Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Ginas_Sprite

Martynas_Nomercy

Rekomenduoti pranešimai

  • Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: Martynas_Nomercy
  • Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: aim
  • Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]:
      nuo 15 sekundės pataikė 3 kulkas iš 33m atstumo atsistojęs, nuo 28 sekundės pataikė į Edgaras_Multi 31m atstumo ir po to iškart tiesiog staigiai nutargino į Aurimas_Reader ir pataikė kulką. Pasižiūrėk tu dar nuo 15 sekundės kaip sušaudai 8 kulkas čia yra no-reload, Vasia pasiskaičiuok nuo 15 sec kaip jis sušaudo 8 kulkas NESITAISYDAMAS GINKLO :)
  • čia kaip turi būti su užsitaisymu po 7 kulkų 
  • Čia kaip iš 1 asmens matosi 
  • Ar žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: taip
  • 1.png
  • P.S. tu seni net nekalbėk,kad nieko nenaudoji visi gerai žinom ir nereik ten Vasiai šiknos laižyt,kad negalvotų,kad tu cheatas, tiesiog pasižiūrėk kaip tu nutarginai Aurimas_Reader prieš tai šaudydamas į Edgaras_Multi, to išteks manau :)
  • Tu neprakaituok dėl to sargo taip :D šešiolikini sako :D, man tai iš tokių kaip tu juokas ima demone tu :D, 70kg dar sako :DDD, krč einam prie esmės, o ta esmė tokia,kad gausi blist''ą ir nereik tavo atmazų, nes neįmanomą iššaut 8 kulkų neužsitaisius ginklo, tu dar sakai ,kad aš prisirašęs kažkokių šūdų :D , pas mane švarus GTA be jokių modų, kad galėčiau normaliai filmuot tokius kaip tu :) , gero dienos.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

11/23 kulkos, ir 3 pataikytos nuo vilos į juodą. esu pastoviai baninamas su tokiais įrodymais, jog galėtumėt apsigint. well, admin inc soon, trashes. + parašiau į bumeriui į skype, jog užmestų akį į šitus baninimus su graudžiais įrodymais, laukiam atsakymo.

pildau: tu šešiolikini žioplį, pataikytos kulkos 11/23 vistiek b.let tau kažkas negerai, tu ku.rva ataušėli įsispirk sau į galvą, kad kairysis smegenų pusrutulis pradėtų funkcionuot invalide parašhnas. Atstumus jis man  čia kažkokius rašinėja, nuo vilos į juoda šaudžiau gi, o ne per visą bazę. Čiukčius ble 70kg spruk tu nahuj aš tau tik tiek pasakysiu. Jei ir naudoji no reload - rodo kaip žmogus taisosi ginklą, bet išovimo ugnis vistiek yra. Pats kurva kažkokių lazerių blet prisirašęs gaidžio ašara. Tuoj ateis laikai, kai spicialiai reikės nepataikyt kulkų, kad bano negaut nuo tokio kurva autisto jobnuto kaip tu sliucha. Eik to gainerio atsigersi kurva šūdagalvi, nes 10kg hantelis daugiau sveria už tave duche

 

del tu video: isirašyk no reloada ir pafilmuok per pzu sušaudęs visas 8 kulkas, o ne iš 1 asmens. turi ginklo taisymosi animacija + išovimo ugnis.

pildau: tu pagalini pasižiūrėk 0:16, kažkoki lazeriai bl.et skraido kai šaudau, invalide tu :D :D :D dar sako švarus gtą, prisirašęs kažkokio brudo runkelis ir pisa čia man protą. nenaudoju aš jokių no reload nuo 2014 metų nes čia yra tiesus kelias į blistą atsilupėli tu.

proof:

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...