Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Ryan_Worg

Pasiūlymas Gaujoms, Swatams ir Prekeiviams

Ar to reikia?  

91 balsai(-ų)

  1. 1. Ar to reikia?

    • Taip
      85
    • NE
      6


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi, pastaruoju metu daug galvojau, kaip būtų įmanoma pagyvinti gaujų gyvenimą, galiausiai sugalvojau ne tik kaip atgaivinti gaujas, tačiau į tai įtraukti netgi SWAT, NP ir net GP darbus. Pagrindinis šio pasiūlymo tikslas yra suteikti gaujų zonoms daugiau reikšmės, kad jos būtų vertingos ne tik procentais, kuriuos gauni užėmus zoną, tačiau iš jų gaujos galėtų pasipelnyti ir kitais būdais, apie kuriuos šiame pasiūlyme ir aprašysiu. Žodžiu, daug netuščiažodžiavęs, iškart einu prie reikalo.

 

1. Pirmasis pasiūlymas, kūrį norėčiau pasiūlyti yra labai paprastas, kadangi "Garažų zona" pastaruoju metu yra visiškai nenaudojama, siūlau ją išimti iš žaidimo ir vietoj jos įdėti naują.

 

 

 


IŠIMTI ŠIĄ ZONĄ

 42962fe3b1b69d15eb390287054a6fc0797.png

ĮDĖTI ŠIĄ ZONĄ

8aeca6dc4c6671efdf986eebef42d7c3759.png
 

 

Daugeliui dabar tikriausiai iškilo klausimas: "kuom ši zona bus naudingesnė už garažų zoną?". Būtent dėl to šį pasiūlymą aš ir rašau - mano pasiūlymas yra įdėti naują sistemą, kuri suteiktų veiksmo ne tik gaujomas, tačiau ir Swatams su prekeiviais. Dabar šiek tiek detaliau : Gaujos direktorius arba pavaduotojas valdantis šią zoną galėtų užsakyti už tam tikrą kainą siuntą iš narkotikų prekeivių, kurie atvežtų narkotikų paketus ir padėtų juos į šio narmo interjerą, kuris atrodytų štai taip:

 

 

 


 b895940fcf41793b8a506b061e17a781504.png
 

 

Narkotikų prekeiviams išdeliojus narkotikų paketus pastate, atsiras žinutė Gaujos racijoje pranešanti, kad interjere yra padėta siunta iš NP. Gaujos nariams nuvažiavus į zoną reikės surasti visus narkotikų paketus ir juos nunešti į mašiną, po kurio laiko turėtų atsirasti žinutė SWAT racijoje pranešanti apie nelegalias siuntas. Gaujos užduotis bus nuvežti kuo daugiau paketų į bazę ir juos padėti ant pickup'o, o SWAT užduotis bus juos sustabdyti ir konfiskuoti nelegalią siuntą. Daug kas turbūt galvoja, kad vieniems swatams bus per sunku sustabdyti visą gaują, tačiau jie galėtų naudotis vandens tankais, sraigtasparniais ir visais kitas SWAT darbo privalumais. Gaujos nariams nuvežus paketus į bazę, narkotikai atsidurs seife, o jeigu SWAT būriui pavyks konfiskuoti siuntą, visi narkotikai atsirastų narkotikų saugykloje, kuriuos veliau būtų galima pavogti per narkotikų grobimus.

 

2. Antrasis pasiūlymas yra labai susijęs su pirmuoju. Šis pasiūlymas yra įdėti naują mašiną gaujoms, kuri atsirastų tik naujoje zonoje apie kurią aš aprašiau pirmame punkte. Šios mašinos pavadinimas yra Picador ir ji būtų reikalinga tam, kad su šia mašina būtų gabenamos siuntos apie kurias aš užsiminiau aukščiau esančiame pasiūlyme. Jos veikimo principas yra labai paprastas: gaujos darbuotojas suradęs siuntą turėtų ją nunešti iki mašinos ir ją įkrauti į mašiną ir taip daryti tol kol galutinai užsipildys visą mašiną, pilnai prikrautą mašiną jau būtų galima vežti į bazę ir iškrauti narkotikus.

Štai kaip atrodo ši mašina

 

 

 

ea46856f88464fd1bd36ce0507991d16365.jpg
 

3. Trečiasis, bei paskutinis pasiūlymas yra labai panašaus pobūdžio į pirmajį. Principas toks: Gaujos direktorius arba pavaduotojas gali užsakyti ginklų siuntą iš g. prekeivių valdžios, kurie turėtų atgabenti ginklų dėžes į uosto zoną

 

 

 


930f90bfcd5d7370359836091872888713.png 
 

 

Ginklų prekeiviai atveže ginklų dėžes į zoną jas padėtų ant kokio nors pickupo, kuris būtų laive ir pats serveris išmėtytų dėžes atsitiktiniu būdu po visą laivą, po kurio laiko atsirastų žinutė gaujos racijoje, kad paketas jau paruoštas, o dar po kurio laiko apie tai praneštų ir Swatų būriui. Na, o visą kitą vyks taip pat kaip ir pirmame pasiūlymo punkte. Tiesa, reiktų dar padaryti kokį nors tiltelį, kad būtų įmanoma įeiti į laivą, pvz.: tokį

 

 

 


be92b4791339a785f6a40733e7f88be0128.png 
 

 

Apibendrinant : tai yra vienas didelis pasiūlymas, kuris pagal įdėją turėtų pagyvinti net keturis darbus, nors viskas iš pirmo įspūdžio gali atrodyti labai kebliai, tačiau geriau įsigilinus visą pasiūlyta sistema yra paprasta ir ją neturėtų būti sunku padaryti, tik užimtų nemažai laiko. Dalinkites savo nuomone, pasiūlykit ko trūksta, bei argumentuokite :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sutinku, bet gal geriau kad NP darbui, atgabenus siunta nereiktu po ta interjera vaiksciot ir slept tu paketu, geriau taip pat kaip su tuo laivu, kad srveris pats isdliotu, o visa kita uz!!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 11 minutes(-ių), Lukas_Klebonckis rašė:

Sutinku, bet gal geriau kad NP darbui, atgabenus siunta nereiktu po ta interjera vaiksciot ir slept tu paketu, geriau taip pat kaip su tuo laivu, kad srveris pats isdliotu, o visa kita uz!!

Tai jo jo, čia didelio skirtumo nėra, vistiek nuo bumerio čia viskas priklauso :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sutinku su šia idėja, joje įtraukta daug darbų, būtų tikrai įdomiau, ir paįvairintų žaidimą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...