Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Dillon_Danis

Afigenas_Mantas

Rekomenduoti pranešimai

  • Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: Afigenas_Mantas.
  • Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: F11, arba INV.
  • Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]: 
    Spoiler

    120deec1eb4315511616e01d8d3afa93639.png

  • Ar žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: Ne.

1. Nuo 0:02 iki 0:06 nekibo 2 kulkos iš Vaidzius_Zamas

2. 0:12 jo darbuotojas valosi juodą su snaiperiu, bet Afigenas_Mantas užbėga ant kulkos ir nenusiima šarvai.

3. Nuo 0:16 iki video galo nekimba daug kulkų. Nuo 0:22 gali būti, jog žaidėjas turėjo 200hp. Nuo 0:35 Afigenas_Mantas pavartojęs heroino gauna kulkų iš Bartas_Bizarre, bet Afigeno šarvai vistiek nekinta + buvo gavęs kulkų iš AK.

 

pildau:

Kam ta /hp lentelė, kai pas tave yra šarvai? Ten kur nusiėmė šarvai tai ok tarkim, gavai 2 kulkas is dgl poto užvartojai hero ir vėl nebekibo. Iš kokio dar ak, ką tu čia veli? Pačiam gale gal 3 kulkos nelipo iš snaiperio. Nebesivelk, nes tikriausiai irgi netyčiom užspaudei kaip ir tavo kolega Morreti. 

 

pildau2:

pašokęs ir /baik komandą panaudojau :DDDDD, autistas, braindead'as, arba šiaip besmegenis esi? taigi aiškiai matosi kad gale tiesiog lakstai ant juodo ir tau suvaro iš awp 3 kulkas, prie ko čia kažkoki pašokimai? jei pasigavai tai nors nebesiveltum daugiau, bet kai tokius šūdus rašai tai tik dar į xujovesnę situaciją save statai. p.s: pašnekėjau su demonais, tai už tave f11 paspaudė. dabar jau gali eit pildy į swatus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Wow, koks baisus video, aš toks tobulas cheat'as. Kur /hp lentelė? Turiu nuosava namą, pasistatęs mašina prie jo esu, padarau /tpm, pasiemu name 200hp, tada /tpd ir bėgu šaudytis. Isižiūrėk iš ko šaudyta, ak47 puse kulkų.

Pildau: Eik su demonais pakalbėk, gal atsigausi truputi. Paskutinės pataikytos kulkos: Kalanta iš AK, ir Bizarre iš AWP. Tuo tarpu buvau pašokęs, užvartojau ir panaudojau /baik komanda, dėl to ir nekibo. Visiškai visos kulkos sulipo. Kitą kartą /hp lentelės nepamiršk 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...