Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Vasia_Carter

Vairavimo mokykla - LS

Reikia ? Norit ?  

61 balsai(-ų)

  1. 1. Balsavimas

    • Taip.
      54
    • Ne.
      7


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, pagalvojau kad serveryje yra 3 didieji miestai, 2 iš jų pagrindiniai tai SF ir LS, vairavimo mokyklą yra tik viename mieste, todėl siūlau sukurti vairavimo mokyklą LS mieste. Būtų patogiau tiems, kurių darbai yra LS mieste, tai yra antrosios bazes, ir aplamai paįvairinti laikymo trasas. Gal būt nereikalinga, bet įdomiau būtų, jeigu būtų pasirinkimas, kuriame mieste nori laikyti, ir aplamai sukurti baze ir ten. Įskaitant ir vairavimo aikštelėje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Idėja kaip idėja, bet manau geriau reikia galvot ko išties reikia, o kas tikrai yra nebūtina, tuo labiau, jog serverį tik dar labiau apkrautu, prie to pačio reiktu tada žemėlapio maketuotoja samdyti, jog sukurtu special los santos driving school, nebent manau kiek iškreipus mintį butu neblogai jeigu nueini į san fierro mieste vairavimo mokyklą, ir tau leistu pasirinkti katrame mieste nori laikyti pravažiavimą, arba iš vis reiktu pasunkinti pravažiavimą ir padaryti, jog pravažiavimas būtu per visus miestus, taip manau sumažėtų greičio viršytojų, nes pravažiavimas truktu trigubai ilgiau nei įprastai, todėl asmuo tingėtų tiek laiko gaišti ir stengtusi nepažeisti kelių eismo taisyklių.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kada tai pagalvojau, kad galėtų padaryti, kad teises galėtume nusipirkti ir nereikėtų jų laikyti(Važinėti aikštelėje, po miestą) Kaina prasidėtų nuo ~80k(sprendžia Bumeris) ir kiekvieną karta praradus padidėtų kaina +5k. Dar galima padaryti, kad teisėsauga patikrinus teises matytų pirktos jos ar ne(tačiau teisių neatima) ir už tai būtu nuo 20 iki 40 star(sprendžia Bumeris) taip teisėsauga papildytų savo /nubaudimai lentelę, gautu daugiau baudų, o žaidėjai kurie neturi noro ir laiko laikytis teises galėtų jas nusipirkti ir pričiupus teisėsaugai gauti tik iki 40 star - taip išvengtų kalėjimo, bet prarastų pinigų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...