Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Steve_Master

Random.org

Rekomenduoti pranešimai

Sveikas atsibodo zaisti /moneta arba /zaidimas? ir nori kažka naujo išbandyti? ateiki žaisti ''Random Org'' tai yra galimybe jums tapti milionieriumi. Kofas 1.8x. žaidimas vyksta kai per /v skelbia rengejai Steve_Master arba Petras_Kav rinktis i /maph [103] Statymai: statymai bus nuo 100.000Eur - 5.000.000EUR [Su laiku statymus padidinsim] Uztriktinam 100% sauguma,o jeigu liekate mumis abejingi jus visa losima galesi stebeti twich kanale [twitch.tv/stevemaster23] Kaip zaisti?: [Duodate tarkim Skaiciu galima rinktis 1-2-3 ir jei pasirenkate 2 ir per random.org iskrenta 2 reiskias laimite 1.8x. tai jeigu duodate 100.000 laimite 180.000 o jeigu pasirinkote skaiciu 2 arba 3 tai pralaimite. Taisykles: 1. Neduoti pinigus ne per savo eile 2.Nefloddinti [busite ispirti is namo] 3. Stoveti ramiai prie sienos ir laukti savo eiles. 4. Neuzlindineti eiliu.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

[Duodate tarkim Skaiciu galima rinktis 1-2-3 ir jei pasirenkate 2 ir per random.org iskrenta 2 reiskias laimite 1.8x. tai jeigu duodate 100.000 laimite 180.000 o jeigu pasirinkote skaiciu 2 arba 3 tai pralaimite.

 

Kaip aš supratau kaip tu čia parašei tai taip: aš pasirenku bet kokį skaičiu nuo 1 iki 3,nu pvz: 3, tu isredini jei iškrenta 3 laimiu koef1.8 "O jei pasirenku 3 ar 2 pramaimiu" wtf.. :D žiūrėk dauguma klaidu, nes kitas atėjas nesupras pasirinko skaiciu jis laimejo, bet prizo neatgavo nes nelaimejo :D pasiskaityk iš naujo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Vastiek kornis neleis daryt, tai ;/

4. Minimalus jūsų turtas sargo valiuta bent 10.000.000 €, kad būtumėte pajėgus išmokėti laimėjimus.

1.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nutraukta

4. Minimalus jūsų turtas sargo valiuta bent 10.000.000 €, kad būtumėte pajėgus išmokėti laimėjimus.

P.S. vakar nespėjau užfiksuoti, bet man regis darėt be leidimo. Jeigu vėl darysit (šį kartą uždraudus) - gausite banx žaidime ir forume už konkursų/įvykių taisyklių nesilaikymą.

 

Rengiant žaidime loteriją arba konkursą, negavus moderatoriaus patvirtinimo, rizikuojate gauti baną forume bei žaidime, už loterijų ir konkursų rengimo taisyklių nesilaikymą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...