Eiti į turinį
Vasia_Carter

„Immortal“ mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

„Immortal“ mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga.:

 

 

Salvis_Gta - Ketinau paskirti tave naujuoju mafijos direktoriumi, tačiau Kornelijus patikrino tave ir naudojai anti esc, kas nėra leidžiamas.

 

Artas_Bmw - Esi jau buvęs immortal mafijos direktorius, žinai ką reiškia atstovauti mafijos vardą. Išbuvai savo kadencija buvo ir juoda ir balto, tačiau pagrindinis tikslas padarytas buvo. Anketa buvo gera, žaidime patirties turi ir esi žinomas tarp mafijų ir gaujų. Žaidime pirma diena nesutikom tavęs buvai dingęs arba prisijungei ne tuo metu, kada stebėjome. Šiandien dalyvavai mafijos veikloje, dirbai man atrodo Cosa nostra mafijoje. Visgi žemiau esantis asmuo buvo stipresnis šioje atrankoje ir tikiuosi nenukabinsi nori ir bandysi kitą kartą. Sėkmės.

 

Eivinas_Drag - Daug bandymų patekti buvo į kandidatus ? Daug noro buvo tapti direktoriumi ? Šiandien diena, kai tau tikrai pasisekę. Pastebėjau tavo anketas kiekvienoje atrankoje į mafijas ar gaujas, bet niekad neišrinkdavau net į kandidatus, nes būdavo daug stiprių kandidatų. Dabar irgi buvo stipresnių, tačiau vieniems nukritus į apačia, iškyla kiti, šiuo metu tai tu. Žaidime dirbai ginklu prekeiviu ir tikrai aktyviai atlikai savo darbą. Pražaidi pakankamai laiko, per savo laiką išnaudoji visus galimus dalykus nuo iškvietimu iki žmonių šaudymo. Šaudydavai ir /tpdm ir miesto gatvėmis. Turėdamas neribota kulkų kiekį išnaudojai jas tinkamai ir sveikinu su pirmuoju direktoriumi ir žiūrėkim kad pirmas blynas nebūtų prisvilęs.

 

 

308c6fcf7ac3f8d8e91007b64e57ad56691.png

 

DPKT & NGPT

  • Už 39
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...