Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Vasia_Carter

Sklypai,baldai ir kt.

Ar norite daugiau baldų ?  

54 balsai(-ų)

  1. 1. Ar norite, kad šis pasiūlymas būtų įgyvendintas ?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, taigi rašau pasiūlymą dėl serverio sklypų atnaujinimo. Tuo pačiu būtų įmanomą padaryti ir paprastų namų vidaus keitimo, patiems duoti pasistatyti, pajudinti/pakeisti baldus. Taigi viskas paaiškinta bus žemiau.
 

  • Pridėti daugiau baldų. Yra svetainė, kurioje yra begale naudingų bei gerų baldų, kurie praverstu mūsų serveriui. Galima net suskirstyti viską į grupes pvz.: Baldai, baro daiktai, parduotuvės prekes, durys ir langai, stalai ir kėdes ir pnš. Baldu kiekio padidinimas gali sukelti papildomu problemų kaip serverio lagas ir pnš, tačiau turiu pasiūlymų ir dėl to, apie ką parašysiu žemiau. Taigi apie baldus: Čia sukelti visi baro daiktai, kurios galima panaudoti. Čia sukelti visi baldai, kurių tikrai reikia ir praverstu naujom namų idėjoms Čia sukelti namų reikmenys, kurių reikia. Taigi yra ir daugiau pasirinkimų, kaip namie tikri langai, durys kurie pagyvintu namų statybas.
  • Taigi čia aprašysiu apie galima lagga, jeigu atsirastu daugiau baldų. Šiuo metu visi baldai yra sudėti į serverį, juos galima matyti, ant jų užlipti ir paliesti. O jeigu padarytu tiesiog vieną pickupą, ant kurio užlipus, galėtum pasirinkti kokio baldo reikia tau ? Baldai būtų pavaizduoti nuotraukomis, todėl serverio tikrai neapkrauti, nebereikėtu laikyti visų objektu ant žemes, viską būtų galima panaikinti ir sukurti tiesiog GUI lentelę, kuriose būtų visi pasirinkimai, sritis kokio dalyko tau reikia, ir pasirinkus sritį, išmestu baldų pasirinkimus, jų kainas ir t.t Čia nuotrauka paimta iš kito projekto, apie ką noriu papasakoti, būtų naudingą, patogu, sumažintu apkrova serveriui. NUOTRAUKA ČIA
  • Nuosavų namų interjėjo keitimas. Šiuo metu galima už kreditus nusipirkti norimą interjerą, bet įmanoma padaryti, kad galėtum keisti baldus, juos išimti ar pakeisti kitais. Galima nusipirkti už 3m pastatytą, bet niekam neįdomus vidus, kurį pastato kitas asmuo, visi norėtu pasistatyti savo vidų pats. Taigi siūliau padaryti, kad ne tik sklypų savininkai galėtu naudotis baldais, bet ir paprastų namų savininkai, galėtu redaguoti savo baldus, juos įdėti,išimti,pakeisti,pajudinti ir pnš. Visi turėtu lygiais galimybes įsikurti kaip jie nori. Daugiau visi pirktu baldus, daugiau sudegintu pinigų, o juk tai visi nori.


Manau mano mintį supratote, balsuokime už ar prieš šį pasiūlymą, bei nepagailėkit +REP.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 1 valandą, Karolis_Next rašė:

Tikrai to reikia, nes tikrai jau atsibodo tie patys baldai. Už!!!

 

prieš 1 valandą, Inejus_Rebel rašė:

Toks ilgas kad net tingiu skaityt,aš už šia įdėja

 

prieš 1 valandą, Edis_Slim rašė:

Tikrai atgaivintu sklypu statybas, kad ir namu savininkai galetu padirbeti gave toki atnaujinima, Uz!

 

prieš 1 valandą, Suktas_Lapinas rašė:

Nauji baldai praverstu tikrai :)

 

prieš 1 valandą, Rokas_Kupeta rašė:

Tikrai uz nes siuo momentu yra labai mazas baldu pasirinkimas, nes beveik visi baldai yra vienodi. Truksta visokiu spinteliu su rubais ir t.t Butu labai puiku jei padarytu stai si atnaujinima ir idetu daugiau reikalingu daiktu o ne kazkokiu tiltu ir t.t

 

Visų atsiliepimai reikalingi, tikriausiai bus padarytą tai, apie ką parašiau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Su tavo idėja visiškai sutinku neginčijamai,ir pridedu savo pasiūlymą. Komandos /baldai gui lange surūšiuoti visus baldus į atskiras vietas,tarkim pirmas pasirinkimas 1.Sienos 2.Kolonos 3.Interjero detalės ir panašiai,kad automatiškai priskirtų baldą tam tikrai kategorijai. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...