikai - 19 mašinų, 4 rancher, 4 sraigtasparniai, 2 speeder laivai
FTB - 23 mašinos, 2 sraigtasparniai

 

Kam tai naudinga?

 

Serverio ekonomikai, darbo paįvairinimas, direktorius turėtų papildomai apsiskaičiuoti kiek mašinų būtent dabar jam reikia, ir ar užteks jo darbuotojų komandai.

 

Kiek pinigų išleistų kiekvienas darbas per mėnesį eksplotuodamas visas transporto priemones ir kaip tai atsilieptų ekonomikai?

 

NP - 17 mašinų - 3.4 mln €
GP - 16 mašinų - 3.2 mln
Taxi 1 - 20 mašinų - 4mln
Taxi 2 - 24 mašinų - 4,8 mln
Mechanikai - 24 mašinų - 4,8 mln
Armija - 23 mašinų, 3 cargobob, 2 hydrod, 1 hunteris - 5.8 mln
Apsauga - 11, 2 sraigtasparniai - 2,6 mln
SWAT - 10 mašinos, 4 burrito, 4 enforcer, 1 tankas, 3 sraigtasparniai, 1 seasparrow - 4,6 mln
TRV - 17 fūros - 3,4 mln
Reporteriai - 19 mašinų, 3 sraigtai - 4,4 mln
Radistai - 15 mašinų - 3mln
PD - 20 mašinų, 6 sraigtasparniai, 2 laivai - 5.6 mln
Medikai - 19 mašinų, 4 rancher, 4 sraigtasparniai, 2 speeder laivai - 5.8 mln
FTB - 23 mašinos, 2 sraigtasparniai - 5mln

 

Viso per mėnesį pasišalintų pinigų iš serverio - 60.4mln

 

Ar darbas bus pajėgus įsigyti darbo transportą?

 

Palyginimui, tiek kiek reikėtų susimokėti radistams (3mln€) aš uždirbu keletą minučių pažaidęs serveryje, todėl manau, kad atskirai žiūrint į kiekvieną darbą, pinigai kuriuos reikėtų sumokėti kas mėnesį nėra  dideli, juolab žinant kad direktorius nebus įpareigotas susimokėti už visas transporto priemones, jis galės pats nuspręsti kiek transporto priemonių jam darbe reikia. Pavyzdžiui, mechanikai turi 24 mašinas, tačiau direktorius mato, jog per dieną nėra prisijungusių daugiau nei 16 darbuotojų, todėl jam ekonomiškai nebus naudinga užsimokėti už daugiau mašinų.

 

Kita...

 

Mašinos kurios bus neapmokėtos serveryje nebus matomos, o kai tik už jas sumokės, jos atsiras ir galios mėnesį, papildomai prasitęsti galės likus nedaugiau 10 dienų iki galiojimo pabaigos.

 

Kokios komandos reikalingos?

 

/dmvaldymas (Darbinių mašinų valdymas)

 

Vaizdinė medžiaga

 

Kaip atrodytų apmokėjimo lentelė?

 

Spoileris

58c3b7c2b7c0f134158925025ccc4f52848.png

 

Transporto priemonių virtualus sunumeravimas, kėkviena tr priemonė turėtų savo numerį, laikui bėgant manau direktorius jau žinotų kuri yra kuri.

 

Spoileris

84572d8da2b89f6cc3f3ddc3a468cfdd292.png

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Visiškas UŽ. Manau, kad tai bus dar vienas įdomus dalykas serveryje, kuris įneš truputi intrigos ir leis matyti realią situaciją, kaip direktorius geba susidėlioti prioritetus ir atitinkamai planuoti viską. + Net neabejoju, kad tai padės pagerinti ir taip žlugusią serverio ekonomiką, tuo labiau, kad ir taip limonai yra nuvertėję.. :) Labai šito reikia ir tikiuosi, kad artimiausiu metu šią idėją išvysime serveryje. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Įdėja tikrai įspudinga.

Mano manymu kekviena(-s) mašina/laivas/sraigtarsparnis galėtu turėti atskira kaina

Pvz: Mašina - 200'000€

Laivas - 300'000€

Straigtasparnis - 400'000€

Cargobob - 500'000€

Hydra - 600'000€

Hunteris - 700'000

Tankas - 800'000

Tokiomis kainomis manau tikrai pasijaustu kad mažėja /dfondas.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

įdėja yra labai gera, bet ką galiu pasakyti ? Taigi mums reikia ( Armijai ) išleisti per menėsi 6,000,000, bet kadangi turim Belga darbe ir dar gal ateis jie per para uždirba 8-9 kartus daugiau tai manau jie mums nupirks kad ir su kitais pasidalinsim, bet įdėja yra labai gera, manau kad reikia ją igyvendinti bei ir ieškoti kitos išeities kaip pas žaidėjus pamažint pinigus kas antras su verslu 15+k/min tai nemanau kad či abus didele problema bet spaudžiū žalia. Bei siūlau Lenny atrask dar ką nors kaip pas žmonės sumažint pinigus ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Neatsimenu minėjai šita ar ne, bet galėtų mašinų kainos būti skirtingos, ten tarkim kaip Taksi II firmoj pagrindinė taksi yra tarkim Cabbie ji pavyzdžiui kainuotų ten 200k, o Sultan daugiau, nes ji geresnė, manevringesnė. Aišku gal šiek tiek kainos būtų didesnė nei tu rašei, bet manau nebėda tie milijonai sarg'e. Šeip idėja išties puiki aš visom keturiom UŽ.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Labai gera ideja,ir mano manymu kainos turetu butu 2-3kartus didesnes negu nurodei,nes /dfondas vien tik uz darbo nasuma jau yra papildomas apie 300-500k per diena,jeigu ziurint per men tai iseina apie 9-15m,o dar tie patys keiksmazodziai ir visa kita nuo kuriu kyla /dfondas,dar daugumas ir taip inesa ''turtingieji''.Tai manau tikrai turetu but bent 2-3kartus sumos uzkeltos ir tuo paciu sitaip siek tiek ekonomika susitvarkytu,ne taip kaip dabar tokia paslijusi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...