Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Shelby_Cobra

Papildoma apsauga [accounto]

Ar sutinkate su pasiūlymu?  

38 balsai(-ų)

  1. 1. Ar sutinkate su pasiūlymu?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, kaip sakoma atsarga gėdos nedaro, tad pasiūlysiu nauja pasiūlymą. Mano manymu papildoma apsauga visada pravers visiems ir visados dėl apsidraudimo...

 

Pasiūlymas: Siūlau padaryti papildoma apsaugos kodą, kurį eitu pačiam sukurti, bei užsidėti ir kad be jo neitu atlikti tam tikrų dalykų, tad juos parašysiu žemiau.

 

Kodą būtų gerai jeigu leistu susivesti iš skaičiaus, bei raidžių ir kitų simbolių - (kaip slaptažodis). Prieš uždedant šį kodą (jeigu bus įgyvendintas pasiūlymas) būtų gerai, kad pirma būtų išsiųstas laikinas kodas su kuriuo eitu patvirtinti, kad tai deda tikrasis savininkas tą kodą, o jį galėtu išsiųsti į el.paštą arba telefono numerį, kuris yra registruotas ant paskyros. Pamiršus kodą galėtu būti išsiųstas priminimas kodo į el.paštą ar telefono numerį, kuris yra registruotas ant paskyros. O pakeisti kodą ar bandant nuimti jį, tai reikėtu kad išsiųstu patvirtinimą ir patvirtinus per el.paštą ar telefono numerį, kad garantuotai keistu/nuimtu kodą tik savininkas. Jeigu nebūtų ant paskyros uždėtas el.paštas arba telefono numeris, šito kodo neleistu užsidėti.

 

Kam šis kodas būtų reikalingas? 

Kodas reikalingas būtų, kad apsidrausti nuo vagystės ir panašių dalykų. Pavyzdžiui: Bandant nuimti saugos priemones, kaip (pin kodas, klausimo atsakymas ir kiti dalykai), tad be papildomo šito kodo neitu atlikti šitų dalykų, kaip nuimti (apsaugas - /saugumas), tai tiesiog jis garantuotu papildoma apsauga.

 

Papildomos funkcijos

Galėtu per nustatymus leisti pačiam pasirinkti kada šį kodą turėtu išmesti. Tai turiu omenį, galėtu leisti pasirinkti, ne tik kai bando nuimti saugumo priemones (/saugumas), bet ir bandant parduoti ar išimti pinigų ar perduoti, bei dar ką nors darant, dėl ko galėtumėte nukentėti. Ši tuos pasirinkimus/keitimus leistu atlikti tik tada, kai suvedi (šį papildoma kodą ir pin kodą).

 

Ačiū už dėmesį, tad tikiuosi įvertinsite šį pasiūlymą, kaip aktualų ir naudinga.

 

P.s Jeigu truputi sumaliau nesupykite, bet manau gal suprasite viska.

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

On 2016-09-15 at 2:24 PM, Justis_Smoriginas said:

Yra juk Google Authenticator apsauga, kurios pilnai užtenka, norint apsaugoti savo žaidimo paskyrą

Yra, bet kalbu ne vien apie patį accounta, bet ir tai kas yra jo viduje (turinys), tad papildomos apsaugos tam nėra. Todėl ir siūlau papildoma apsauga, nuo to blogiau nebus tikrai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...