Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Titanz_Joker

Pasiūlymas dėl forumo.

Ar to reikia??  

13 balsai(-ų)

  1. 1. Ar to reikia??

    • Taip!!
    • NE! IR PARAŠYSIU KOMENTARUOSE KODĖL
      0


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi! Taigi šiandien turiu tokį pasiūlymą forumui. Nežinau, ar tai tikrai galima įgyvendinti, bet pasiūlymas būtų toks: jeigu forume kažkas parašytų tavo žaidimo nick (vistiek forumo nick turi sutapti su žaidimo) tai tau prie notificationų išmeta kad buvai pataggint'as (nu panašiai, kaip mūsų visų žinome socialiajame puslapyje Facebook)

Kuo ši įdėja praverstų? Na, ne visada kolegos praneša kada gauni papeikimą, taip žinotum tikrai kai jį gausi. Kai patenki į kokį darbą, ar kur nors tave pamini irgi iš kart sužinosi. Manau, kad tikrai praverstų ši idėja.

UŽ/PRIEŠ laukiu visų nuomonių!!

ATNAUJINIMAS: KADANGI PAŽYMĖTI (SU @ PVZ: @Titanz_Joker ) TAI PRAŠYMAS BŪTŲ TOKS - kad būtų privaloma pažymėti žmogų prieš rašant papeikimą ir kitur visur kur yra visokios loterijos ir taip toliau. (Idėją pasiūlė @Raimaa_Runy)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kaip tik norėjau tai pasiūlyti. Viskas įmanoma, tuesiog reikia įvesti taisyklę, kad rašant papeikimą būtina užtaginti peikiamąjį. Tagint galima, kai prieš nick padėsi "eta" ženklą "@".

Štai: @Titanz_Joker ir išeina taggas.

čia reikia taisyklės!

būtų žymiai lengviau susigaudyti ir nereiktų scrollint 2 psl., kad surast savo nick. Isvis žinosi, ar tas ppk yra parašytas. Už! 

Pavogei mano idėją ir mintį. :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...