Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Mantas_Zalgirietis

Martynas_Nomercy

Rekomenduoti pranešimai

  • Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: Martynas_Nomercy
  • Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: Inv ir aim/spread
  • Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]: 00-06sec iš gan didelio atstumo 7/7, 09-18sec 1 dgl kulka lipo kita ne, 33-36sec iš 2awp ir 1dgl kulkų lipo tik 2, 42-51 daug nelipo kai jau buvo su low
  • SI3aYiy.jpg
  • Ar žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: Taip

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveikas, tik sugrįžau, o jau cheateriuose? Stengsiuosi neišsiplėsti, bei viską detaliai paaiškinti. 0:06 - sulėtinus video, bei atsisukus 0:03 galime pamatyti, jog and "juodo" tupi Immortal mafijos narys (ir ne vienas, o virš 5~), kadangi žaidėjas nejudėjo, tai buvo gana paprasta pataikyti 7 kulkas į tupintį žaidėją, bet bėda yra tame jog būtent tą momentą nufilmavai su labai prastu kampu, kadangi imm stogas užstoja visą vaizdą. Poto, kai nustojau šaudyti į stogą, aiškiai galime pamatyti, jog nepataikiau gana daug kulkų. Esi NGPT, o filmuoti dar vis neišmokai, na tiek to. Nuo 0:09 iki 0:19 - Pats parašei, jog nelipo VIENA kulka. Tam prasme, srsly? Viena kulka.. :D. 0:33, 0:36 - Šitoj vietoj norėčiau, jog Vasia_Carter atkreiptų dėmesį. Mantas_Zalgirietis sako, jog man kibo tik viena awp kulka, bet video matome jog kibo abi. Čia NGPT neatidumas, ar tiesiog šmeižtas jog gaučiau blistą? Keep going NGPT. Dėl 0:42, 0:52, atkreipkite dėmesį, jog nuo video pradžios Lost yra nepastovus ir visada kinta, tai reiškia kad tuo metu man papraščiausiai galėjo žaidimas lag'inti ir viskas.

 

Įdomumo dėlei: Vieną ir paskutinį kartą paaiškinu visiems: INV yra, kai visiškai nenusiima HP, bet nusiima šarvai, o LAG-MODAS(F11), kai nusiima HP, ir šarvai bet su "pertraukomis", būna žaidėjas FULL INV kokias 8~sec ir tada jam nekimba visiškai, poto išsijungia 2sec ir vėl 8~sec nekimba kulkos, o mes kaip matome man HP nusiiminėja švariai, tik pabaigoj nelipo 3, 2 kulkos dėl interneto priežaščių(Lost tai parodo) ir tai įrodo jog nenaudoju jokio "INV", nei lagmod. Tokie Zalgiriecio veiksmai tik parodo jo nemokėjima, bei neišmanymą gaudytis, kas ir kaip vyksta su cheat'ais ir dėl to kenčia žaidimo kokybė, bei visas smagumas, kadangi žmonės baninami karuose už nieką ir reikia laukti bereikalingai 24hrs.

 

Pavyzdys, kaip atrodo LAG-MODAS.

Matome, jog šarvai nusiima tik po 8~ nepataikytų kulkų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...